تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: چجوری فیلم رو وکتور کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض چجوری فیلم رو وکتور کنم؟

سلام

میخواستم از دوستان کار بلد بپرسم چجوری تصویر رو وکتور کنم؟.........یعنی فیلم حالت وکتوری پیدا کنه؟.....با فتوشاپ بلدم اما با افتر افکت نه...........ممنون میشم راهنماییم کنید!

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

میخواستم از دوستان کار بلد بپرسم چجوری تصویر رو وکتور کنم؟.........یعنی فیلم حالت وکتوری پیدا کنه؟.....با فتوشاپ بلدم اما با افتر افکت نه...........ممنون میشم راهنماییم کنید!
    جدا با فتوشاپ بلدی؟ من توی فروم فتوشاپ پرسیدم میگن نمیشه!!! ممنون میشم توی فتوشاپ رو توضیح بدی؟
    توی افتر بعید میدونم فقط اون قسمت Adjustment رو اگه بزنی لایه ها anti alias میشه نمیدونم منظورتون همینه یا نه؟

3. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز هنوز چیزی به نام وکتور فیلم کشف نشده اگر منظورت اینه که فیلم رو از حالت پیکسلی به برداری تبدیل کنیم
    Last edited by specter-1369; 04-07-2010 at 10:56.

5. این کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام به همه...
    خدمت دوست عزیزمون عرض کنم که همونطور که Specter - 1369 گفتند ، معنای تصاویر برداری یا Vector فقط برای عکس تعریف شده ، شما اگه منظورت از وکتور ، کارتونی کردن ویدئو هست که به صورت نقاشی دربیاد پلاگین های بسیار زیادی برای این کار ساخته شده که بهترینش Redgiant ToonIt هست...
    موفق باشید

7. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ممنون از همه به خاطر راهنمایی.............البته بهتر بگم که این وکتور مد نظر من اونی نیست که شما فکر میکنید.....شاید به قول دوستمون کارتونی کردن منظورم بود...این عکس زیر رو ببینید........میخوام فیلم رو اینجوری کنم!

Last edited by Majid-6120; 04-07-2010 at 15:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه specter-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از همه به خاطر راهنمایی.............البته بهتر بگم که این وکتور مد نظر من اونی نیست که شما فکر میکنید.....شاید به قول دوستمون کارتونی کردن منظورم بود...این عکس زیر رو ببینید........میخوام فیلم رو اینجوری کنم!

خدمتت عرض کنم که به صورت های مختلفی میشه این افکت رو در آورد حالا من یه جورش رو برات میگم :

اول فیلمت رو وارد کن بعد یه لایه ی solid میسازی لایه solid رو به پایین لایه فیلم منتقل کن بسته به رنگ مورد علاقه خودت رنگ solid رو با استفاده از افکت 4-color-gradiant رو انتخاب کن مثلا من سبز رو در نظر گرفتم البته سعی کن هر چهار تا رنگ یکی نباشن یعنی یکی سبز پرنگ باشه یکی پسته ای یکی کم رنگ و غیره... حالا mode لایه فیلم رو به hard mix تغییر بده حالا افکت tint رو به فیلمت اضافه کن هیچ تغییری لازم نیست حالا افکت dust & scratches رو هم اضافه کن من برای فیلم خودم radius رو 2 و threshold رو 5 قرار دادم تو هم باید متناسب با فیلمت تنظیمات رو تغییر بدی حالا نیاز دارم که لبه ها کمی نرم تر به نظر بیان پس fast blur رو هم به فیلمت اضافه کن و مقدار bluriness رو روی 2 قرار بده برای زیبایی بیشتر کار یه solid دیگه بساز و رنگش رو به قرمز تغییر بده mode لایه رو به liner dodge تغییر بده و هر طور دلت خواست ماسکش کن من اینو تندکی ساختم تو با کمی حوصله و خلاقیت میتونی بهترشو بسازی تموم شد و رفت اگر راضی بودی دعام کن
    اینم نتیجه کار :

10. 4 کاربر از specter-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    با تشکر از Specter-1369 جان که روش رو گفتن،من هم یه چیزی اضافه کنم به این تکنیک threshold میگن که کل تصویر رو به 2 رنگ سیاه و سفید در میاره ، این تصویر سیاه و سفید هم میتونه به عنوان یک Matt استفاده بشه و هم مستقیما رنگ بگیره. تو نمونه ای که شما گذاشتین با threshold معین کردن برای تصویر اونو به 2 قسمت تقسیم کردن که دختره و صورتش و درختا یه بخش ، موهاش و بقیه یه بخش هستن. به بخش دختره یه تصویر یا بافت یا حتی یه ویدئو میشه داد ،که این شکلی بشه به اون قسمت موها هم یک Gradiant سبز به قرمز.برای تعیین کردنthreshold برای یک تصویر هم میتونی از پلاگین cc threshold یا rgb threshold استفاده کنی که دومی رنگی این کار رو انجام میده
    موفق باشید

12. 3 کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •