سلام شما کدامیک از ADSL ها را به من پیشنهاد می کنید اگر هرکدام را که تجربه کردید یا از دوستان درباره آن شنیدید مرا
راهنمایی کنید من خیلی در تردید هستم چندین با ر اقدام به خرید کردم هردفعه به بهانه ای منصرف شدم و نتوانستم تصمیم بگیرم .خلاصه درمیان شرکتهای مختلف با قمتهای متفاوت سردرگم شدم لطفا مرا راهنمایی کنید تا درست تصمیم بگیرم.
پارس آنلاین 128 3 گیگ بین14000 تا 15000 تومان - پارسه 256 2 گیگ بین 13000 تا 14000 تومان - صدف پرداز 256 2 گیگ با تخفیف 20% برای تهران 10575 تومان .یا هرشرکت دیگری که شما تجربه کرده اید یا می شناسید و دارای سرعت و کیفیت بالایی نسبت به شرکتهای دیگر است چنندتا سوال دیگر هم دارم:
1- اگر مودم ADSL قطع باشد تا مدتی که می خواهیم مثلا دو ماه استفاده از adsl نداریم اگر مودم را قطع کنیم در اینصورت می توانیم پول شارژ را تا موقعیکه استفاده نداریم ندهیم و مخابرات ADSL ما را قطع نکند.و اینکه مجبور نشویم دوباره پول رانژه مخابرات بدهیم.
2 - آیا کیفیت و سرعت شرکتهای مختلف باهم فرق دارد؟ یا همه دارای سرعت و کیفیت یکسانی هستند . یعنی میشه یک شرکت سرعت و کیفیت بهتری نسبت به دیگری داشته باشد؟یا نه
اختلاف قیمتهایی که در مورد شرکتهای مخلتف وجود دارد به چه علت است؟آیا علت در سرعت و کیفیت است؟
3- چرا هزینه راه اندازی مخابراتی شرکتهای مختلف متفاوت است و قیمت ثابت ندارد مثلا پارس آنلاین اگر خودمان راه اندازی کنیم هزینه رانژه مخابرات 5000 تومان
پارسه 10000 تومان و صدف پرداز حدود 15000 تومان .