تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: وقتی نود 32 رو آپدیت کنم ویندوز بالا نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض وقتی نود 32 رو آپدیت کنم ویندوز بالا نمیاد

من قبلا نود 32 ورژن 2 و بعد 4 استفاده میکردم همیشه هم فایلهای آپدیت آفلاین رو از اینترنت میگرفتم و بدون مشکل استفاده میکردم اما 3 ماهه وقتی آبدیت ها رو میگیرم و نود رو آپدیت میکنم بعد از اینکه سیستم رو خاموش کنم دیگه ویندوز بالا نمیاد تا وارد safe mode بشم و نود رو پاک کنم تا دوباره ویندوز بالا بیاد .
    حالا هم انتی اسپای 4 رو نصب کردم اینبار دیگه حتی با نصب آنتی اسپای بدون آپدیت هم ویندوز بالا نمیاد . مجبورم برای اینکه از آنتی ویروس استفاده کنم سیستم رو shut down نکنم و از hibernate استفاده کنم یا اگر خواستم shut down کنم اول nod رو پاک کنم. یکبار هم ویندوز رو عوض کردم اما مشکلم حل نشد این مشکل رو هم روی pc هم روی لپ تاپ دارم. از win xp sp2 استفاده میکنم.
    اگه میدونید مشکلم چطور حل میشه کمکم کنید ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ویندوزی که استفاده میکنی اورجینال لپتاپ هست ؟

اگه با نود مشکل داری بهتره آنتی ویروس عوض کنی. یه آنتی ویروس دیگه نصب کن اگه بازم مشکل بوجود اومد ایراد از ویندوزت هست نه نود32 و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه سیستم عامل اورجینال لپتاپم vista ست اما روی pc هم همین مشکل هست اما تا 3 ماه پیش هیچ مشکلی با همین ویندوز نداشتم . از نود خیلی راضی بودم ترجیح میدم بازم از همون استفاده کنم.
    اگه راه حل دیگه ایی به نظرتون میرسه راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به نظر شما اگه از یه ویندوز xp دیگه استفاده کنم مشکل حل میشه با اینکه قبلا روی همین نسخه درست بوده ؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

به نظر شما اگه از یه ویندوز xp دیگه استفاده کنم مشکل حل میشه با اینکه قبلا روی همین نسخه درست بوده ؟

نسخه ویندوز که نصب میکنید مهم هست. ویندوز های دست کاری شده نصب نکنید یک سی دی وییندوز جدید و معتبر شرکت تهیه کنید بدون دست کاری یعنی نرم افزار های اضافی و .... نداشته باشه
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •