سلام. میخواستم ماشینی تا سقف 60 تومان بگیرم .(نه بیشتر). میخواستم بدونم بهترین ماشینی که با این قیمت می تونم بخرم چیه ؟؟؟؟ (کیا موهاوی MH120 چنده؟؟)
میخوام شتاب بالایی داشته باشه . دردسر نداشته باشه . ترجیها شاستی بلند باشه .
سلام. میخواستم ماشینی تا سقف 60 تومان بگیرم .(نه بیشتر). میخواستم بدونم بهترین ماشینی که با این قیمت می تونم بخرم چیه ؟؟؟؟ (کیا موهاوی MH120 چنده؟؟)
Last edited by ali darman; 03-07-2010 at 11:53.
این کیا که گفتی رو نمیدونم....ولی من اگه جای تو باشم سوناتا 2008 یا ازرا میگیرم......البته باید بگی دنبال چی میگردی...یعنی چی از ماشین میخوای....تو این قیمت مدل فراوونه...
این کیا که گفتی بیشتر برای استفاده در رفت و آمد سناتور ها هست یعنی خیلی رسمیه و زیاد شتاب نداره
به نظر من تو شاسی بلند : سانتافه
سواری : آزرا
سانتافا اصلا تو مسافرت ها راحت نیست....تا اینجا ازرا بهترین گزینس....
من که پیشهادم تویوتا اریون بود اما 7 - 8 تومن گرونتره!سلام. میخواستم ماشینی تا سقف 60 تومان بگیرم .(نه بیشتر). میخواستم بدونم بهترین ماشینی که با این قیمت می تونم بخرم چیه ؟؟؟؟
قیمتش 50 میلیون و خرده ای هستش (دقیق نمیدونم!)(کیا موهاوی MH120 چنده؟؟)
اما کیا سورنتو 2010 هم گزینه خوبیه چهره ی جذاب تری داره و خیلی ماشینه خوبیه ولی شتاب وقدرت موهاوی رو نداره قیمتش هم 58 میلیونه!
سوناتا 2008 که اصلا توصیه نمیشه! کیفیت ساخت پایین و مصرف زیاد و امکانات کمش نسبت به رقیباش اصلا خریدش توجیح پذیر نیست!این کیا که گفتی رو نمیدونم....ولی من اگه جای تو باشم سوناتا 2008 یا ازرا میگیرم
در ضمن الان با 30 تومن هم میشه سوناتا 2008 خرید اما بودجه ایشون 60 میلیونه به نظر شما پیشنهادشما منطقیه؟؟؟!!!!
ازرا هم که گزینه بدی نیست اما دیگه خیلی زیاد شده! در ضمن چون اولویت اول ایشون شاسی بلنده من پیشنهاد نکردم!
فکر کنم شتاب 8/7 ثانیه برای شاسی بلند خیلی عالی باشه حالا اونم تو ایران!این کیا که گفتی بیشتر برای استفاده در رفت و آمد سناتور ها هست یعنی خیلی رسمیه و زیاد شتاب نداره
من که شتاب و کشش عالی اونو بی نقص میبینم! حالا نمیدونم شما چرا میگید که این ماشین شتابش کمه!
اونایی که فکر می کنن سانتافه خوب نیست ... من خودم با سانتافه از تهران تا مشهد و رانندگی کردم 7 ساعته رسیدم اصلا هم نفهمیدم کی گذشت چون واقعا راحته...
برای راننده بله دوست عزیز...گریه سرنشینان عقب در میاد...
شما یه بار پشت ازرا بشین...یا سوناتا....همه سرنشینا راحتیش رو حس میکنن نه فقط راننده....
کیا موهاوی 6 سیلندر و 8 سیلندر داره که فکر کنم به بودجه ی شما 6 سیلندر میخوره (قیمت متفاوت بین نزدیک 60 تا 70 میلیون) 6 سیلندرش 3800 سی سی و 271 اسب بخاره و اتفاقا شتاب و رانندگی خوبی هم داره . یه شماره از مجله ماشین نقدش رو نوشته بود و خیلی تعریف کرده بود. ماشین دوقلوش هم هیوندای وراکروزه که موتور هردو یکیه.
نیسان مورانو SE 2008 هم ماشین خوبیه فقط فکر کنم یه کم گرون تره
Genesis Coupe بگیر حالشو ببر
3800 موتورش هست
دو در
ماشین اسپرت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)