تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: بدون تصویر بودن کارت TV در بعضی نرم افزارها

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض بدون تصویر بودن کارت TV در بعضی نرم افزارها

سلام
    من یک کارت TV USB --- خریدم مال شرکت KWorld. نرم افزار Hyper Media Center روش بود که کلا تو ویندوز 7 نمیتونه کانالا رو اسکن کنه. قبلا ویندوز ویستا داشتم میشد ولی خیلی ناجور و با سرعت بد ولی از وقتی اومدم رو هفت نمیشه. حالا رفتم سراغ نرم افزارهای دیگه که بتونم کپچر کنم.
    نرم افزار Windows Media Center با کنترل دستگاه سازگاره و خیلی هم خوب نشون میده ولی کپچر با فرمت wtv میکنه که مبدلش به فرمت های عمومی هم نیستش.
    نرم افزار Blaze HDTV Player هم امتحان کردم که با فرمت mpg ضبط میکنه و خوبم نشون میده ولی این فرمت mpg رو نمیتونم باز کنم با پلیری به جز خود برنامه. توی مشخصات برنامه گفته کانورتور هم هست ولی من هرچی گشتم چیزی به نام کانورت پیدا نکردم. جالب اینه که توی تنظیماتش آدرس فایل های کانورت شده رو میپرسه ولی جایی برای کانورت نداره. اگه داره لطفا بگید.
    نرم افزار Corel Video Studio رو تست کردم که با فرمت mpeg گفته کپچر میکنه ولی اینجا دوتا مشکل هست :
    1- اگه کشورمو ایران بزنم موقع سرچ کانالا نمیاره و باید ایرلند بزارم که خیلی مهم نیست
    2- تصویر و صدا و هیچی نداره. درواقع کانال ها رو پیدا میکنه و میشه انتخابش کرد ولی هیچ کانالی تصویر و صدا نداره. البته آنالوگ میتونم بگیرم. جالب اینجاست که با همون دو پلیری که بالا گفتم میگیره دیجیتال رو.
    حالا اگه کسی پلیری میشناسه، راه حلی برای بی تصویر بودن میدونه، مبدل wtv داره یا راه حلی برای مشکل Blaze داره بگه.
    ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوباره.
    مشکلی رو که با corel video studio دارم رو با cyberlink powercinema هم دارم. البته مشکلی که با پاورسینما دارم بدتره یکم چون فقط گاهی اوقات که خیلی هم کم پیش میاد میشناسه و بقیه اوقات اول که کلیک میکنی هیچی نمیاره و هیچ عکس العملی نشون نمیده و وقتی میری تو ستاپش دیگه نمیتونه کارت رو شناسایی کنه.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ورژن جدید HYPERMEDIACENTER از سایت KWORLD بگیر . برنامه TVIME هم خوبه اونم تو سایت KWORLD هست . باید درایور جدیدش هم نصب کنی .

4. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    ممنون دارم tivme رو دانلود میکنم ولی Hypermedia center رو باید از بخش درایورهاش بگیریم که مدل کارت Tv من توشون نیست و هنوز نمیده. اگه راهی میشناسید بگید.
    باز هم ممنون بابت پاسخ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض کمک

سلام دوستان کمک!نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم.من امروز یک کارت تیوی کپچر مدل 7130 گرفتم وصل کردم به کامپیوتر فکر کنم نصب شده چون تو device manager/sound,video and game contorolers
    اسمش اومده حالا دیگه نمیدونم.برنامهintervideo winDVR روشه و نصب کردم و کابل آنتن هم به پشته کپچر وصل کردم ولی فقط تو برنامش برفک نشون میده و اصلا تو لیست کانالاش کانالی هم وجود نداره و نمیدونم چیکار کنم.کمک کنید تلویزیون ندارم و بازی آلمان 6.30 شروع میشه ککککمک.

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

برندش چی هست کارت شما ؟

8. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمیدونم من اینو امروز از فامیلمون گرفتم چون تلوزیون نداشتیم اونم تا حالا استفاده نکرده بود بالای سی دیش زده مجیک حالا نمیدونم منظورش برندش بوده یا نه اگه مهمه بپرسم ا باز کنم ببینم رو بردش هست!

تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بله مهمه .

11. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه میشه مشکلتون رو تو یه تاپیک جدا مطرح کنید تا موضوع قاطی نشه.
    برند کارت من هم KW-DVBT323UR هست. این برنامه TiVme رو دانلود کردم و خیلی هم ممنون. کار کرد ولی تو کپچر باز مشکل داره.
    ضبط میکنه با فرمت mpg ولی بی صدا! وقتی هم میزنم روی بازپخش(playback) خود برنامه میزنم وفایل رو انتخاب میکنم میگه فایل پشتیبانی نمی شود.
    اگه میشه یه راهنمایی بکنید که آیا تنظیمات ضبطی چیزی داره و اگه نداره چیکار کنم.
    باز هم ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی درباره HyperMedia Center توی سایت از من برند رو میخواد ولی تو لیست برندهاش برند من نیست و هنوز درایورهای جدید نذاشتن برای این نوع انگار.
    اگر شما لینک رو دارید بدید. نسخه ای که درحال حاضر دارم 3.60 هست.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •