سلام
من یک کارت TV USB --- خریدم مال شرکت KWorld. نرم افزار Hyper Media Center روش بود که کلا تو ویندوز 7 نمیتونه کانالا رو اسکن کنه. قبلا ویندوز ویستا داشتم میشد ولی خیلی ناجور و با سرعت بد ولی از وقتی اومدم رو هفت نمیشه. حالا رفتم سراغ نرم افزارهای دیگه که بتونم کپچر کنم.
نرم افزار Windows Media Center با کنترل دستگاه سازگاره و خیلی هم خوب نشون میده ولی کپچر با فرمت wtv میکنه که مبدلش به فرمت های عمومی هم نیستش.
نرم افزار Blaze HDTV Player هم امتحان کردم که با فرمت mpg ضبط میکنه و خوبم نشون میده ولی این فرمت mpg رو نمیتونم باز کنم با پلیری به جز خود برنامه. توی مشخصات برنامه گفته کانورتور هم هست ولی من هرچی گشتم چیزی به نام کانورت پیدا نکردم. جالب اینه که توی تنظیماتش آدرس فایل های کانورت شده رو میپرسه ولی جایی برای کانورت نداره. اگه داره لطفا بگید.
نرم افزار Corel Video Studio رو تست کردم که با فرمت mpeg گفته کپچر میکنه ولی اینجا دوتا مشکل هست :
1- اگه کشورمو ایران بزنم موقع سرچ کانالا نمیاره و باید ایرلند بزارم که خیلی مهم نیست
2- تصویر و صدا و هیچی نداره. درواقع کانال ها رو پیدا میکنه و میشه انتخابش کرد ولی هیچ کانالی تصویر و صدا نداره. البته آنالوگ میتونم بگیرم. جالب اینجاست که با همون دو پلیری که بالا گفتم میگیره دیجیتال رو.
حالا اگه کسی پلیری میشناسه، راه حلی برای بی تصویر بودن میدونه، مبدل wtv داره یا راه حلی برای مشکل Blaze داره بگه.
ممنون.