تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: پیامک فارسی ایرانسل

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض پیامک فارسی ایرانسل

سلام

دوستان ، فعلا به مدد اشتباهی که کردم ( اون هفته ای یه روز 919 مشکل داشت ، مجبور شدم ایرانسل بردارم ، و به جای 2 تومان ، اشتباهی 20 تومان شارژ کردم ) مهمان ایرانسل هستم .

محتوای مخفی: خوبه ، بد نیست 
    تا الآن راضی بوده ام ، آنتن دهی اش که خوب بوده ( همراه اول کوفتی بعد از یک سال از افتتاح ایستگاه های میرداماد تا قیطریه ، این مناطق رو پوشش نداده )

مشکل اینجاست که من اصلا نمی تونم فارسی تایپ کنم ، برای هر اس ام اس نیم ساعت وقتم تلف می شه ، ولی تو 919 یه کاراکتر فارسی می زدیم و فارسی حساب می کرد ، اما اینجا هیچ الگویی نداره ، فقط وقتی کامل فارسی می زنم ( اس ام اس هایی که غالب اش فارسی باشه ) فارسی محسوب می شه .

می خواستم ببینم راهی هست که بشه خرش کرد ؟ تا چند کاراکتر ؟ راهی هست یا خیر ؟

مرسی
    یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه pcnondaily's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Cyberspace, Iran

پيش فرض

تا اونجا که از اطلاعیه ایرانسل برمیاد، نه، ملاک غلبه حروفه. یعنی اگه انگلیسیش بیشتر باشه، انگلیسی و اگه فارسیش بیشتر باشه، فارسی حساب میشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

تا اونجا که از اطلاعیه ایرانسل برمیاد، نه، ملاک غلبه حروفه. یعنی اگه انگلیسیش بیشتر باشه، انگلیسی و اگه فارسیش بیشتر باشه، فارسی حساب میشه.
    آره دیدم ، اما نمی آد دونه دونه بشمره ، ببینه که چند تا کاراکتر فارسی هست ، یا چند تا انگلیسی که ...

به روشی که تشخیص می ده که این فارسیه یا انگلیسی ، نمی آد همه رو چک کنه که ...

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

من یه چند تا اس ام اس رو تست کردم وقتی کامل فارسی زده بشه ( چه یه کاراکتر ، چه N کاراکتر ) فارسی محسوب می شه ، در این که بحثی نیست .

وقتی فارسی و انگلیسی مخلوط می شه ، تو اس ام اس که 40 تاش فارسی بود ، و 30 تاش انگلیسی ، انگلیسی محسوب کرد ، و اس ام اسی که 45 تاش فارسی ، و 25 تاش انگلیسی بود ، فارسی حساب کرد .

فکر کنم یه چیزی باید ما بین این ها باشه یعنی شرط کرده که اگه انگلیسی هم بود ، باید تعداد فارسی ها از N بیشتر باشه ، که فکر کنم نشه با این حساب دورش زد ....

دوستان تست کنن ، و اگه نظری دارن بگن

ادیت : الآن باز یکی دو تای دیگه هم تست کردم ، به نظرم الگوریتم این طوریه که هر تعداد انگلیسی که باشه ، باید دو برابرش هم فارسی باشه ، یعنی نسبت 2/3 اس ام اس باید فارسی باشه ( دقیقا نه ، اما تقریبا با اون بالایی هم می خونه )

اگه این طوری باشه ، فکر نمکنم بشه کاریش کرد .....
    باز بقیه دوستان ایرانسلی تست کنن ، خبر بدن

ادیت 2 : این نسبت 2 به 1 تایید می شه ، چندین اس ام اس سند کردم با همین نسبت ( به اینتر هایی که می زنید هم توجه کنید ) و فارسی محسوب شد .

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 03-07-2010 at 17:00.

5. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

ما که کلا فارسی مینویسیم بازم 16 تومن حساب میشه!!!

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •