تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: مشاوره خرید ماشین تا 24 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض مشاوره خرید ماشین تا 24 تومن

سلام

من یه 20 تومن دارم میخام بدم و یه ماشین بخرم . یه RD هم دارم حدود 4.5 پولش هست
    من در 2 حالت میتونم ماشین بخرم .
    اگر rd رو بفروشم تا 24 ملیون پول دستم میاد(حتی 1 ریال بیشتر هم نمیتونم بدم!)
    اما اگر rd رو بفروشم بابام همش ماشین رو میخاد برداره ببره و اینطوری ماشین خیلی خیلی کم دست من میاد .

برای همین میخاستم ببینم اگر تا 20 حالا ماکس تا 21 (دیگه آخرشه) ماشین خوبی گیرم میاد بگید تا بخرم اگر دیگه واقعآ هیچ راهی نیست ماشین تا 24 ملیون بگید بهم که بیخیال rd بشم

ضمنآ
    ماشین ماشین خانواده هست یعنی علاوه بر من پدر و مادر هم سوار میشن
    کارت سوخت مهمه خیلی که داشته باشه.
    مصرف بنزین خیلی واسم مهم نیست(برعکس بالایی هست)
    شتاب اهمیت داره
    و از همه ی گزینه ها مهمتر زیبایی هست که واقعآ مهم هست برام

نو یا دست 2 بودن مهم نیست . تازه فکر کنم با دسته 2 ماشین بهتری میتونم بخرم( دست دو منورم کارکرد تا ماکس 30 هزارتا و بدنه سالم)

ماشین های تولید ایران خودرو رو اصلآ پیشنهاد ندید

حالا با شرایط بالا با دو رنج قیمت بالا بهترین ماشین چی هست بنظرتون ؟

راستی اسم آوانته رو جلو بابام ببرم از خونه میندازتم بیرون!

من خودم از همه ی ماشین ها بیشتر مزدا 3 رو دوست دارم اما بعید میدونم حتی با 24 تومن هم بشه گیر آورد . برای همین نظرم روی gen2 هست و زانتیا
    ممنون میشم کمک کنید.

راستی ببخشید اگر ممکنه قیمت بروز ماشین های توی رنج 20 تا 24 رو هم بزارید ببینم اختیاراتم چیا هست . (اطلاعات قیمتی من 0 هست!)

اگر هم میدونید که ماشین های توی اون رینج با rd تفاوتی ندارن تا بیخیالش شم :d: (شوخی)

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

راستی چرا هیچکس هیچ حرفی در مورد یاریس نمیزنه؟ قیمت هاچ و صندوق دارش چقدر هست؟ ماشین خوبیه؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوست عزیز شما با این قیمت...من بهتون زانتیا مدل 85 رو پیشنهاد میکنم....اگه هم نظرتون رو ماشین صفر کیلومتر هست من 206 sd فول رو پیشناهاد میکنم که همین 20 تومن قیمتشه......ماشین با کیفیتیه....من خودم با دنده 3 زانتیا رو گرفتم...تو شتابش حرف نیس...

---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

یاریس از 24 تا 28 قیمتش نوسان داره....بستگی به مدل و تیپش داره....ولی من نمیپسندمش چون کیلومتر شمارش اصلا جای خوبی نیست و داخلش رو زشت کرده....چند وقت پیش کمترین قیمت یاریس 26 تومن بود....پیشنهاد نمیشه

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

206 sd فول حدود 19/20
    پرشیا دوگانه سوز بهترین رنگ 17/500 تا 18/300
    زانتیا هم که مدل های تمیز با قیمت های مناسب زیاده....زانتیا صفر 29 تومن اما مدل های 85 86 87 رو تا 21/22 تومن ررررراحت گیر میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مرسی عزیز
    کلآ دور ماشین های ایران خودرو رو خط کشیدم . تنها ماشین مدل قدیمی که میپسندم زانتیا هست که اونم فکر کنم مال 15 20 سال پیش باشه . میخام ماشینی که میخرم تکنولوژی روز باشه . ضمنآ قرار هست ماشین رو حد اقل یه 4 سالی نگه داریم پس نگران فروشش نیستم . من خودم gen2 و مگان 1600 توی دلم هستن ولی نمیدونم کدومشون بهتر هست . و کدومشون خرابی قطعات و خرجش کمتر هست

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دور زانتیا کار کرده خط قرمز بکش که همش خرجه. من به شما آونته رو معرفی می کنم که 25 ملیونه اما یک اماشین کامله به عبارت دیگه تنها تفاوت آن از نظر امکانات با نوع اتوماتیک فقط همون مسئله گیربکسش است. جن2 مصرف بالایی داره مگان 1600 امکانات کمی داره شما 25 ملیون پول مگان 1600 رو میدی در حالی که شیشه های عقب اون دستی است.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ماشین های تولید ایران خودرو رو اصلآ پیشنهاد ندید
    چشم!

من خودم از همه ی ماشین ها بیشتر مزدا 3 رو دوست دارم اما بعید میدونم حتی با 24 تومن هم بشه گیر آورد . برای همین نظرم روی gen2 هست و زانتیا
    ممنون میشم کمک کنید.
    مزدا3 که با این پول پیدا نمیشه! زانتیا هم که اصلا پیشنهادنمیشه! من نظرم روی جنتو هستش!

راستی اسم آوانته رو جلو بابام ببرم از خونه میندازتم بیرون!
    اوانته با بودجه و انتظارات شما بهترین انتخاب هستش!

راستی چرا هیچکس هیچ حرفی در مورد یاریس نمیزنه؟ قیمت هاچ و صندوق دارش چقدر هست؟ ماشین خوبیه؟
    یاریس ماشی خوبیه نرم و راحت - شتاب خوب - کم مصرف - فضای خوب و راحت نسبت به ابعادش! و کیفیت ساخت خوب از نکات مثبتش است! فقط یدونه ایراد داره که کشش اون با سرنشین زیاد ضغیفه!
    به نظر من یاریس خودش گزینه خوبیه!
    ولی من نمیپسندمش چون کیلومتر شمارش اصلا جای خوبی نیست و داخلش رو زشت کرده....چند وقت پیش کمترین قیمت یاریس 26 تومن بود....پیشنهاد نمیشه
    نوع و نحوه قرار گیری صفحه کیلو متر یک ماشین دلیل بر پیشنهاد نکردن اون نمیشه بحث قیافه سلیقه ای هست و من خودم شخصا طراحی داخلی یاریس رو میپسندم!

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

[QUOTE=farshad bugatti;5142643]چشم!

نوع و نحوه قرار گیری صفحه کیلو متر یک ماشین دلیل بر پیشنهاد نکردن اون نمیشه بحث قیافه سلیقه ای هست و من خودم شخصا طراحی داخلی یاریس رو میپسندم![/QUOTE
    پس سلیقه شما اینه که میپسندید.....از نظر من جالب نیست...شما هم نظر شخصی خودتو گفتی

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس سلیقه شما اینه که میپسندید.....از نظر من جالب نیست...شما هم نظر شخصی خودتو گفتی
    درسته اما شما میگید که چون طراحی کیلومترش بده توصیه نمیشه!!!!
    شاید اصلا ایشون خوشش اومد تو بحث های قیافه و تیپ هر اشخاص سلیقه ی خاصی داره نمیشه کلی حساب کرد!
    در ضمن من قصد بدی نداشتم اگر ناراحت شدید ببخشید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اتفاقآ من از تنها چیز یاریس که خوشم اومد همین کیلومترش بود چون بدنش خیلی جالب نیست . ولی من میدونم موتورش جواب 4 نفر رو نمیده . فردا خواستیم 4 5 نفر بریزیم داخلش بریم مسافرت قدرتش کمه و اذیت میشیم .

آوانته هم میگم بابام دوست نداره میگه جلوش زشته . حالا از دیروز تا الان هرچی توی خیابون گشتم 1 دونه هم پیدا نکردم ببینم که چراغ جلوش چطوری هست و داخلش چطوره! عکس ازش نداره کسی؟

ولی به احتمال زیاد دیگه مگان 1600 تصویب میشه . فقط باید ببینم شتابش چقدره و چند اسب بخار هست . GEN2 هم چون نمایندگی کم داره اگر توی جاده خراب بشه تعمیرش مشکلات خودش رو داره

قیمت روز GEN2 اتومات و دستی رو کسی نداره؟ الان چک کردم شتاب GEN2 بیشتر از مگان هست. ضمنآ مگان 1600 ترمزش هم ASB نیست! که خودش یه مشکل عظیم هست
    Last edited by farshad2002_2003; 03-07-2010 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ولی به احتمال زیاد دیگه مگان 1600 تصویب میشه . فقط باید ببینم شتابش چقدره و چند اسب بخار هست . GEN2 هم چون نمایندگی کم داره اگر توی جاده خراب بشه تعمیرش مشکلات خودش رو داره
    جنتو درسته خدمات پس از فروشش زیاد خوب نیست اما اونقدر ها هم ضعیف نیست و نسبت به این موضوع نگران نباشید.
    مگان شتاب و قدرت معمولی داره زیاد عالی نیست اما راضی کنندس!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مرسی از زحماتتون . خیلی کمکم کرد .
    من امروز رفتم نمایندگی سایپا و پارس خودرو برای مگان که شرایط خرید و ... رو بپرسم. تحویل 30 روزش 25 ملیون و 75 هزار تومن بود.
    اما داخل تعمیرگاه سایپا از طرف در مورد موتور و ... پرسیدم گفت موتورش با l90 تقریبآ یکی هست و یه سری تغییرات توش دادن تا 10 اسب بخار قوی تر شده . با این اوصاف خریدش به صرفه هست؟ شتاب موتور 2000ش میدونم 11 ثانیه هست که دیگه فکر کنم 1600 خیلی کمتر باشه. نخرم فردا با یه 405 کورس خواستم بزارم ضایعم کنه! من تصمیمم رو گرفته بودم اما یهو ترسیدم . اگر میدونید این مشکل به هم خواهد زد و شتابش به درد نمیخوره برم سراغ gen2 حد اقل اون شباتش 9.8 هست و راضی کننده هست اما باز اونم میگن ترمزش مشکل داره و خیلی قوی عمل نمیکنه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •