سلام دوستان ..من یه مدته که مثلا از روی صندلی پا میشم احساس سرگیجه میکنم و چشمام سیاه میشه و باید دستمو به یه جا بگیرم که نیفتم...فکر کردم واسه اختلاف فشاره ولی دیدم نه...بیشتر ظهرها اینجوری میشم..ممنونم راهنمایی بفرمایید...
سلام دوستان ..من یه مدته که مثلا از روی صندلی پا میشم احساس سرگیجه میکنم و چشمام سیاه میشه و باید دستمو به یه جا بگیرم که نیفتم...فکر کردم واسه اختلاف فشاره ولی دیدم نه...بیشتر ظهرها اینجوری میشم..ممنونم راهنمایی بفرمایید...
احتمالا افت وضعيتي فشار خونه. دارويي مصرف ميكني ؟
منم همین مشکل رو دارم !
دکتر گفت دلیلش کم خونی هست ...
نمیدونم....نه دارویی مصرف نمیکنم...ممکنه دلیلش کم خونی باشه یا چیز دیگه؟..مرسی![]()
بله منم دارم همين مشكل رو
واسه كم خوني هست - البته مهمترين علتش همين كم خونيه
موفق باشيد.
سلام دوست عزیز !
اگه بیماری خاصی باشه که انشا الله نیست ،
این ممکنه از کم خوابی یا نشستن زیاد پشت کامپیوتر باشه ! به نظر من شما یکم از قرص ها و داروهای شیمیایی فاصله بگیر با چند چیز ساده خودتو در مان کن !
شب موقع خواب یا هنگام کار با کامپیوتر از گلاب استفاده کن یعنی بوی اون رو استشمام کنامیدوارم بهتر بشی !
سلام
من هم این مشکل رو یکی دو سالی هست باهاش دست و پنجه نرم می کنم .
همونطور که دوستان گفتن مشکل کم خونیه ولی خب کسی راهی بلده برای برطرف کردن این نقیصه؟
مرسی![]()
سلام دوست گلم..
امیدوارم بیماری خاصی نباشه ...
اره اتفاقا خیلی کم خوابم و کارم بیشتر با pc ...این درسها فشار زیادی روم اورده...قرص یا داروی خاصی استفاده نمیکنم گاهی اوقات مولتی ویتامین فقط...از امروزم هم رسما گیاه خوار شدم
باشه حتما این کارو میکنم و امیدوارم مشکل کم خونی نباشه...چون حالا تو خونه هیچی بیرون این مشکل برام ایجاد شه وسط خیابون چی کار کنم اونوقت ؟!..ممنون از لطفت
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
بله گویا مشکل خیلی از دوستان هست...نمیدونم با مصرف قرص اهن حل میشه مشکلمون یه نه..تازه من میخواستم برم خون هم بدم![]()
منم یه مدت این مشکل رو داشتم اما من کم خونی ندارم . آب کم میخوردم . دکی هم گفت واسه من دلیلش اینه ...
عزيزم خود------ زياد انجام نميدي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)