تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: اینترنت آسان = دزدی آسان

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض اینترنت آسان = دزدی آسان

با سلام به همگی .من مدت دو ماه از اینترنت دیال آپ استتفاده کردم .هر روز بین 4 تا 6 ساعت شاید هم بیشترواز شماره های مخابرات:9723100و...قبض تلفن برام اومد104000 تومان.به نظرم وقتش شده که adsl بگیرم!!!!!!!!!!!!
    سلام

قابل توجه دوستانی که همچین مشکلی دارن من کلا 138800 هزار تومن که مخابرات در 4 ماه ازم خورده بود رو با مراجعه به بخش بازرسی و پیدا کردن مدرک جرم مخابرات با مراحل زیر پس گرفتم . البته 16 روز از این ور به اونور پاسم میدادن ولی آخرش بخش بازرسی مشکل و حل کرد.

ابتدا باید به ریز مکالماتتون از طریق سایت مخابرات استان دسترسی داشته باشید که با یه بار مراجعه به دفتر خدماتی محلتون یوزر پس بهتون میدن .

دوم : در سایت مجموع کل ساعات اتصال و استفاده از تلفن رو می تونید ببینید .

سوم: ابتدا میزان زمان اینترنت آسان که توی قبض زده رو بر 3600 تقسیم کنین تا ساعات اتصال به اینترنت بدست بیاد .

چهارم : توی سایت مخابرات مجموع کل ساعات استفاده از تلفن رو ببینید چقدر زده مثلا 30 ساعت و فرض کنید کل اون ساعات رو شما به اینترنت وصل بودید (آخه نمی خوایم بشینیم یه ساعت ریز اتصالات به 972 رو جمع ببندیم ) حالا ببینید این عدد چقدر با عددی که در مرحله سوم بدست اوردید فاصله داره.

اگه عدد مرحله سوم شد 45 ساعت و عدد کل ساعات استفده شما از تلفن (حتی اون زمانی رو که داشتین با جی افتون لاو میترکوندین ) توی اون دوره که واستون قبض اومده 30 ساعت بود این غیر ممکن . و این یعنی مخابرات اینجا دزدی کرده .( توجه کنید که مخابران یه شرکت خصوصیه نه دولتی )

حالا یه مثال که جریات خودم رو میزنم تا این ضرب و تقسیمات و عدد دزدی خوووب جا بیفته واستون

قبض دوره قبل ما اومد 85200 تومان

میزان مکالمه شهری 8546 تومان

بین شهری 4210 تومان

اینترنت آسان 452104 ثانیه

1. ابتدا عدد اینترنت آسان رو بر 3600 تقسیم کردم . 452104/3600=125 ساعت

2.میزان کل ساعات استفاده از تلفن رو در اون دوره که قبض اومده بود رو از توی سایت مخابرات خوندم نوشته بود

46 ساعت

حالا مرحله یک رو با دو مقلسه کنید . ببنید چقدر مسخرس من کلا 46 ساعت از تلفن استفاده کردم بعد 125 ساعتش اینترنت بوده .
    مشکوک شدم دوره های قبل رو پرینت گرفتم و با قبض چک کردم همشون 20 تا 30 ساعت اختلاف داشتن.

بیشتر شک کردم و هر چی دوست یا رفیق می شناختم بهشون گفتم تا اونا هم همین کارو بکنن و فکر میکنید چی شد . هیچی قبض خودتون رو با این مراحل چک کنید تا بفهمید اون پولی که باید بدین واسه خودتون کفش و شلوار بخرین تو جیب کی میره

*هزینه استفاده از اینترنت آسان 300 تومان در ساعت می باشد

یعنی اگه کل اون ساعات رو هم با اینترنت کارمی کردم می شد . 46*300=13800

حالا چقدر اضافه گرفته : 13800-85200=68800 تومان

ولی نگران نباشید از تو حلقومشون کشیدم بیرون

یادتون نره که اگه واسه شما یا دوستتون از این به بعد چنین مشکلی پیش اومد این مراحلو چک کنید تا خدای ناکرده الکی پولتون رو مخابرات ندزده .

دوستدار شما

سامان

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

چه دزدی تمیزی ما که ADSL داریم طرفای اینترنت هوشمند و غیر هوشمند و دایال آپ هم نخواهیم رفت.

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ابتدا باید به ریز مکالماتتون از طریق سایت مخابرات استان دسترسی داشته باشید که با یه بار مراجعه به دفتر خدماتی محلتون یوزر پس بهتون میدن .

خوب برای گرفتن یوزر و پس چه مدارکی میخاد؟اصلا طرف از کجا بدونه که ما صاحب خطیم؟

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

کارت ملی مالک رو میخواد . اگه تلفن به نام خودته که کارت ملی خودتو ببر اگه تلفن به نام حاجیتون ولی خودت می خوای بری دنبال این کار کارت ملی خودت و حاجیو با هم ببر بفهمه آقازاده مالک هستی کارتو راه بندازه.

5. 2 کاربر از samangolriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اگر مستاجر بود طرف و خط بنام صاحب خونه اونوقت چی ؟

7. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اگر مستاجر بود طرف و خط بنام صاحب خونه اونوقت چی ؟
    قرارداد و اجاره نومچه میبره.

9. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی نباید بگید که هیچ وقت کارتون به دایال آپ نمی افته.برای این که دایال آپ ابتدایی ترین و آسون ترین روش اتصال به اینترنته و به مراتب در دسترس ترین روشه.گاهی وقتا که از همه جا در مونده میشی(که توی ایران این جور وقت ها فراوونه)دایال آپ رو می بینی که برات داره دست تکون میده و میگه بیا از من استفاده کن.

داره خودمونی میشه ali1497's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام

اون از همراه اول که اینجوری تو صورتحساب رقمهای کذائی میده, این هم از مخابرات و تلفن ثابت!!!
    من حاضرم چندین برابر هزینه اینترنت که از داخل تامین میشود را به شرکتهائی خارجی مثل اوپن اسکای و غیره بدهم ولی شاهد اینچنین دزدیها و پول زور خوردنها نباشم.
    Last edited by ali1497; 01-07-2010 at 15:33.

12. این کاربر از ali1497 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ولی نباید بگید که هیچ وقت کارتون به دایال آپ نمی افته.برای این که دایال آپ ابتدایی ترین و آسون ترین روش اتصال به اینترنته و به مراتب در دسترس ترین روشه.گاهی وقتا که از همه جا در مونده میشی(که توی ایران این جور وقت ها فراوونه)دایال آپ رو می بینی که برات داره دست تکون میده و میگه بیا از من استفاده کن.
    تو بحرین !!!! دایال آپ جمع شد
    خبرشو 4-5 ماه پیش تابناک زد ... به جای دایال آپ وایمکس رو راه انداختند ADSl هم که فت و فراوون هست
    نصف یکی از شهرهای ما هم نمیشه توی تکنولوژی از همه جلو زده
    واقعا جای تامل داره.

14. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب دلیلش اینه که ایران واقعا یه کشور منحصر به فرده.اگه شما یه کشوری مثل ایران رو(به جز کره شمالی)پیدا کردی توی کره ی خاکی؟!به خدا باور بفرمائید توی ایران اصلی ترین وسیله ی ارتباط به اینترنت دایال آپه!در حالی که توی دنیا وقتی می خوان ضریب نفوذ اینترنت رو در یه کشور بدست بیارن،اصلا کاربرای با سرعت زیر یه مگابیت رو حساب نمیارن.ایران کلا توی کل کهکشان راه شیری منحصر به فرده !
    Last edited by Theoden; 01-07-2010 at 23:10.

16. 2 کاربر از Theoden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •