سلام
cpu : e4600
M.B : asus p5q
خودم تونستم با ولتاژ 1.4 تا 3 استیبلش کنم ولی بیشتر نتونستم حالا راهنمایی کنید چجوری تا 3.4 برم
اینم شات :
![]()
سلام
cpu : e4600
M.B : asus p5q
خودم تونستم با ولتاژ 1.4 تا 3 استیبلش کنم ولی بیشتر نتونستم حالا راهنمایی کنید چجوری تا 3.4 برم
اینم شات :
![]()
سلام
خوب این شاتی که گذاشتی CPU-Z در تبهای مموری و SPD اشکال داره
چون اصلا فرکانس کاری و تایمینگ رمهای شما مشخص نیست!
پیشنهاد می کنم از یک ورژن دیگه از این نرم افزار استفاده کنید و دوباره شات بذارید!
ضمنا احتمالا در حین اورکلاک فرکانس رم شما از حد مجاز عبور کرده و همین عامل موجب محدودیت شما در اورکلاک میشه و تا شما این شاتها را اصلاح نکنید من دقیقا نمی تونم عامل محدودیت را برای شما مشخص کنم
ضمن اینکه دمای پردازنده شما هم کم کم داره از مرز عبور می کنه و علتش هم بالابردن بیش از حد ولتاژ VCORE هست
پس شما اول اون دو تا شات را اصلاح کنید تا بعد شما را راهنمایی کنم
در مورد Vcore از این پایینتر استیبل نمیشه ... دمای زیاد بخاطره تهویه نامناسب کیس و استفاده از فن دست سازه![]()
من رمو تو همه شرایط رو 800 گزاشتم فقط تو شرایطی که 800 نمیشد یکم رد میکرد و فوقش به 830 میرسید
الان ولتاز هسته رو 1.475 دادم ... fsb رو 1.4 ... NB و SB رو هم یکم افزایش دادم و PLL همینطور
fsb الان 275 هست و مولتی پلایر 12 که میشه 3300 ... رمم 827 هست ... فعلاً که مشکلی نداشته
الان cpu z جدید دانلود میکنم و شات میزارم
الان که داشتم شات میگرفتم هی ریست کرد!
خاموشش کردم دوباره روشن کردم فعلاً درسته ولی انگار استیبل نیست
اینم شات :
اگه رو همین 3300 استیبل بشه کافیه
اگر از لحاظ دمایی مشکلی نداری یعنی دمای پردازنده در فول لود بالاتر از 75 درجه نمیشه که ایرادی نداره
فقط با PRIME95 هم یک تست 30 دقیقه ای از سیستم بگیر
اگر هم بتونی یک خنک کننده متوسط برای پردازنده بگیری که خیلی خوب میشه مثلا یک مدل زیر 30 تومن
این ریست شدن ها هم فکر می کنم به این خاطر هست که ماژولهای رم شما با فرکانس و تایمینگ های متفاوت هستند و شما باید تایمینگشون را بصورت دستی تنظیم کنید!
من دیروز این فنو گرفتم انداختم روش :
prime95 رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید تست بگیرم![]()
یه سوال کلی : اصلاً نیازی هست ولتاژ fsb و PLL و NB و SB رو افزایش بدم ؟
چند گرفتی؟من دیروز این فنو گرفتم انداختم روش :
به نظر چیز جالبی نمیاد!
حدعقل یک بوفالو 100 می گرفتی 17 تومن
شما گزینه BLENDING را بزنید خودش تست را شروع می کنه فقط حین تست دماش را هم با HW MONITOR کنترل کنیدprime95 رو گرفتم ولی نمیدونم چجوری باید تست بگیرم
خیر اصلا نیازی نیستیه سوال کلی : اصلاً نیازی هست ولتاژ fsb و PLL و NB و SB رو افزایش بدم ؟
فقط VCORE را 0.08 تا 0.12 زیاد کنید
اینو 8 تومن گرفتم
الان دارم کم کم ولتاژ رو پایین میرام ببینم چی میشه
فک کنم prime95 و اشتباه گرفتم آخه اصلاً blending نداره
ادیت : من الان ولتاژو تا 1.425 پایین اوردم ریست کرد ... بردمش رو 1.437 مشلکی نداره ... پس حداقل 1.437 رو میخاد ... فرکانس رو 3200 هست ... fsb رو 266 و رم روی 800
حالا چی کار کنم که روی 3.4 استیبل بشه ؟ شما که میگی زیاد ولتاژ نده پس چی کار کنم ؟
الان یه پنکه گزاشتم جلوش با همون اورست 10 دقیقه تست گرفتم دما حداکثر تا 68 میره
Last edited by Dark.Life; 02-07-2010 at 13:01.
9 تومن دیگه میذاشتی روش و بوفالو می گرفتی چون این فن تقریبا کاراییش در حد همون فن استوک هست پس مطمئنا با این فن به 3.4 نمیرسی!!اینو 8 تومن گرفتم
الان دارم کم کم ولتاژ رو پایین میرام ببینم چی میشه
فک کنم prime95 و اشتباه گرفتم آخه اصلاً blending نداره
در رابطه با PRIME95 هم شما برنامه برنامه را که اجرا می کنی پنچره ای باز میشه با نام RUN A TORTURE TEST که گزینه BLEND را انتخاب و OK را میزنی
با این فن بعید می دونم به 3.4 برسیحالا چی کار کنم که روی 3.4 استیبل بشه ؟ شما که میگی زیاد ولتاژ نده پس چی کار کنم ؟
شما FSB را آرون آروم زیاد کن ببین روی چقدر پایدار هست
اگر پایدار نبود ناچاری به VCORE ولتاژ بدی که باز هم حرارت برای شما محدودیت ایجاد می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)