تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک؟؟

راي دهنده
38. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Apple Iphone 4

11 28.95%
  • Samsung Galaxy S

10 26.32%
  • Nokia N8

9 23.68%
  • HTC Desire

4 10.53%
  • Apple Ipad wifi+3g

1 2.63%
  • تاپ مدل الجی

1 2.63%
  • تاپ مدل موتورولا

2 5.26%
  • سایر برندها....

0 0%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 29

نام تاپيک: کدام یک؟iphone 4 or sammy GS9000 or htc desire nokia N8

داره خودمونی میشه Prince_Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

10 کدام یک؟iphone 4 or sammy GS9000 or htc desire nokia N8

سلام دوستان!میخوام یه گوشی تاپ تا یکی دو ماه اینده بخرم!!واقعا بین انتخاب گوشیهای جدید ماندم!از طرفی ممکنه گوشی های جدید معرفی بشه!نظر شما در مورد 4 گوشی نام برده شده در بالا چیه؟؟کدوم برتره؟با توجه به قیمتش؟راهنمایی لطفا!در ضمن من الان ان82 دارم!نظر شما در مورد ipad چیه؟؟البته مدل سیم کارت خورش!همچنین اینطور که توی بنچ مارکها دیدم از لحاظ سخت افزاری گالاکسی سامسونگ از بقیه ی موارد بهتر بوده!

2. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بجز دیزایر هر کدوم تو کلاس خودشون گوشی های فوق العاده ای هستند

من بین این 4 تا آیفون رو انتخاب میکنم

بهترین نسبت قیمت به امکاناتم تابلوئه که ان8 داره

4. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته انتخابهای دیگه هم میشه داشته باشم!مثلا یه گوشی تاپ از الجی!یا یه گوشی از سری xt موتورولا!!یا سونی اریکسون!یا wave از سامسونگ!لطفا کمک در انتخاب

---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:38 AM ----------

چرا desire خوب نیست علی جان؟مشکلش چیه؟اگه توضیح بدی ممنونتیم!
    حقیقتش نمیدونم چرا با ال سی دی سامی گالاکسی بیشتر حال میکنم!شما این ال سی دی های ایفون 4 و گالاکسی رو از نزدیک دیدین؟؟در ضمن منظورت از پست بالایی در مورد دیزایر اینه که مثلا نکسس وان گوگل از دیزایر بهتره؟؟؟
    Last edited by Prince_Amin; 01-07-2010 at 00:42.

6. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    دوست عزیزممکنه انتظاراتو بگب؟ آخه اینا هر کدوم تو رده کاری خودش خفنه.
    یکی دوربین مالتی مدیا یکی سیستم عامل یکی ....

8. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

همونطور که گفتم من ان82 داشتم!پس دوربینش باید اگه میخواد بهتر از ان82 نباشه پس باید حداقل در حد ان82 باشه!به خصوص تو فیلم برداری!این یک!دوم اینکه من از وای فای زیاد استفاده میکنم!پس از لحاظ کامل بودن سیستمهای ارتباطی به خصوص وای فای بی نقصو قوی بایدباشه و همچنین مرورگرش در همه زمینه ای سریع و بی نقص باشه به خصوص دیدن فیلم انلاین!(مثلا مشکل ایفون در زمینه ی اجرای فلش در مرورگرش حل شده یا حل خواهد شد؟؟؟)!در زمینه ی نرم افزاری و بازی هم نیازهامو بر طرف کنه!راستی تا چند سال هم اپدیت براش بیاد(این یه مورد رو مطمئنم ایفون داره)...و همچنین جریان این مشکلات ایفون مانند نویز زرد در صفحه و یا عدم انتن دهی در صورت بد گرفتن گوشی در دستان چه بود؟؟؟؟؟دوباره هم میگم با توجه به عکسها نمیدونم چرا ال سی دی سامسونگ گالاکسی بهتر از ایفون 4 به نظر میرسه با توجه به اینکه بزرگتر هم هست!راستی سامسونگها ساخت کره هستن هنوز؟یا این هم چینی شد؟؟
    Last edited by Prince_Amin; 01-07-2010 at 00:58.

10. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

cotgnx جان و دیگر دوستان خواهشا فقط رای ندین و برین!یه توضیحی هم در مورد چرایی انتخابتون بگید ما هم روشن تر بشیم !میخوام بعد از 3 سال یه گوشی بخرم که کامل باشه دوست دارم بعدا پشیمون نشم !

12. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

واسه اینترنت آیفون و آندروید بهتر از سیمبین هستن
    دوربین که ان8 با اختلاف زیادی بالاتره ... باید ببینی چقدر برات مهمه و میتونه باعث باشه قید چیزای دیگه رو بزنی
    آیفون قیمتش خیلی بالاست تو ایران 2200 ه که میشه با پولش 2 تا لندروور بخری صفحشم نسبت به بقیه کوچیکتره و دوربینشم فک نمیکنم مالی باشه + محدودیت های زیادی که داره پس کلاً بیخیالش شود ... به جاش میتونی به فکر ipod جدید باشی که قیمتش قرار فقط 100 تومن از آیپاد قبلی گرونتر باشه ... این ارزش داره
    پس آیفون رفت کنار و به جاش میتونی آیپاد بگیری
    خب برای وای فای و اینترنت و بازی و برنامه مشکلی نداری ... میمونه دوربین و ... که یه دونه ان8 میتونی بگیری و همه چیز داری
    یا حتا اگه آیپاد نگیری ان8 جواب گو هست
    این در صورتی بود که با حمل دو دستگاه مشکلی نداشته باشی
    اگه مشکلی داری بهترین آندروید فعلاً i9000 ه ... از نظر اینترنت عالیه با صفحه بزرگی که داره ... قویترین سخت افزارو داره ... برنامه و بازی به اندازه آیفون نداره ولی میاد براش و در کل راضی کنندست ... دوربینشم بد نیست به جاش فیلمش بهترینه ... قیمتش حدود 600 تومنه که ارزش داره

14. 3 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از پاسخت ولی ایفون 4 تا با قیمت 700 تومن هم ارزشش رو نداره نسبت به دیگر انتخابها؟(با توجه به اینکه من از هند میخوام بخرم و با گارانتی اپل)و اینکه میگن ساپورت نرم افزاری (اپدیت فریم ویر) سامسونگ برای گوشیهاش خیلی ضعیفه و دیر به دیر انجام میشه درسته؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

دوست عزیز مرسی از پاسخت ولی ایفون 4 تا با قیمت 700 تومن هم ارزشش رو نداره نسبت به دیگر انتخابها؟(با توجه به اینکه من از هند میخوام بخرم و با گارانتی اپل)و اینکه میگن ساپورت نرم افزاری (اپدیت فریم ویر) سامسونگ برای گوشیهاش خیلی ضعیفه و دیر به دیر انجام میشه درسته؟؟؟؟؟؟
    700 تومن چرا ارزش داره ولی خب باید صبر کنی ببینی دوربینش چطوره ... حالا مطمعنی هند 700 تومنه ؟ آخه تو سایت plemix قیمتشو زده 1100 !
    اینی که در مورد سامسونگ گفتی شاید فقط در مورد سیمبین درست باشه وگرنه امنیا 2 که ویندوزه شاید 15 تا فریمور داشته باشه و ساپورتش عالیه ... حتا جاواهاشم ساپورت خوبی دارن ... همون سیمبینم بد نیست
    خودش اعلام کرده به زودی برای i9000 آندروید 2.2 میده ... مقایسه کن با x10 که بعد از اینهمه هنوز 1.6 ه ... تازه یه فریمورم براش اومد ولی هنوز 1.6 ه

18. 3 کاربر از Dark.Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از اون 700 تومنش که مطمئن نیستم تازه خیلی دیر به بازار هند میاد!راستی جریان این ایپاد جدید چیه؟سخت افزارش برگرفته شده از ایفون 4 هست؟؟کیفیت ساخت گوشیهای سامسونگ چطورن؟؟

20. این کاربر از Prince_Amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •