سلا دوستان عزیز
میدونم ویروس ندارم فضای هارد هم زیاده و دفراگ هم میکنم ولی با این حال بعد از مدتی سرعت به طور محسوسی میاد پایین
البته زیاد نرم افزار نصب و پاک میکنم. ممکنه این مشکلم باشه؟
را حل چیه ؟!![]()
سلا دوستان عزیز
میدونم ویروس ندارم فضای هارد هم زیاده و دفراگ هم میکنم ولی با این حال بعد از مدتی سرعت به طور محسوسی میاد پایین
البته زیاد نرم افزار نصب و پاک میکنم. ممکنه این مشکلم باشه؟
را حل چیه ؟!![]()
100% از همونه
شما هر نرم افزاری که نصب میکنید به حجم این فایل توی
c/windows /system32/config/
software, system
و همین مسر همینام فایل ها در پوشه regback
اضافه میشه ، و هر چی هجم این دوفایل بیشتر باشه ویندوز کند تر کار میکنه
شما اگه زیاد نرم افزار نصب و پاک میکنید بهتره از نرم افزار هایی مثل دیپ فریز یا نرم فزار هایی که
از درایو c عکس برداری میکنند و میتونن مجدد به همون حالت برگردن استفاده کنید
البته این هم هست ولی یکی از ضعف های ویندوز اینه که بعد از مدتی سرعتش به شدت افت میکنه تا الان هم ماکروسافت نتونسته این مشکل رو حل کنه100% از همونه
شما هر نرم افزاری که نصب میکنید به حجم این فایل توی
c/windows /system32/config/
software, system
و همین مسر همینام فایل ها در پوشه regback
اضافه میشه ، و هر چی هجم این دوفایل بیشتر باشه ویندوز کند تر کار میکنه
شما اگه زیاد نرم افزار نصب و پاک میکنید بهتره از نرم افزار هایی مثل دیپ فریز یا نرم فزار هایی که
از درایو c عکس برداری میکنند و میتونن مجدد به همون حالت برگردن استفاده کنید
با این توصیف یعنی اگه شما ویندوزت خراب بشه با این ایمیجی که گرفتی میشه در مدت زمان کمتری ویندوز عوض کنی ؟!؟؟؟؟؟؟
![]()
البته این ضعف بیشتر تو xp مطرح بود و تو ویندوز 7 تاحد چشمگیری بهبود یافته و زیاد تو ویندوز خرابکاری نکنی
هیچ افت سرعتی نداری فقط تو استارت اپ شاید یکم نسبت به روز اول تغییر کنه
البته درسته که هیچ وقت به پای لینوکس نمیرسه
بله معروف ترین اونها nortonghost هست که هرموقع که بخوای یه ایمیج از ویندوزت میگیری و هر وقت خواستی بازیابی میکنی ، البته بنده به شخصه کار نکردم ولی از اعتبار وکارایی این برنامه مطمئن هستم با توجه به محبوبیت روز افزونی که داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیپ فریز هم نرم افزار خوبی هست روی درایو c فعال میکنید و نرم افزار رو تست میکنید و با یه ریاستارت همه
نرم افزار کامل پاک میشه و همهچیز به روز اول بر میگرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خرابکاری هم نکنی پس از گذشت 30 روز سرعت شدید افت میکنهزیاد تو ویندوز خرابکاری نکنی
خیر
من 3 ماه سون رو سیستمم سوار بود
سرعت لودش با روز دهم یکی بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)