تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 57

نام تاپيک: پیش نمایش شکسته شدن اقتدار قفل لرد 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Morteza561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    پایتخت خوشنویسی ایران = قزوین

13 پیش نمایش شکسته شدن اقتدار قفل لرد 2010

سلام

البته میدونم یکم این انجمن چند وقتیه که بی حال شده اما از بچه هایی که هنوز حالش رو دارند و میتونند می پرسم:

چند وقت پیش یه ایمیل دادم به مدیریت NPShop (همون نوین پندار) گفتم که این قفلتون مشکل داره. خیلی ضعیفه، راحت میشه شکستش.

مدیر محترم هم پاسخ دادند که شما نسخه رایت شده رو برامون بفرست. همون جا بود که پیش خودم گفتم چهارشنبه! (مستحضر هستید که یعنی چی؟). گفتم بی مایه فتیره .

طرف گفت یه نمونه بدید تا ببینیم واقعا شکستید یا الکی میگید؟

از دوستان خوش ذوق هکر می خواستم بپرسم چی بهشون بگم؟ چطوری بفهمونم که قفلشون شکسته شده؟

راستی ممنون از قفل گذار محترم به خاطر این قفل مذخرف

در ضمن هر کسی که بهترین راهنمایی رو انجام بده نحوه شکستن رو هم براش Pm میکنم

یا علی ...

2. 4 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Gladiator_Cracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

میتونی با Instant Demo یه فیلم از مانیتور بگیری و تو فیلم هم DVD ارجینال رو بذاری تو دستگاه و با Iso Buster بازش کنی و هم برای DVD کپی شده این کار رو بکنی ، اینطوری میتونی بهشون نشون بدی که DVD رو کپی کردی.
    البته مطمئن باش اول باید شما اعتماد کنی و اگر قرار هست باهاشون کار کنی بهتره که شماره بدی یا باهاشون تماس بگیری و رک و پوس کنده حرفت رو بزنی که در قبال دریافت وجه هم روش رو میگی و هم روش جلوگیری از کپی شدن اون رو .
    پیوست :
    معمولا" دوشنبه هم علاوه بر اون چهارشنبه کاربردش زیاده ، میتونی از دوشنبه هم استفاده کنی.

4. 2 کاربر از Gladiator_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

از دوستان خوش ذوق هکر می خواستم بپرسم چی بهشون بگم؟ چطوری بفهمونم که قفلشون شکسته شده؟

یا علی ...
    من ارتباط این قضیه رو با جماعت مفلوک هکر رو نمیفهمم ممکنه یخورده توضیح بدین؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

12

میتونی با Instant Demo یه فیلم از مانیتور بگیری و تو فیلم هم DVD ارجینال رو بذاری تو دستگاه و با Iso Buster بازش کنی و هم برای DVD کپی شده این کار رو بکنی ، اینطوری میتونی بهشون نشون بدی که DVD رو کپی کردی.
    البته مطمئن باش اول باید شما اعتماد کنی و اگر قرار هست باهاشون کار کنی بهتره که شماره بدی یا باهاشون تماس بگیری و رک و پوس کنده حرفت رو بزنی که در قبال دریافت وجه هم روش رو میگی و هم روش جلوگیری از کپی شدن اون رو .
    پیوست :
    معمولا" دوشنبه هم علاوه بر اون چهارشنبه کاربردش زیاده ، میتونی از دوشنبه هم استفاده کنی.
    می خواستم همچین کاری بکنم اما دیدم نمیشه که ... چون طرف نمیبینه که من دارم از دیسک اصلی استفاده می کنم یا کپی شده. به همین خاطر نمیشه این کار رو کرد. البته یه راه داره اون هم اینه که با Alcohol 120% نشون بدم مثلا درایو X مجازیه و درایو Y واقعی. بعد برم تو My Computer روی هر دوتاشون کلیک کنم تا ببینند هر دوتاش اجرا میشه.

در ضمن دوشنبه برای خارجی هاس. میگن پارسی را پاس بدارید (در ضمن سه شنبه هم بد نیست. بین المقدسین هست!)

من ارتباط این قضیه رو با جماعت مفلوک هکر رو نمیفهمم ممکنه یخورده توضیح بدین؟
    اولا این جماعت مفلوک نیستند و باهوشند ولی ربطش اینه که کسی که هکر هست برای اثبات کارش از روش هایی استفاده می کنه که الان به درد کار کرک من هم می خوره! ربطش اینه.

اگر باز هم ربطش رو کامل نتونستم برسونم پ.خ بده.

7. 2 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز ما هکر نیستیم و لی هکران را دوست داریم.....
    خوب یه راهش اینه که از رو دیویدی هاشون کپی کنی بفرستی براشون ها درسته....

9. 2 کاربر از Andaron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز ما هکر نیستیم و لی هکران را دوست داریم.....
    خوب یه راهش اینه که از رو دیویدی هاشون کپی کنی بفرستی براشون ها درسته....
    بله درسته اما چی به من میرسه؟

لابد هزینه پست؟

این که بدتر شد.

11. 2 کاربر از Morteza561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

می خواستم همچین کاری بکنم اما دیدم نمیشه که ... چون طرف نمیبینه که من دارم از دیسک اصلی استفاده می کنم یا کپی شده. به همین خاطر نمیشه این کار رو کرد. البته یه راه داره اون هم اینه که با Alcohol 120% نشون بدم مثلا درایو X مجازیه و درایو Y واقعی. بعد برم تو My Computer روی هر دوتاشون کلیک کنم تا ببینند هر دوتاش اجرا میشه.

در ضمن دوشنبه برای خارجی هاس. میگن پارسی را پاس بدارید (در ضمن سه شنبه هم بد نیست. بین المقدسین هست!)

اولا این جماعت مفلوک نیستند و باهوشند ولی ربطش اینه که کسی که هکر هست برای اثبات کارش از روش هایی استفاده می کنه که الان به درد کار کرک من هم می خوره! ربطش اینه.

اگر باز هم ربطش رو کامل نتونستم برسونم پ.خ بده.
    اولا قفل مذخرف نیست و تو دهات ما میگن مزخرف ثانیا شما شق القمر نکردی چون شونصد نفر قبل از شما اینکار رو کردن ثالثا تو که خیلی باهوشی بجای کرک بازی برو هکر بازی.

13. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gladiator_Cracker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اولا قفل مذخرف نیست و تو دهات ما میگن مزخرف ثانیا شما شق القمر نکردی چون شونصد نفر قبل از شما اینکار رو کردن ثالثا تو که خیلی باهوشی بجای کرک بازی برو هکر بازی.
    دوست عزیز درسته که خیلی ها قبلا" تونستن این قفل رو بشکنن ولی این دلیل نمیشه که بخواهیم کار دوست عزیزمون رو ناپسند یا بیهوده در نظر بگیریم ، چرا که خیلی از برادرهای کراکر که این کار رو قبلا" کردن به خاطر پیشینه فوق العاده ای که در زمینه کرک کردن برنامه های فارسی و ایرانی دارن تمایل چندانی به شناخته شدن ندارن برای همین فکر دریافت هزینه از شرکت نوین پندار رو از سر بیرون کردن.
    برای همین توصیه بنده به آقا مرتضی این هست که خیلی راحت با طرف شرکتی خودشون صحبت کنن ( بدون ترس و محافظه کاری ).

15. 2 کاربر از Gladiator_Cracker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام .
    قفل های کینک و لرد : از قفل های من دراودری هی بگی نگی خوبی بود !!!!
    اما نه این شرکت کوچولو کینک : """""""""" خدا : مجموعه های مردم : حالا هر دینی که دارند : رو میگیرن جمع می کنن : بعد قفل هم میندازن روش """"""""""""""""" جلل خالق !!!! و بعد هم مینویسه : تمام حقوق این اثر واسه منههههههههههههه """""""""""
    خوب اگه این طوری باشه : اینها از مایکرو سافت هم بیشتر برنامه نویسن !!! بیشتر دکتر مهندس دارن ..... آفرین آفرین : چه خوب : شما کجا بودید که ایران گرد جهان می گردد !!!!!
    داش مرتضی اینها فقط یه خورده ای سر می دواوننت ...... بعد به قول تو تازه بدهکارشون هم میشی : فکر می کننن دی وی دیهاشون با بتن و فولاد کپی شده و وفتی داری کپی میزنی میگه نامرد نکن این کارو .......

شما اول یه دی وی رو رایت بزن ......
    بعد دی وی دی اورجینال ورایتی رو بزار کنار هم : بعد با موبایل کلیپ بگیر : چرا پست کنی ؟؟؟؟
    کلیپ که می گیری دی وی دی رایتی رو از عقب بگیر : و دی وی دی میره تو دستگاه کاملا مشخص باشه .... اگه کیس و مانی ... کنار هم ایتاده باشن که هله .........
    به فکر این نباش : که بهشون بگی : عمو عمو .... دی وی دیت کپی شد !!!! حالا اون هم میگه جون عمه جون چه خوب بیا شیرینی هم بهت بدم ....... ( پست کردن مجموعه واسه تو سودی نداره : کپی کار تو واسه اونها چه سودی داره ) .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی با هال گفت ..... هرکی ذوقی داره : ما دوستا باید هوای هم رو داشته باشیم نه این که صدحال باشیم .... هندو جماعت 10 دقیه ای الکی الکی بهم می خندن : ما اگه بهم بخندیم همدیگرو می کشیم .

برادر مرتضی ادامه بده به کارهات .

"""" ا ِ ا ِ یادم رفت : اقا مرتضی نمی گی این کار زسته ؟؟؟/ درسته شما کار کپی رو کپی میزنی ؟؟؟/ نکنه دیگه ::: تورو خدا نکن دیگه ...... گناه دارن : اخی کــــــــپـــــــیـــــــ ـــک "

موفق باشی .

17. 2 کاربر از sefareshcrack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

من که خیلی وقت پیش قفل کینگ 2010 رو شکوندم توسرم هم بود که بهشون بگم ولی پیش رو نگرفتم.

19. این کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •