یا سلام من datasheet Ic 74HC244P رو می خواستم در ضمن منظور از VCC چیه وچرا ATMEGA32 دو تا VCC داره؟
یا سلام من datasheet Ic 74HC244P رو می خواستم در ضمن منظور از VCC چیه وچرا ATMEGA32 دو تا VCC داره؟
رو عکس دیتا شیت کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونستید یه سرچ بکنید تا سه سوت دیتا شیت رو پیدا کنید! تاپیک زدن نمیخاست که بابا
VCC ولتاژ تغذیه مثبت آیسیه و در ATMEGA32 پایه VCC ولتاژ مثبت برای قسمتهای دیجیتاله و پایه AVCC برای مدارات آنالوگ داخل آیسیه.(مثل ADC یا مقایسه گر آنالوگ)
الان فرق مدار آنالوگ با دیجیتال در چیه
من می خوام مدارمو بعد از برنامه ریزی به 2 باتری 1.5 ولت (کلا 3 ولت) وصل کنم حالا این دیجیتاله یا آنالوگ؟
در ضمن ما که لینک دانلود دیتاشیت رو پیدا نکردیم
لینک شما برای دانلود دیتا شیت جواب نمیده
Last edited by mohammadmother; 30-06-2010 at 18:17.
اين آيسي ها از 4.5 تا 5.5 ولت كار ميكنند . مگر اينكه سري ATmega32L رو پيدا كنيد.من می خوام مدارمو بعد از برنامه ریزی به 2 باتری 1.5 ولت (کلا 3 ولت) وصل کنم
بعد منظور از ديجيتال يعني مداراتي كه با پالسهاي صفر و يك كار ميكنند ( صفر = ولتاژ 0 ولت و يك = ولتاژ 5 ولت ). آنالوگ مداراتي هستن مثل تقويت كننده ها كه با سيگنالهاي AC يا متغير سرو كار دارند.
يعني اگه داخل برنامه آيسي از ADC استفاده شده باشه بايد پايه AVCC رو به مثبت تغذيه ( 5 ولت ) وصل كنيد.
من لینک دیتاشیت رو امتحان کردم مشکلی نداشت. وقتی صفحه باز شد رو عکس دیتاشیت کلیک کنید بعد فقط وایسید و نگاه کنید..
اصلا" اونو بیخیالش بیا این لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من می خوام با دو باتری 1.5 ولت کار کنم الان پس اسم این مدار می شه دیجیتال دیگه؟
از کمکتون ممنونم ولی یه سوال واسم پیش اومده تو لینک شما پین های A و Y در یک ردیف(ستون) نیستند در صورتی که تو این لینک که برای ساخت پروگرمر هست این طوری هست به نظر شما من باید از کدومشون پیروی کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اصلا" به شکل پایه ها توجه نکن.فقط شماره ی پایه ها مهمه. تو همون مداری هم که میگید تو یک ستونه اگه دقت کنید شماره ی پایه ها رو زده : 2 , 4 , 6 , 8 که به ترتیب نیست اما برای راحتی تو شکل اونجوری کشیده. شکل واقعی آیسی رو تو دیتاشیت کشیده.
ديجيتال و آنالوگ به نوع مدار ميگن نه منبع تغذيه ! باتري و هر منبع تغذيه اي در مدارهاي الكترونيكي DC هستن ، نه آنالوگ ميگن و نه ديجيتال. چون بحث آنالوگ و ديجيتال مربوط به ولتاژهاي ورودي و خروجي قطعات مدار هست ، نه منبع تغذيه.من می خوام با دو باتری 1.5 ولت کار کنم الان پس اسم این مدار می شه دیجیتال دیگه؟
اما در كل به ولتاژ ميشه گفت آنالوگ .... ولي ممكنه ولتاژ 5 ولت رو به نام ديجيتال بشناسن. ( در واقع هردوي اين مفاهيم اشتباه هستن )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)