بررسی پلاسماهای ال جی ،مشکلات و شیوه تنظیم برای داشتن بهترین تصویر
کلیه دوستانی که پلاسمای ال جی دارند درباره کیفیت تصویر ، تنظیمات و مشکلات این پلاسماها نظرات خود را در این تاپیک ارایه دهند
بررسی پلاسماهای ال جی ،مشکلات و شیوه تنظیم برای داشتن بهترین تصویر
کلیه دوستانی که پلاسمای ال جی دارند درباره کیفیت تصویر ، تنظیمات و مشکلات این پلاسماها نظرات خود را در این تاپیک ارایه دهند
من پلاسما مدل pj350 دارم تو بعضی از حالتهای تنظیمات بعضی منوها غیر فعال میشه می خوام بدونم علتش چیه و چطوری میشه اونارو فعال کرد
و اینکه دوستای دیگه ای که این مدل رو دارند در مقایسه با سایر پلاسماها یا ال سی دی ها چقدر ازش راض اند
دو ست عزيز اكثر دستگاهها فرقي نميكنه چه وسيله اي وقتي ميرين توي گزينه هاي پيش فرض يا تعريف شده ديگه گزينه هاي خاصي غير فعال ميشن تا با اون تعريف همههنگ باشن
شما ميتونيد توي تنظيمات manual ِ يا costumize كه خودتون تعريف ميكنيد همه قابليت ها رو داشته باشين![]()
دوست عزیز اگر براتون مقدوره قیمت پنل رو تو PM برام ذکر کنید
و مشخصات این مدل و ساپورتهای USB رو همین جا بگید تا بقیه هم استفاده کنند.
کسی از دوستان دیگر مشخصات کامل داره؟مدل این دستگاه 2010 بایستی باشه درسته؟
سلام دوستان
من هم جدیدآ یه 42 از همین مدل 350 گرفتم البته بدون گارانتی
یه چیز عجیبی که برام باورش سخت بود اینکه تو یه نمایندگی این مدل رو کنار یه LED 42 مدل LX950 گذاشته بود
شاید باورتون نشه که این پلاسمای حدود 800 تومنی از اون ال ای دی حدود 8/3 میلیونی تو اکثر صحنه ها ورنگها بهتر و شفافتر وحتی طبیعی تر بود
در ضمن یو اس بی هم mp3 و Divix و jpg رو اجرا میکنه که با کلیدهای دو ردیف پایینی رو کنترل که برای عقب جلو کردن و پلی و استوپ کردن در نظر گرفته شده کارو خیلی راحت و لذت بخش کرده
Last edited by vvc; 12-09-2010 at 13:49.
شما اطمینان دارید درست دیدید؟
چون ما اصلا تو ledمدلlx950نداریم.
یه مدل lx9500داریم که 3D.وسایزش هم تازه از 47 شروع میشه.واصلا قابل مقایسه با مدلی که شما خریدن نیست.
با تشکر.
هادی.
درسته دوست عزیز
همون LX9500 بود و 47 اینچ
چرا قابل مقایسه نیست به خاطر سایز یا کیفییت تصویر؟
به خاطر کیفیت تصویر.
شاید درست تنظیم نشده بود یا از کابل درست استفاده نشده بود.
مقایسه این 2مدل درست مثل مقایسه 206با جنسیس میمونه.
با تشکر
هادی
متشکرم آقا هادی
ولی چیزی که من دیدم و واقعآ تعجب کردم کیفیت و شفافییت فوق العاده اون مدل پلاسما به حدی بود که بنظر من نه تنها قابل قیاس بلکه در خیلی از تصاویر بهتر هم بود ضمنآ اون نمایندگی فیلم فوتبالی که شرکت ال جی برای تبلیغات داده رو گذاشته بود
البته شاید هم من اون ال ای دی رو با کمی زاویه نگاه کردم اینجوری بوده
بازهم بهنظر من اگر جنسیس باشه اون پلاسماست و 206 هم LED چون من جنسیس گرفتم جیگر![]()
شما کدوم تیپ 206مد نظرتون هست،ما یه صندوق دار1600-16سوپاپ داریم ازش هم خدایی راضی هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)