باز ممنون که با صبر و حوصله جواب دادین
تازه داشتم خوره Xp میشدم که 7 اومدش! هر چیزیو یکم باهاش ور رفته، به نظرم بعضی از چیزا تو xp خیلی بهتر بود
ایونو خوب نفهمیدم، میگم که چرا باید برای هر درایو انتخاب کنی، چه مزیتی داره، و چقدر بای غفضای restore انتخاب کنیم که
نه منظورم این نیست، نمیدونم چجوری بگم، اصلا یه جور دیگه میپرسم
اگه من بخوام یه پنجره کنار صفحه دسکتاپ داشته باشم که در حالت عادی مخفیه، ولی وقتی ماوس رو میبرم کنار دسکتاپ ظاهر میشه، که این پنجره توش محتویات یه فولدر باشه که قبلا خودم تعیین کردم باید چکار کنم؟
از cs5 ، نسخه های دیگه رو تو 7 اصلا نصب نکردم
چند سوال جدید دیگه هم اضافه شد!
چرا بعضی وقتا آیکنی رو از داخل یه پنجره یا دسکتاپ یا حتی یه منو در قسمت start\all programs میکشم و میخوام بندازم داخل یه زیر منو در همون all program نمیاد!؟
بعضی نرم افزارا رو که اجرا میکنم باعث میشه موقتا حالت گرافیکی و شیشه ای ویندوز از بین بره، نمیشه کاریش کرد که اینطوری نشه؟
سلام
ریستور یه ابزاریه که برای محافظت از فایلهای سیستمی و رجیستری تهیه شده نه کل سیستم.اون وقت میدونید حجمش چقدر میشد.خوب این یکی از مزایای ویندوز 7 که برای بقیه درایو هام امکان ریستور شدن میده که تو xp این امکان نبود خوب بستگی به درایوتون و حجم اون درایو داره.شما restore point برا خودتون درست کردیداگه این کار رو بکنید خودتون متوجه میشید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت رو اصلا متوجه نمیشم.حتی به دوستام هم گفتم اونام متوجه منظورتون نشدند.یعنی چی در حالت عادی مخفیه؟اگه میتونید عکسش رو بزارید.
برای اینکه یه برنامه ای رو تو all program ایجاد کنید باید از این راه استفاده کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا میتونید تغییراتی رو که تو قسمت all program می خواهید رو انجام بدید.
نه,فکر نمی کنم کاری براش انجام داد.چون حالت شیشه ای با کارت گرافیک در ارتباط هست احتمالا رو عملکرد کارت گرافیکتون تاثیر میزاره که حالت شیشه ای از بین میره.