سلام.
من یه مشکل دارم و اونم اینه که شبا نمیتونم خوب بخوابم. همش غلت میزنم و نیم ساعت به نیم ساعت از خواب بیدار میشم.
چکار باید کنم تا دوباره مثل آدم بخوابم ؟
سلام.
من یه مشکل دارم و اونم اینه که شبا نمیتونم خوب بخوابم. همش غلت میزنم و نیم ساعت به نیم ساعت از خواب بیدار میشم.
چکار باید کنم تا دوباره مثل آدم بخوابم ؟
سلام
ببین رفیق
چرا بیخودی بدنتو مجبور به خواب میکنی ؟
برو پای سیستم فیلم ، بازی و یا هر سرگرمی که دیگه ای که مد نظرته رو انجام بده
شبا از خونه بزن بیرون و از آرامش شب لذت ببر
نهایتش میدونی چیه ؟ اینه که چند هفته تا دم صبح مثه جغد بیدار میمونی
هر وقت احساس خستگی و خواب کردی بگیر بخواب ، حالا صبح یا ظهر فرقی نداره .
بی خیال باش
تو مجبور نیستی مثه بچه های 7،8 ساله بعد از ساعت 9 توی تختت باشی /.
البته من خودم هم اینجوریم
یادمه یه مدت عصرها میرفتم کلاسای ورزش
شبا حتی شام هم نمیخوردم ، مثه یه تخت سنگ تا صبح تکون نمیخوردم
البته الان این جوری نیست
صبح ها ساعت 6 از خواب بلند میشم و میرم یه دوش 20 دقیقه ای میگیرم و اینقد خسته میشم که حوصله خشک کردم موهام هم ندارم و شیرجه میزنم توی تخت تا ساعت 9
البته با این روش خوابام شیرین تر از شب هاست .
از مصرف كافيين به شدت خودداري كن
چند قاشق ماست همراه غذا خيلي به راحتي خواب ميتونه كمك كنه
بنزوديازپانها در دوز پايين در كوتاه مدت ميتونه كمك كنه
من معمولا 12 یا 1 شب میخوابم. صبح هم خیلی بترکونم( خیلی ) تا 9 میخوابم. بعدش با شارژ کامل از خواب بیدار میشم.
تا شب هم نمیخوابم. ولی خاب شبم اینطوریه. چای زیاد میخورم. نو طول روز 4 یا 5 بار. میتونه مال این باشه؟
احتمالش خيلي زياده مقدارشو نصف ببين چي نتيجه ميگري4 یا 5 بار. میتونه مال این باشه؟
شما از دم کرده گل گاو زبان و سمبل الطیف استفاده کنید 1 ساعت قبل از خواب . همیشه سعی کنید تو روز پیاده روی تو برنامتون باشه .
دوست عزیز اول باید دید که علت بی خوابی چیه و بعد درمان پیشنهاد کرد .
شایعترین علت بی خواب اضطراب و استرس و هجوم فکرهای مختلف به مغز در زمان خواب می باشد .در این مورد باید سعی کنید علت استرس را پیدا کرده و آن را برطرف کنید در غیر اینصورت می توان از مواد خوراکی مختلف . انجام فعالیتهای ورزشی ملایم و ارام کننده و و یا ریلاکسیشن و در نهایت از دارو استفاده کرد .
فعالیتها و بازیها و فیلمهای هیجانی قبل از خواب مناسب نیستند و باعث تداخل در روند خواب شده و آرامش انسان را کم می کنند .
در ضمن با نظر دوستمون که گفته بودند هروقت که شد بخوابید خیلی موافق نیستم . به نظر من بهترین زمان خواب شبه مگر مجبور بشیم که شب نخوابیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)