تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: محدود کردن به سرعت 128

اگه نباشه جاش خالی می مونه manutd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض محدود کردن به سرعت 128

سلام

بنده یکی از کاربران سرعت 512 adsl هستم
    دیروز که به دفتر نمایندگی پارس آنلاین رفته بودم برای تمدید اکانتم به من گفتن دیگه با نامه دانشجویی هم بیشتر از 128 نمی دن
    گفتن ضاهرا از دفتر مرکزی پاری آنلاین در تهران بهشون اخطار دادن می خواستم اگه ممکنه این قضیه رو دوستان بررسی کنند

اگه هم لطف کنید نسخه ورد یا pdf مصوبه استفاده از اینترنت برای کاربرای خانگی رو ایجا آپلود کنید

من می خوام بدونم آیا این نمایندگی برای سود بیشتر از خودش این حرفارو زده یا واقعا بهشون بقوله خودش گیر دادن

----------------------
    چون یه جورایی به نفع این نمایندگی هم هست مثلا پهنای باند 2 مگ رو اجاره کرده اگر قرار باشه اینو به 30 کاربر 512 بده در صورتی که اگر این 128 رو اجرا کنه می تونه به 120 نفر با این خط خدمات Adsl بده و از اونجایی که 512 رو داره ماهانه 20000 تومان و 128 رو با همون حجم 16000 تومان می ده پس اینجاست که واسش می ارزه که قید 4000 تومان رو بزنه بجاش 3 یوزر 16000 تومانی اضافه کنه.

---------------------
    من چون خودم دانشجو هستم طبق حرف خودشون نامه دانشجویی رو دیگه قبول نمیکنن و به منم بیشتر 128
    نمی دن
    ------------------------
    می خواستم اون فرم کامل این قانون رو داشته باشم ببینم اینا واسه سودشون می گن یا قانونه
    -------------------------------
    در ضمن آیا واقعیت داره که به دانشجو هم بیشتر از 128 نمی دن ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لطفا جواب بدید

خیلی واسم مهمه

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

والا فکر نمی کنم بتونی کاری کنی ، مگه این که باهاشون کنار بی آی اگه نخوان می تونن ندن ... ( منظورم اینه که با شکایت و این حرف ها فکر نکنم بشه مجبورشون کرد ، فکر می کنم البته )

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

زر فرمودند....
    EDGE ایرانسل همینجوری بدون نامه تا 45 تا میره و سرعتش 460 هستش
    پس با این حساب باید جلی این رو هم بگیرند که با عقل جور در نمیاد
    پس یارو فقط میخواسته جیب شما رو خالی کنه
    این همه شرکت چرا پارس انلاین ؟

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام

بنده یکی از کاربران سرعت 512 adsl هستم
    دیروز که به دفتر نمایندگی پارس آنلاین رفته بودم برای تمدید اکانتم به من گفتن دیگه با نامه دانشجویی هم بیشتر از 128 نمی دن
    گفتن ضاهرا از دفتر مرکزی پاری آنلاین در تهران بهشون اخطار دادن می خواستم اگه ممکنه این قضیه رو دوستان بررسی کنند

اگه هم لطف کنید نسخه ورد یا pdf مصوبه استفاده از اینترنت برای کاربرای خانگی رو ایجا آپلود کنید

من می خوام بدونم آیا این نمایندگی برای سود بیشتر از خودش این حرفارو زده یا واقعا بهشون بقوله خودش گیر دادن

----------------------
    چون یه جورایی به نفع این نمایندگی هم هست مثلا پهنای باند 2 مگ رو اجاره کرده اگر قرار باشه اینو به 30 کاربر 512 بده در صورتی که اگر این 128 رو اجرا کنه می تونه به 120 نفر با این خط خدمات Adsl بده و از اونجایی که 512 رو داره ماهانه 20000 تومان و 128 رو با همون حجم 16000 تومان می ده پس اینجاست که واسش می ارزه که قید 4000 تومان رو بزنه بجاش 3 یوزر 16000 تومانی اضافه کنه.

---------------------
    من چون خودم دانشجو هستم طبق حرف خودشون نامه دانشجویی رو دیگه قبول نمیکنن و به منم بیشتر 128
    نمی دن
    ------------------------
    می خواستم اون فرم کامل این قانون رو داشته باشم ببینم اینا واسه سودشون می گن یا قانونه
    -------------------------------
    در ضمن آیا واقعیت داره که به دانشجو هم بیشتر از 128 نمی دن ؟؟؟؟

دقیقا حرف شماست اینا پهنای باند کم میارن. برا همین نمیدن. میدونن امثال منو شما فقط برای دانلود این سرویس رو میگیرن. سرویسای بالاشون برای ما فقط جنبه تبلیغی داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز بنده موقتا شهرستانم . حالا نمی دونم چیکار کنم با این آدمای ..... فکر می کنن ملت نمی فهمن

فقط می خوام قانونی باشه قضیه
    سرعت بالای 128 به دانشجو میدن یا نه ؟؟؟

---------------------
    مثلا همچین نامه می خوام

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیلی جالبه بنده 15 سایه کامپیوتر دارم هیچ ادعایی ندارم که مثلا تو کامپیوتر خیلی حالیمه هر کسی می پرسه می گم یه کمی بلدم چون واقعیتم همینه کامپیوتر یطور علمه که پایان نداره و هیچ کس نمی تونه بگه من همچیه کامپیوترو بلدم.

رشته درسی مرتبط با همی چیزایی که اینا فکر می کنن فقط خودشون باخبرن بوده

تا حالا 6 واحد فیبر + 3 gsm + مخابرات نوری 3 واحد + و...... گذروندیم
    حالا اینا یطوری با آدم حرف می زنن انگار ما از پشت کوه اومدیم

البته بعضی وقتا خوده مردم باعث می شن که اینا سو استفاده کنن
    حاضرم شرط ببندم که اولین کسی باشم که می دونم اینا اینکارارو واسه سودشون دارن می کنن و همه باور کردن که بازرس اومده بهشون گیر داده

-----------------------
    من 1 ماه دیگه از این خراب شده میرم اما می خوام بدونن که همه پخمو ساده لوح نیستن که سرشونو شیره بشه مالید

----------------------
    اگه این مصوبشو واسم پیدا کنین یه دنیا ممنونتون می شم در غیر اینصورت 1 میل به دفتر مرکزی پارس آنلاین می زنمو می گم اینا دارن با این کارشون مشتریاتنو می پرونن

تو این خراب شده فقط 2 شرکت هستن که Adsl می دن یکی به اصطلاح نماینده پارس آنلاین ودیگری خودمختار ( که اسمشو تو لیست داتک دیدم ولی رو نمی کنن می گن ما خودمختاریم مثلا از هوا سرویس می گیرن!

Last edited by manutd2009; 28-06-2010 at 13:33.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان لطفا همکاری کنید تا حداقل اینو پیگیری کنم تا به حق اینهمه شهروند این شهر ظلم نشه

اینجا هرکیو می بینی خدای کامپیوترو شبکه اینترنت

برخورداشون که می بینی خندت می گیره ! ای بابا

دیروز رفتم یه دفتر خدمات Adsl می گم لبالای 128 می دید به دانشجو یا استاد با داشتن نامه معتبر مگه نه !
    مگم همه جای ایران دارن می دن می گه ما جزو ایران نیستیم اینم شد جواب مودبانه این آقا !

اگه سرمایه داشتم نمی زاشتم یه مشت بچه قرتی اینطوری رفتار کننو ادعا شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دلت خوشه عمو ؟
    وقتی هم نامه رو ببری میگن جعلش کردی

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوال شما فقط یک جواب داره: مخابرات مطابق قانون من در آوردی محدودیت 128 سختگیر تر از قبل شده.
    قبلا با یک نامه از یک شرکت بالای 128 میدادن الان هم روزنامه رسمی میخواد هم این که تلفن باید به اسم شرکت باشه و گرنه بقول کارمند isp منطقه ایی که پرت خالی نیست جز چند تا برای حد اقل 512 طبیعیه که وقتی کسی درخواست میده ما حاضریم بدون مدرک قرارداد ببندیم ولی مخابرات نمیذاره و مجبوریم مدارک درخواستی رو از مشتری اخذ کنیم.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •