تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: چندتا مشکل دیگه با 7

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض چندتا مشکل دیگه با 7

سلام.من چند وقت پیش مشکلاتم رو مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.ولی حالا بعد از چند وقت چند تا مشکل دیگه پیدا کردم:

کیفیت آیکن ها پایین اومده:

وقتی موس رو روی تسکبار نگه میدارم به جای اینکه اون برنامه رو بصورت کوچیک نشون بده اینطوری شده:

تسکبار هم اینطوری شده:(یعنی پشتش معلوم نیست)

تو رو خدا ایندفعه راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

مدل کارت گرافیک شما چیه ؟آیا تنظیمات گرافیک رو بدرستی آنجام دادی و تغییری ایجاد نکردی /درایور 7 رو برای کارت گرافیک نصب کردی ؟

3. این کاربر از join me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

مدل کارت گرافیک شما چیه ؟آیا تنظیمات گرافیک رو بدرستی آنجام دادی و تغییری ایجاد نکردی /درایور 7 رو برای کارت گرافیک نصب کردی ؟
    گرافیکم 9500 جیفورس هست.تغییرات که فکر نکنم ایجاد کرده باشم.تا چند وقت پیش هم همه چی درست بود.تازگی اینطوری شده.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ببینید امتیاز کارت گرافیکی تون چنده؟تو همون صفحه یه گزینه ای هست re_run assessment اون رو بزنید ببینید چیزی درست میشه اگه نشد,درایور کرات گرافیکی تون رو برای ویندز 7 نصب کنید ببینید درست میشه.اگه restore براتون کار میکنه یه بارم اون رو امتحان کنید شاید یه برنامه ای چیزی رو عملکرد کارت گرافیکی تون تاثیر گذاشته باشه.
    Last edited by Dew Drop; 28-06-2010 at 00:31.

6. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام
    ببینید امتیاز کارت گرافیکی تون چنده؟تو همون صفحه یه گزینه ای هست re_run assessment اون رو بزنید ببینید چیزی درست میشه اگه نشد,درایور کرات گرافیکی تون رو برای ویندز 7 نصب کنید ببینید درست میشه.اگه restore براتون کار میکنه یه بارم اون رو امتحان کنید شاید یه برنامه ای چیزی رو عملکرد کارت گرافیکی تون تاثیر گذاشته باشه.
    re_run assessment کجاست؟
    restore چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    تو search بنویسید performance information and tools اون رو باز کنید اونجا امتیازهای سخت افزاری تون رو میبینید که ویندوز به سخت افزارهای شما داده.تو اون صفحه سمت راست پایینش re_run assessment هست برای چک کردن و راه اندازی دوباره سخت افزارهاست.restore هم اینجوریه تو search بنویسید system restore دوتا گزینه داره پایینی رو تیک بزنید و next ببیند restore point دارید؟اگه که دارید به یه زمان قبل که کامپیوترتون درست کار میکرد منتقل کنید.
    Last edited by Dew Drop; 28-06-2010 at 10:59.

9. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

سلام
    تو search بنویسید performance information and tools اون رو باز کنید اونجا امتیازهای سخت افزاری تون رو میبینید که ویندوز به سخت افزارهای شما داده.تو اون صفحه سمت راست پایینش re_run assessment هست برای چک کردن و راه اندازی دوباره سخت افزارهاست.restore هم اینجوریه تو search بنویسید system restore دوتا گزینه داره پایینی رو تیک بزنید و next ببیند restore point دارید؟اگه که دارید به یه زمان قبل که کامپیوترتون درست کار میکرد منتقل کنید.
    واقعا ممنون.
    restore point رو زدم و همه چیز درست شد.امتیاز هم اول 4.9 داد بعد 5.5 الان که دوباره زدم دوباره شد 4.9.
    باز هم ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

این مشکل رو هم دارم که وقتی روی اون وسطی (explorer) کلیک میکنم این اخطار میاد:

پروفشنال hamid1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با عرض معذرت من هم یه سوال داشتم وقتی یه فایل ناقص دانلود میشه موقعی که روش کلیک میکنم که پاکش کنم اکسپلورر ریست میشه چجوری میتونم این فایلها رو پاک کنم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این مشکل رو هم دارم که وقتی روی اون وسطی (explorer) کلیک میکنم این اخطار میاد:

سلام
    من یه فایلی گذاشتم دانلودش کنید بعد اون رواجرا کنید ولی قبلش یه restore point داشته باشید و یه بک آپ از رجیستری تون بگیرید که اگه بعدا به مشکلی برخوردید بتونیم درستش کنیم.تو search بنویسید regedit اون رو باز کنید از منو برید file بعد export رو بزنید بعد محل ذخیره و اسم فایل رو انتخاب کنید تو قسمت save as type اونجا رو all files رو انتخاب کنید و save رو بزنید.بعد این فایلی رو که دانلودش کردید با دابل کلیک اجراش کنید.امیدوارم با این کار درست بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •