سلام کسی می دونه سرویس پک یک ویندوز سون کی میاد؟
من ویستا دارم و تا حالا تحمل کردم که سرویس پک یک سون بیاد بعد نصب کنم
از بین ورژن ها و مدل های مختلف سون کدومشون بهتره و کمتر قات می زنه و با نرم افزارها سازگار تره؟
سلام کسی می دونه سرویس پک یک ویندوز سون کی میاد؟
من ویستا دارم و تا حالا تحمل کردم که سرویس پک یک سون بیاد بعد نصب کنم
از بین ورژن ها و مدل های مختلف سون کدومشون بهتره و کمتر قات می زنه و با نرم افزارها سازگار تره؟
مشکل شما چیه که منتظر سرویس پک هستید ما که راضی هستیم از همین پک
![]()
پک 1 ویندوز سون اواخر 2010 عرضه می شه. بهترین و کامل ترین نگارش سون Ultimate هست.
سلام مجدد من هنوز سون نصب نکردم که مشکلی باهش داشته باشم اما در کل هر نرم افزاری در ابتدا یک سری باگ هایی داره که به مرور زمان برطرف میشه درسته که اول نسخه بتا می دن ولی بازم اون مثل نسخه اصلی فراگیر نیست که اشکالاتش در بیاد
سلام
خوب درسته شاید یه باگ هایی داشته باشه ولی اونا به چشم نمیان...
خوب فکر نکنم شما کار های خیلی مهمی انجام بدین با کامپیوتر که حالا نگران اینجور باگ ها باشین!
پس آپدیت ویندوز برای چیه ؟ شما نصب کن هر وقت سرویس پک اومد خود ویندوز بهت اطلاع میده برای آپدیت !
خوب شما سروییس پک رو می نصبی ، فرداش پچ جدید میاد ! میخوای پاک کنی ویندوز رو بایستی تا ایندفعه سرویس پک 2 میاد ؟
من خودم نسخه اوریجینال دارم رو لپ تاپم بسیار راضیم
خبرهايي از اومدنش هست،اما هنوز قطعي نشده
گفتن كلي خطاها و تغييرات رو توي اين سرويس پكش ميخواد پوشش بده
مردم چه حرفا می زنن ببین عزیز پس شما صبر کن تا یک 2 بیاد بعدشم وایسا تا ویندوز 8 بیاد نه صبر کن تا پک 2 بیاد
اقا سون به این گلی را نصب کن به قول این دوست گلمون یک آبدیت گلم از ماکروسافت نازنین بگیر و حالشو ببر و باگ ها بزار برا حرفه ای تا پیدا کنند تو چطور ویستای به این کلفتی را تحمل می کنی سون نرم را نصب کن دادا
شما منتظر باش پک بیاد /ما منتظر هستیم 8 بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من میخام سرویس پک 1 شو نصب کنم که دیگه مجبور نباشم 500 مگ آپدیتم از اینترنت بگیرم . گفتم اگه حالا ها میخاد بیاد صبر کنم یهویی همونو نصب کنم اما اگه قرار باشه یک سال دیگه بیاد همین امروز از شر این ویستای عوضی خلاص میشم
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
باش تا اموراتت بگذره داداش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)