تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: تغییر resolution مانیتور

اگه نباشه جاش خالی می مونه ameneh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض تغییر resolution مانیتور

سلام
    ببخشید من یه راهنمایی درباره اینکه چطور می شه resolution مانیتور رو وقتی یه فایل swf یا exe اجرا می شه رو می خواستم.
    می دونم خود flash تنها این کار رو نمی تونه انجام بده...کسی نرم افزاری یا ابزاری چیزی واسه این کار سراغ داره؟؟با یه سری نرم افزار هامثل swf studio یا flash studio می شه ولی من ندارمش یا تو نت نسخه trial هست که آرم خورشو تو فایل نهایی می ذاره
    خواهش می کنم اگه کسی می دونه یه راهنمایی بکنه...واقعا لطف می کنید....

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سوال شما یه کم ناخوانا مطرح شده
    لطف کنید واضح تر بگید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

باشه..الان خوانا می گم...
    ببینید من می خوام اون فایلی رو که با فلش ساختم زمانی که اجرا می شه،resolution صفحه نمایش تغییر کنه....مثلا بشه 1024 در 768....
    بعد که طرف از برنامه میاد بیرون دوباره resolution مانیتور طرف همونی بشه که قبلا بود...مثل خیلی از بازی ها...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ای بابا!!!!
    انگار تو این وب سایت غریب تر از ما کسی نیست!!!!!یکی پیدا نمی شه جواب ما رو بده!!!!!

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گويا اين كار راهي نداره البته تو سايت هاي خارجي دنبالش هستم بحرحال اونا به روز ترند.
    اما جواب زير را از يه سايت ديگه اوردم.
    سلام و خسته نباشید و تشکر.
    بالاخره مشکلم رو یه جوری حل کردم . با کمک بیلدر. روش کار به این صورته ( البته قبول دارم غیر حرفه ایه ولی به خاطر
    استفاده از flv ها و کبود وقت مجبور شدم از این روش استفاده کنم) ابتدا با بیلدر یه فایل اگزه ساختم که یه منوی کوچیکه
    و دستور تغییر رزولیشن رو به 800 در 600 می ده در ضمن جوری طراحی شده که در زیر تمامی پنجره های ویندوز قرار بگیره بعد دستوری بهش دادم که یه فایل اگزه فلش رو همزمان با اجرای خودش اجرا کنه .
    داخل این فایل اگزه فلش اسکریپتی نوشتم که فول اسکرین بشه و swf صفحه اول کارم رو لود کنه اینجوری کلیه swf ها
    داخل این فایل اگزه فلش لود می شه و دیگه مشکلی با اف ال می ها ندارم و رزولیشن هم اصلاح شده و این فایل اگزه فلش هم کار پلایر رو می کنه و تو هر سیستمی مشکلی ایجاد نمی کنه.
    ولی تنها عیبی که این کار داره اینه که بعد از خارج شدن از مولت مدیا با همان صفحه اول بیلدر مواجه میشیم که از ما
    می خواد برای خروج کامل روش کلیک کنیم . البته عیب این پنجره رو میشه با یک گرافیک زیبا حل کرد.
    به هر حال می دونم که کار غیر حرفه ای انجام دادم اما مهم انجام کاره حالا هر جوری که بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •