من همیشه از همراه داشتن وسیله های سرگرمی زیاد در رفت و آمد ها و گشت و گذار ها بدم میاد و ترجیح میدم یک چیزی داشته باشم که چند کار رو با هم بکنه.مثلا یه موبایلی باشه(تو رویاها) که دوربینش 20x زوم اپتیکال داشته باشه و فیلمبرداری فول اچ دی بکنه و پخش موسیقی ایش هم عالی باشه
اصلا نمیخوام چند تا خرت و پرت به خودم آویزون کنم که همه شون در زمینه های کاریشون عالی باشن ولی حمل و نقلش دردسر باشه; ترجیح میدم یه چیزی باشه که چند تا قابلیت رو باهم داشته و کار (قابل قبولی) در هر زمینه ای بکنه
خب Sony HX5 عکسهای خوبی میگره و صدای دالبی دو کاناله ضبط میکنه و فیلمبرداریش هم فول اچ دی با 60 فریم در ثانیه هست
و میشه در حین فیلمبرداری 10 ایکس زوم اپتیکال هم کرد و تا 30 دقیقه فیلم گرفت.در اکثر نقدها امتیازهای بالایی گرفته. من دوست دارم مسافرتی جایی هستم گاهی فیلم هم بگیرم چند دقیقه غیر از عکاسی.اصلا هم تو خط داشتن افکت تو دوربین و ادیت و ور رفتن و از این کارها با عکس و فیلم نیستم و بلد نیستم.میخوام بزنم عکس بگیره و بزنم فیلم بگیره.ولی قابل قبول باشه ها
قصد دارم براش یه حافظه 16 گیگ اس دی کلاس 6 یا 10 بخرم و یک باتری اضافه!الان هم قیمت دوربنش 425 تا 450 هستش تو بازار
حالا بنظر شما با این دوربین کارم راه میافته؟یا انقدر فیلم برداری کردنش بد هستش که ترجیح داره برم یه دوربین دیجیتال 250 تومنی بخرم و یه دوربین فیلمبرداری اس دی 250 تومنی و عذاب حمل و نقل اینا رو بکشم؟؟؟
این کیفیت فیلمبرداریش است .عالی بنظر میرسه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید