تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشكل كانكت چندباره براي بازشدن اينترنت

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض مشكل كانكت چندباره براي بازشدن اينترنت

سلام
    دوستان موضوع دي اس ال مخابرات بسته شده من نميدونستم كجا اين سوالمو بپرسم.ببخشيد اگه اينجا جاش نيست.
    سوالم درمورد سرويس دي اس ال مخابرات كوفتي هست.
    چندوقتي ميشه كه نميدونم به چه دليل اصلا با كانكت اول اينترنت اكسپلورر باز نميشه و cannot be found ميده.هربار بخوام به اينترنت وصل بشم بايد بين 2تا8بار كانكشن رو كانكت و ديسكانكت كنم تا بالاخره اكسپلورر صفحه هاي اينترنت رو نمايش بده.فايرفاكس هم به همين صورت شده.
    من تمام تنظيمات اينترنت آپشن و كانكشن و لوكال ايريا رو ديفالت كردم ولي بازم اثري نداشت.
    ازوقتي به اين مشكل برخوردم نه ياهو مسنجر كارميكنه و نه آنتي ويروسم آپديت ميكنه و ارور ميگيره كه به اينترنت متصل نيستيد.
    دوستان اين موضوع منو بيچاره كرده.اگر راهي داريد دريغ نكنيد.
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عزیز توی همون تاپیک مخابرات میگشتی یه چیزایی دستگیرت میشد حداقل پستهای من رو میخوندی کامل توضیح داده بودم
    باید مودم رو ریست کنین و از اول بصورت PPPOE اکانتبسازید و بعدش برید توی تاپیک بهترین DNS برای رور صفحات که کاردستی مهرداد 38 هستش
    یه برنامه هست اون برنامه رو دانلود کنید بهترین DNS ر بردارید و در قسمتهای گفته شده با توجه به تاپیک قرار بدید . مشکل رفع میشه

3. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iman-kk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز توی همون تاپیک مخابرات میگشتی یه چیزایی دستگیرت میشد حداقل پستهای من رو میخوندی کامل توضیح داده بودم
    باید مودم رو ریست کنین و از اول بصورت PPPOE اکانتبسازید و بعدش برید توی تاپیک بهترین DNS برای رور صفحات که کاردستی مهرداد 38 هستش
    یه برنامه هست اون برنامه رو دانلود کنید بهترین DNS ر بردارید و در قسمتهای گفته شده با توجه به تاپیک قرار بدید . مشکل رفع میشه
    ممنون دوست گرامي
    شما ببين 1300پست توي اون تاپيك هست.من چطوري پست شما رو اونجا پيدا كنم؟بايد يك شبانه روز بگردم
    ميشه لطف كنيد محدوده پستهاتون درمورد اين مشكل رو شماره صفحه اش رو بگيد؟ خيلي خيلي سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •