1- ایو باید یکی بگه که بچه محل خودت باشه ولی اگه من بودم فن اوا میگرفتم
2-اگر منظورت وایرلس داخل خونه است که مودم وایرلس دار بگیری . اگر ایسوز بگیری قطعی نداری بقیه رو نمیدونم من که مشکلی با ایسوزم ندارم خدا رو شکر مدلش 604G هستش و تازه از بازار جمع شده ولی مدل جایگزین داره که 600G هستش و کارکدشون همه مثل همه قیمتش هم 70 تومنه
3-ایسوز توی همه شرکتها جواب داده کسی تا حالا ابراز پشیمونی نکرده بعد از خریدش هیچ شرکتی هم تا حالا بامبول در نیاورده
4- اگر به صرفه بخوای نگاه کنی محدود بهتره چون شبها بچه ها حدود 3-4 گیگ دانلود دارند ( از شاتل و صبانت) ولی دیگه روزا نمیتونی چیزی دانلود کنی حتی روزی 50 مگ هم روزی دانلود نابجا داشته باشی میشه ماهی 1500 مگ یا 1.5 گیگ که حجمتو الکی گاز میزنی . ولی خوب سرعتش خیلی زیاده مثل این می مونه یک بنز بخری فقط تا سر کوچه بری و برگردی واسه همین من نامحدود رو گرفتم میزرامش روی دانلود میرم سراغ کار و بارم برمیگردم فایلمو گرفته . بستگی به سحساسیت خودت داره ضمنا من از نامحدود شخصا بیزارم چون حال صبر کردن تا شب رو ندارم .
5-مخابرات ثابت روی 14 کیلو هستش بیشتر هم نمیشه با همین قیمت 10 تومن مخابرات میتونین 10 تومن بدید GPRS ایرانسل که سرعتش 25 هستش و خودم همین الان داشتم استفاده میکردم. فقط یه بدی دااره تاخیر زیادی تا باز کردن صفحات سایتها داره DNS هم برایش تعریف کردم ولی حدود 3 درصد بیشتر افزایش نداشت حالا ینکه در دانلود بصورت چشمگیری ساعتی 100 مگ دانلود دارم در حالیک ه با اینترنت مخابرات که خودم دارم حدود ساعتی 50 مگ دانلود میکنم. با همون قیمت با همون وضعیت برای همین میخوام از ماه دیگه GPRS برای سیستمم تعریف کنم چون سرعتش واقعا عالیه .
6-بستگی به کارت داره مثلا یکی هست مثل من که فق وبگردی میکنه و به ندرت پیش میاد 1-2 گیگ دانلود که ولی خوب اینترنت ارزان و نامحدود و پرسرعت حق همه امهاست منم دسوت دارم پرسرعت داشته باشم. این همبه وضعیت خودت برمیگرده عزیز. باید ببینی چه کاربردی داری مثلا با 128 حدود 50 مگ در ساعت دانود داری که 10 ساعتش میشه 500 مگ دانلود ولی با 256 این مقدار دوبرابر هستش یعنی ساعتی 100 مگ دانلود داری و در ده ساعتش میشه یک گیگ !!! البته این برای نامحدد هستش هااا
در سرویسهای محدود سرعت رو اسمی بهتون 128 میدن ولی سرعتش 1 مگ هست !!! و شبها بصورت رایگان با سرعت 1 مگ میتونین دانلود کنین ضمنا فن آوا شبانه رایگانش سرعتش همونیه که نوشته یعنی اگه 128 بدهند شبانه اش هم 128 هستش و سرعت زیاید نداره برعکس صبانت که 128 میده ولی سرعت یک مگ هست شبانه اش هم که سلطانی میگفت شبها پهنای باند رو. پخش میکنیم بین کاربرا و خلاصه همهراضی هستند.
7- شماره 7 رو ندیدم ولی سرویس نامحدود از فن اوا راضی نگهت میداره ( البته نری 128 بگیری توقع داشته باشی روزی 10 گیگ دانلود کنی برای وبگردی خوبه این سرویس ) سرویس های شاتل هم باز برای دانلود راضی نگهت میداره . ولی با توجه به سابقه شاتل من نرم روی فن اواست
دیگه ببین خودت از بین GPRs و این دوتا سرویس خودت کدوم رو انتخاب میکنی .