تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: چند تا سوال فوری فوری قبل از گرفتن ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

13 چند تا سوال فوری فوری قبل از گرفتن ADSL

سلام
    قبل از گرفتن ADSL می خواستم با هاتون مشورت کنم و کاربردم بیشتر دانلود چیز های سنگین هست
    سوالاتم:
    1- پیش شماره ی 8851 :
    کدوم شرکت از همه بهتر هست و کیفیت بیشتری داره؟(فعلا قیمت رو بی خیال شید)
    2-وایرلس مشکلی نداره؟قطع و و وصل نمیشه؟(با توجه به اینکه بیشتر دوستان وایر لس دارن لطفا مزیت هاشو نسبت به غیر وایر لس بگید)
    3-کدوم مودم از همه بهتر جواب میده؟(با توجه به سوال قبلی به این مورد جواب بدید)
    4-محدود به صرفه تر هست یا نا محدود؟
    5-آیا مخابرات برای دانلود کردن چیز های سنگین مناسب هست یا باید از شرکت هایی مثل شاتل یا فن آوا یا . . . بگیرم؟
    6-سرعت 256 کیلوبایت بر ثانیه ارزش داره بگیرم یا 128 هم جواب گو هست؟
    7-سرویس های مورد نظرم:
    سرویس T3 فن آوا و سرویس ART 3 شاتل(نظرتون رو دربارشون بگید)
    کدومشون بهتره و با کیفیت تره؟

حتما حتما حتما به همه ی سوالات جواب بدید
    (ببخشید سرتون رو درد آوردم)

آخر فروم باز jamy_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم که برای adsl مدل asuse هست بگیر . بستگی به سلیقه ات داره که می خواهی زود دانلود کنی یا این که سرعت برات مهم نیست . از فن آوا بگیری خیلی بهتره . نامحدود همیشه بر محدود برتری داره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    جواب همه ی سوالاتم رو ندادید
    بله میخوام زود دانلود کنم و سرعت برام مهم هست
    پس t3 فن آوا بهترین گزینه هست؟
    راستی یه مدم غیر وایرلس مارک دار هم بگید
    مدم خود شرکت فن آوا(روتر زیمنس)خوب هست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

1- ایو باید یکی بگه که بچه محل خودت باشه ولی اگه من بودم فن اوا میگرفتم
    2-اگر منظورت وایرلس داخل خونه است که مودم وایرلس دار بگیری . اگر ایسوز بگیری قطعی نداری بقیه رو نمیدونم من که مشکلی با ایسوزم ندارم خدا رو شکر مدلش 604G هستش و تازه از بازار جمع شده ولی مدل جایگزین داره که 600G هستش و کارکدشون همه مثل همه قیمتش هم 70 تومنه

3-ایسوز توی همه شرکتها جواب داده کسی تا حالا ابراز پشیمونی نکرده بعد از خریدش هیچ شرکتی هم تا حالا بامبول در نیاورده

4- اگر به صرفه بخوای نگاه کنی محدود بهتره چون شبها بچه ها حدود 3-4 گیگ دانلود دارند ( از شاتل و صبانت) ولی دیگه روزا نمیتونی چیزی دانلود کنی حتی روزی 50 مگ هم روزی دانلود نابجا داشته باشی میشه ماهی 1500 مگ یا 1.5 گیگ که حجمتو الکی گاز میزنی . ولی خوب سرعتش خیلی زیاده مثل این می مونه یک بنز بخری فقط تا سر کوچه بری و برگردی واسه همین من نامحدود رو گرفتم میزرامش روی دانلود میرم سراغ کار و بارم برمیگردم فایلمو گرفته . بستگی به سحساسیت خودت داره ضمنا من از نامحدود شخصا بیزارم چون حال صبر کردن تا شب رو ندارم .

5-مخابرات ثابت روی 14 کیلو هستش بیشتر هم نمیشه با همین قیمت 10 تومن مخابرات میتونین 10 تومن بدید GPRS ایرانسل که سرعتش 25 هستش و خودم همین الان داشتم استفاده میکردم. فقط یه بدی دااره تاخیر زیادی تا باز کردن صفحات سایتها داره DNS هم برایش تعریف کردم ولی حدود 3 درصد بیشتر افزایش نداشت حالا ینکه در دانلود بصورت چشمگیری ساعتی 100 مگ دانلود دارم در حالیک ه با اینترنت مخابرات که خودم دارم حدود ساعتی 50 مگ دانلود میکنم. با همون قیمت با همون وضعیت برای همین میخوام از ماه دیگه GPRS برای سیستمم تعریف کنم چون سرعتش واقعا عالیه .

6-بستگی به کارت داره مثلا یکی هست مثل من که فق وبگردی میکنه و به ندرت پیش میاد 1-2 گیگ دانلود که ولی خوب اینترنت ارزان و نامحدود و پرسرعت حق همه امهاست منم دسوت دارم پرسرعت داشته باشم. این همبه وضعیت خودت برمیگرده عزیز. باید ببینی چه کاربردی داری مثلا با 128 حدود 50 مگ در ساعت دانود داری که 10 ساعتش میشه 500 مگ دانلود ولی با 256 این مقدار دوبرابر هستش یعنی ساعتی 100 مگ دانلود داری و در ده ساعتش میشه یک گیگ !!! البته این برای نامحدد هستش هااا
    در سرویسهای محدود سرعت رو اسمی بهتون 128 میدن ولی سرعتش 1 مگ هست !!! و شبها بصورت رایگان با سرعت 1 مگ میتونین دانلود کنین ضمنا فن آوا شبانه رایگانش سرعتش همونیه که نوشته یعنی اگه 128 بدهند شبانه اش هم 128 هستش و سرعت زیاید نداره برعکس صبانت که 128 میده ولی سرعت یک مگ هست شبانه اش هم که سلطانی میگفت شبها پهنای باند رو. پخش میکنیم بین کاربرا و خلاصه همهراضی هستند.

7- شماره 7 رو ندیدم ولی سرویس نامحدود از فن اوا راضی نگهت میداره ( البته نری 128 بگیری توقع داشته باشی روزی 10 گیگ دانلود کنی برای وبگردی خوبه این سرویس ) سرویس های شاتل هم باز برای دانلود راضی نگهت میداره . ولی با توجه به سابقه شاتل من نرم روی فن اواست

دیگه ببین خودت از بین GPRs و این دوتا سرویس خودت کدوم رو انتخاب میکنی .

5. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوست عزیز اگه بخای سرعت دانلودت بالا باشه باید محدود بگیری..

من الان 128 از پارس آنلاین گرفتم ماهی 3 گیگ حجم قیمتش ماهی 17 تومن.

سرعت دانلودم 120 KB اندازه سرویس 1 مگ

7. این کاربر از gameselect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نکته مهم اینه که شاتل نگیری چون امسال شاتل گند شده

9. این کاربر از hassan_sia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

1- ایو باید یکی بگه که بچه محل خودت باشه ولی اگه من بودم فن اوا میگرفتم
    2-اگر منظورت وایرلس داخل خونه است که مودم وایرلس دار بگیری . اگر ایسوز بگیری قطعی نداری بقیه رو نمیدونم من که مشکلی با ایسوزم ندارم خدا رو شکر مدلش 604G هستش و تازه از بازار جمع شده ولی مدل جایگزین داره که 600G هستش و کارکدشون همه مثل همه قیمتش هم 70 تومنه

3-ایسوز توی همه شرکتها جواب داده کسی تا حالا ابراز پشیمونی نکرده بعد از خریدش هیچ شرکتی هم تا حالا بامبول در نیاورده

4- اگر به صرفه بخوای نگاه کنی محدود بهتره چون شبها بچه ها حدود 3-4 گیگ دانلود دارند ( از شاتل و صبانت) ولی دیگه روزا نمیتونی چیزی دانلود کنی حتی روزی 50 مگ هم روزی دانلود نابجا داشته باشی میشه ماهی 1500 مگ یا 1.5 گیگ که حجمتو الکی گاز میزنی . ولی خوب سرعتش خیلی زیاده مثل این می مونه یک بنز بخری فقط تا سر کوچه بری و برگردی واسه همین من نامحدود رو گرفتم میزرامش روی دانلود میرم سراغ کار و بارم برمیگردم فایلمو گرفته . بستگی به سحساسیت خودت داره ضمنا من از نامحدود شخصا بیزارم چون حال صبر کردن تا شب رو ندارم .

5-مخابرات ثابت روی 14 کیلو هستش بیشتر هم نمیشه با همین قیمت 10 تومن مخابرات میتونین 10 تومن بدید GPRS ایرانسل که سرعتش 25 هستش و خودم همین الان داشتم استفاده میکردم. فقط یه بدی دااره تاخیر زیادی تا باز کردن صفحات سایتها داره DNS هم برایش تعریف کردم ولی حدود 3 درصد بیشتر افزایش نداشت حالا ینکه در دانلود بصورت چشمگیری ساعتی 100 مگ دانلود دارم در حالیک ه با اینترنت مخابرات که خودم دارم حدود ساعتی 50 مگ دانلود میکنم. با همون قیمت با همون وضعیت برای همین میخوام از ماه دیگه GPRS برای سیستمم تعریف کنم چون سرعتش واقعا عالیه .

6-بستگی به کارت داره مثلا یکی هست مثل من که فق وبگردی میکنه و به ندرت پیش میاد 1-2 گیگ دانلود که ولی خوب اینترنت ارزان و نامحدود و پرسرعت حق همه امهاست منم دسوت دارم پرسرعت داشته باشم. این همبه وضعیت خودت برمیگرده عزیز. باید ببینی چه کاربردی داری مثلا با 128 حدود 50 مگ در ساعت دانود داری که 10 ساعتش میشه 500 مگ دانلود ولی با 256 این مقدار دوبرابر هستش یعنی ساعتی 100 مگ دانلود داری و در ده ساعتش میشه یک گیگ !!! البته این برای نامحدد هستش هااا
    در سرویسهای محدود سرعت رو اسمی بهتون 128 میدن ولی سرعتش 1 مگ هست !!! و شبها بصورت رایگان با سرعت 1 مگ میتونین دانلود کنین ضمنا فن آوا شبانه رایگانش سرعتش همونیه که نوشته یعنی اگه 128 بدهند شبانه اش هم 128 هستش و سرعت زیاید نداره برعکس صبانت که 128 میده ولی سرعت یک مگ هست شبانه اش هم که سلطانی میگفت شبها پهنای باند رو. پخش میکنیم بین کاربرا و خلاصه همهراضی هستند.

7- شماره 7 رو ندیدم ولی سرویس نامحدود از فن اوا راضی نگهت میداره ( البته نری 128 بگیری توقع داشته باشی روزی 10 گیگ دانلود کنی برای وبگردی خوبه این سرویس ) سرویس های شاتل هم باز برای دانلود راضی نگهت میداره . ولی با توجه به سابقه شاتل من نرم روی فن اواست

دیگه ببین خودت از بین GPRs و این دوتا سرویس خودت کدوم رو انتخاب میکنی .
    دوست عزیز اگه بخای سرعت دانلودت بالا باشه باید محدود بگیری..

من الان 128 از پارس آنلاین گرفتم ماهی 3 گیگ حجم قیمتش ماهی 17 تومن.

سرعت دانلودم 120 KB اندازه سرویس 1 مگ
    من نفهمیدم یکی میگه محدود کی میگه ما محدود
    بالاخره کدوم رو بگیرم؟

راستی اون مدمی که پیشنهاد دادی وایرلس هست؟(وایرلس به صرفه هست یا اگه بگیرم ضرر کردم؟)
    شما چند وقت هست اون مودم رو داری؟(کاملا بهش اعتماد داری)
    لطفا اسم کامل مودم رو بنویسید
    Last edited by B.J.U; 26-06-2010 at 14:42.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راستی محدوده ی شما کجاست؟(کسی که پارس آنلاین را معرفی کرده)

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

(اگه جواب ندید نا مردید)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من نفهمیدم یکی میگه محدود کی میگه ما محدود
    بالاخره کدوم رو بگیرم؟

راستی اون مدمی که پیشنهاد دادی وایرلس هست؟(وایرلس به صرفه هست یا اگه بگیرم ضرر کردم؟)
    شما چند وقت هست اون مودم رو داری؟(کاملا بهش اعتماد داری)
    لطفا اسم کامل مودم رو بنویسید
    شما اگر دانلود داری باید محدود بخری و شبها بزاری رو ی دانلود اگر برای وبگردی میخوای همین نامحدودهای ارزونقیمت خوب هستند .
    ولی اینها دو تا تفاقوت دارند
    1- نامحدود = سرعت قانونی همون چیزی که قرار داد بستی یعنی 128 کیلو بگیری دریافتت روی 16 کیلو هستش. و بصورت نامحدود هی دانلود میکنی با همین سرعت که میشه ساعتی 50 مگابایت. و اگه 256 نامحدود بگیری میشه ساعتی 100 مگ تا 120 مگ
    2- محود = اکثرا شبانه دار هستند یعنی شبها از تایم مشخصی مثلا 1 شب به بعد تا 8 صبح فردایش دانلود رایگان دارید که جزو حجم مورد قراردادی محسوب نیمشه . این سرویس معمولا دارای سرعت بیشتری به نسبت خودش هست مثلا با قرداد 128 کیلویی که دارید باید قانونا 16 کیلو دانلود کنید و ساعتی 50 مگ دانلود داشته باشید ولی شرکت یه حال اساسی بهتون میده و با سرعت 2 مگ !!! یعنی 2000 کیلو در ثانیه دانلود میکنید. ولی خوب محدئودیت حجم داره یعنی اگر مقدار ارسال ودیافتتون از 3 گیگ بیشتر بشه سرویس تا اخر ماه تموم میشه و باید برید پول بدید و حجم اضافه بخرید که هر گیگ حدود 5 تومن هست . برای همین نمیتونین در روز دانلود کنین و فقط میشه وبگردی کرد و لینک جمع کرد و ادرسها رو برای شب جمع اوری کنی تا با دانلود منیجر دانلود کنی.
    و شبها معمولا در ساعات رایگان سرعتی بالا میدهند که مثلا از یک شب تا 6 صبح حدود 3-4 گیگ دانلود میکنی.
    البته به گفته دوستان صبانتی و شاتلی.

عزیز مودم که وایرلس نیست !
    مودم یک ورودی داره یک سری خروجی .
    ورودی که مشخصه کابل تلفن میخوره
    ولی خروجی مودمها با هم فرق داره یه سری هست که فقط یه USB داره مثل تی پی لینک و... که ارزون هم هستند و یک سری دیکگه هستند که علاوه بر USB یک LAN هم دارند که بازم کار همونو میکنه و فرقی نداره تنها سرعت اینها مسئله هست که USb نهایتانا تا 12 مگ در ثانیه جابجا میکنه و برای اینترنت اروپا خوبه نه ایران که سرعت ما اینجا 1 مگ هم نیمشه .
    بعضی دیگه 4 تا لن دارند مثل مدل 604 ایسوز
    و بعصیهای دیگه علاوه بر این پورتهای LAN یا شبکه یک انتن وایرلس هم دارند که گوشی و سایر دیوایسهای وایرلس رو میتونید بهش وصل کنید.
    مثل مدل am 604 G ایسوز که هم وایرلس داره هم 4تا لن که وایرلسش میتونه 15 تا سیستم رو پوشش بده و 4تا هم لن که مجموعا میشه گفت 19 تا کابربر رو میتونه اداره کنه مثل یک شرکت و یا افیس .

این مدل 604 دیگه جمع شده و تیو بازار نیست اگه بود بخرید که خوبه ولی اگر هم نبود مدل g31 جایگزین این مودم شده که شبیه به همین هست و تغییراتی که کرده شامل سخت افزار داخلی هستش و در قسمت نرم افزاری همون 604 هست و تصور میکنم که اپشن اضافه ای نداشته باشه.
    چه ضرری عزیز ؟
    وقتی که وایرلس داشته باشی مثل این می مونه ماشینی داشته باشی که علاوه بر خشکی توی دریا هم حرکت کنه این مزیت هست یا ضرر ؟
    فردا یه گوشی با قابلیت wlan میخری و یا لپتاپ میخری دیگه با وایرلسش کار میکنی و از خاصیت پرتابل گوشیت لذت میبری.
    مدل ایسوز g31 قابلیتهای خوبی داره

این مدل G31 که جایگزین 604G شده و تقیربا شبیه به خمونه البته قیمت این سایت حدود 10 تومن از بازار گرونتره که میشه گفت قیمت این دستگاه 70 تومنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم مدل 604 G هستش که توی بازار ایران خوش درخشید و قیمتش هم وقتی کمیاب شد تا 100و 120 تومن بالا رفت درحالی که دوماه قبلش حدود 70 تومن بود. انصافا کاردستی ایسوز ارزش یه بار امتحان رو داره ضمن اینکه کل سرویسدهنده های اینرتنت از این مودم استقبال میکنند و کسی بهش گیر نداده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •