امروز به طور اتفاقی سر از خیابون جمهوری در آوردم و خودمو وسطفروشگاه های صوتی و تصویری دیدم
اول رفتم نمایندگی سامسونگ دیدم همه دور یه تلویزیون جمع شدن رفتم جلو دیدم همه دو یه C7000 جمع شدن و دارن تصویر سه بعدی می بینند عینک رو که زدم تصویر رو دیدم چنگی به دل نمی زد مثل این بود که تصویر 2بعدی بود که 3بعدی کرده بودند(البته این یکی از مزایای سامسونگه که 2بعدی رو 3بعدی می کنه)
هر چی به فروشنده گیر دادم که این تصویر بلو-ری نیست گفت که نه ولی به نظر من داشت از ندونستن مردم سوء استفاده می کرد ولی تصویر بدون عینک هاله داشت و واضح نبود ولی نمیدونم چرا؟ البته سری C650 رو هم دیدم که کیفیت تصویر خوبی داشت و پسندیدم مثل B650
بعد رفتم نمایندگی سونی و EX500 رو دیدم که واقعا یه تصویر عالی داشت که البته قبلا دیده بودم ولی نه با این دقت خیلی خوشم اومد چند قدم ک عقب رفتم دیدم NX700,EX700 کنار EX500 گذاشتن کیفیت تصویرشون خیلی زیاد نبود ولی رنگها در LED ها جون دار بود وبه نظر من واقعا تصویر زنده بود کیفیت NX,EX در LEDها فرقی نداشت فکر کنم فقط NX700 به خاطر زیبایی و شبکه بیسیم گرون تره البته این رو هم بگم که LEDهای سونی تیونر دیجیتال دارند که یک امتیاز مثبته
بعد یه سر به فیلیپس زذم که اون چیزی که می خواستم رو نداشت سری9000 ولی بقیه مدلاش کیفیت بهتری نسبت به سایر برند ها داشتند
البته یه چیز امروز برام اثبات شد اینکه دیگه خرید از بانه مرقوم به صرفه نیست چون اختلاف قیمت خیلی کم شده امیدوارم مطالبم مفید باشند