تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: یک روز در بازار صوتی و تصویری تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض یک روز در بازار صوتی و تصویری تهران

امروز به طور اتفاقی سر از خیابون جمهوری در آوردم و خودمو وسطفروشگاه های صوتی و تصویری دیدم
    اول رفتم نمایندگی سامسونگ دیدم همه دور یه تلویزیون جمع شدن رفتم جلو دیدم همه دو یه C7000 جمع شدن و دارن تصویر سه بعدی می بینند عینک رو که زدم تصویر رو دیدم چنگی به دل نمی زد مثل این بود که تصویر 2بعدی بود که 3بعدی کرده بودند(البته این یکی از مزایای سامسونگه که 2بعدی رو 3بعدی می کنه)
    هر چی به فروشنده گیر دادم که این تصویر بلو-ری نیست گفت که نه ولی به نظر من داشت از ندونستن مردم سوء استفاده می کرد ولی تصویر بدون عینک هاله داشت و واضح نبود ولی نمیدونم چرا؟ البته سری C650 رو هم دیدم که کیفیت تصویر خوبی داشت و پسندیدم مثل B650
    بعد رفتم نمایندگی سونی و EX500 رو دیدم که واقعا یه تصویر عالی داشت که البته قبلا دیده بودم ولی نه با این دقت خیلی خوشم اومد چند قدم ک عقب رفتم دیدم NX700,EX700 کنار EX500 گذاشتن کیفیت تصویرشون خیلی زیاد نبود ولی رنگها در LED ها جون دار بود وبه نظر من واقعا تصویر زنده بود کیفیت NX,EX در LEDها فرقی نداشت فکر کنم فقط NX700 به خاطر زیبایی و شبکه بیسیم گرون تره البته این رو هم بگم که LEDهای سونی تیونر دیجیتال دارند که یک امتیاز مثبته
    بعد یه سر به فیلیپس زذم که اون چیزی که می خواستم رو نداشت سری9000 ولی بقیه مدلاش کیفیت بهتری نسبت به سایر برند ها داشتند
    البته یه چیز امروز برام اثبات شد اینکه دیگه خرید از بانه مرقوم به صرفه نیست چون اختلاف قیمت خیلی کم شده امیدوارم مطالبم مفید باشند

2. 11 کاربر از greenmidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

امروز به طور اتفاقی سر از خیابون جمهوری در آوردم و خودمو وسطفروشگاه های صوتی و تصویری دیدم
    اول رفتم نمایندگی سامسونگ دیدم همه دور یه تلویزیون جمع شدن رفتم جلو دیدم همه دو یه C7000 جمع شدن و دارن تصویر سه بعدی می بینند عینک رو که زدم تصویر رو دیدم چنگی به دل نمی زد مثل این بود که تصویر 2بعدی بود که 3بعدی کرده بودند(البته این یکی از مزایای سامسونگه که 2بعدی رو 3بعدی می کنه)
    هر چی به فروشنده گیر دادم که این تصویر بلو-ری نیست گفت که نه ولی به نظر من داشت از ندونستن مردم سوء استفاده می کرد ولی تصویر بدون عینک هاله داشت و واضح نبود ولی نمیدونم چرا؟ البته سری C650 رو هم دیدم که کیفیت تصویر خوبی داشت و پسندیدم مثل B650
    بعد رفتم نمایندگی سونی و EX500 رو دیدم که واقعا یه تصویر عالی داشت که البته قبلا دیده بودم ولی نه با این دقت خیلی خوشم اومد چند قدم ک عقب رفتم دیدم NX700,EX700 کنار EX500 گذاشتن کیفیت تصویرشون خیلی زیاد نبود ولی رنگها در LED ها جون دار بود وبه نظر من واقعا تصویر زنده بود کیفیت NX,EX در LEDها فرقی نداشت فکر کنم فقط NX700 به خاطر زیبایی و شبکه بیسیم گرون تره البته این رو هم بگم که LEDهای سونی تیونر دیجیتال دارند که یک امتیاز مثبته
    بعد یه سر به فیلیپس زذم که اون چیزی که می خواستم رو نداشت سری9000 ولی بقیه مدلاش کیفیت بهتری نسبت به سایر برند ها داشتند
    البته یه چیز امروز برام اثبات شد اینکه دیگه خرید از بانه مرقوم به صرفه نیست چون اختلاف قیمت خیلی کم شده امیدوارم مطالبم مفید باشند

مرسی از سفرنامه ی امروزتون
    اینکه گفتید مقرون به صرفه نیست رو حداقل در مورد 46C650 قبول ندارم.قیمت بانه 1550(شاید کمترم گیر بیاد) و قیمت نمایندگی 2200(از نمایندگی سام سرویس شهرمون پرسیدم)
    حدود700 مقرون به صرفه نیست؟؟؟من که میتونم باهاش یه لب تاب بگیرم و کلی کارمو راه میندازه.شاید برای 40 اینچ اختلاف کمتر باشه ولی به نظر من 1000 تومنم 1000 تومنه خصوصا اگه یه جورایی آدم احساس کنه این پول الکیه و به زور دارن میگرن.اونوقته که آدم سر لج بازیم شده دلش تمیخاد پول اضافی بده.
    Last edited by ebi66_boukan; 25-06-2010 at 20:35.

4. 7 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سونی EX500 بانه 1500 و نمایندگی 2250 تفاوت 750 تومن ناقابل یعنی 50% قیمت بانه.

سونی BX400 بانه 850 و نمایندگی 1250 و تفاوت 400 تومن که بازم 50%.

این مبالغ برای خیلی ها پول محسوب میشه و نه پول خورد.

بانه حالا حالا ها می صرفه. تا زمانی که وارد کنندگان طمعشون رو کمتر نکنند همین بساط هست. خدا بانه رو پر رونق تر از گذشته کنه و ایشالا جنساش متنوع تر بشند. اگه بانه نباشه خیلی ها در خرید تکنولوژی روز به مشکل بر میخورند.

وارد کننده ها هم ایشالا چشمشون رو یکم از جیب این مردم وردارند.

6. 3 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سونی BX400 بانه 850 و نمایندگی 1250 و تفاوت 400 تومن که بازم 50%.

این مبالغ برای خیلی ها پول محسوب میشه و نه پول خورد.

بانه حالا حالا ها می صرفه. تا زمانی که وارد کنندگان طمعشون رو کمتر نکنند همین بساط هست. خدا بانه رو پر رونق تر از گذشته کنه و ایشالا جنساش متنوع تر بشند. اگه بانه نباشه خیلی ها در خرید تکنولوژی روز به مشکل بر میخورند.

وارد کننده ها هم ایشالا چشمشون رو یکم از جیب این مردم وردارند.
    وقتی رقابت نباشه همینه و چون بازار تک قطبیه هر قیمتی که میخوان رو جنس میزارن و گرنه هیشکی از خدمات پس از فروش بدش نمیاد.امیدوارم این خبر فروش بالا تو بانه اونارو یه کم سر عقل بیاره و قیمتارو پایین بیارن تا کسانی کهبه بانه دسترسی ندارن هم بتونن با قیمت مناسبتر بگیرن.

مثل اینترنت تو شهر ما که 3 تا شرکت هر 3 دستشون تو یه کاسه هست و اینترنت 128کیلو بیت(اونم شک دارم واقعی باشه) با محدودیت 3 گیگ ماهیانه میدن 40 تومن.البته با اومدن وایمکس ایشالله کمر همشون میشکنه از بس پول مردمو بالا کشیدن.

8. 5 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه seeb_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نمایندگی 1480 هست.آمار اشتباه ندید لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10. 3 کاربر از seeb_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

احتمالا منظورشون EX700 بوده.قیمت EX700 با گارانتی 2200 هستش.

12. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز من اینقدر عجول نباش. EX500 46 inch منظور من بود.

الان درست شد؟

14. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مثل اینترنت تو شهر ما که 3 تا شرکت هر 3 دستشون تو یه کاسه هست و اینترنت 128کیلو بیت(اونم شک دارم واقعی باشه) با محدودیت 3 گیگ ماهیانه میدن 40 تومن.البته با اومدن وایمکس ایشالله کمر همشون میشکنه از بس پول مردمو بالا کشیدن.
    فکر کنم شما همشری منی با این دل خونت.

شهر ما هم همین بساط بود تا اینکه پارس انلاین اینجا دفتر زد و یه نمه قیمتها رو شکست. البته کیفیت پارس آنلاین اینجا پایین تر از جاهای دیگست.

16. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

amir3408 عزيز تصوير سوني EX500 از سامسونگ C650 بهتر بود؟ با سپاس فراوان

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

amir3408 عزيز تصوير سوني EX500 از سامسونگ C650 بهتر بود؟ با سپاس فراوان
    دوست من متاسفانه اول اینکه من مقایسه ای انجام ندادم چون قصد خریدش رو نداشتم. دوم اینکه وقتی من رفتم "1/5 ماه پیش" سری C اونجا نبود.

ولی طراحی ظاهریش واقعا خوب و زیبا هست و من واقعا پسندیدم. فقط صداش رو موقع خرید BX400 شنیدم که خیلی خوب و پر حجم بود.

46 اینچ با اون قیمت و کیفیت سونی واقعا خریدنی هست. مگه اینکه دنبال 3 بعدی باشی. ضعف احتمالی USB رو هم با یه پلیر میشه جبران کرد.

در ضمن دوستانی که مقایسه کردن نظرات خیلی مثبتی دادند که توی فروم موجوده.

19. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •