اگه خودم مودم بخرم، شاتل خدماتش رو گرونتر ميده(نصب، رانژه و ...)؟ اصلا لازمه هزينه نصب بدم يا خودم ميتونم نصب كنم؟
كلا مزيت ها و مشكلاتش چيه؟
اگه خودم مودم بخرم، شاتل خدماتش رو گرونتر ميده(نصب، رانژه و ...)؟ اصلا لازمه هزينه نصب بدم يا خودم ميتونم نصب كنم؟
كلا مزيت ها و مشكلاتش چيه؟
مودم رو خودت بخر ، چون شركت ها رو هر مودم حداقل 20 تومن اضافه ميگيرن .
مودم به هزينه خدمات ربطي نداره !
هزينه نصب رو هر طور شده به بهانه هاي مختلف ميگيرن ، حتي اگه خودت كانفيگ مودم رو انجام بدي.
مزيت چي رو ميگي ؟
اگه مودم رو ميگي ، خودت بخري ارزون تره ( مزيت ) ، ولي شايد اگه مشكلي تو سرويست پيش بياد ، الكي گير بدن كه به خاطر اينه كه مودم رو از ما نگرفتي و سازگاري نداره .
پس قبل از خريد مودم بايد از شاتل بپرسي چه مودم هايي با سيستم هاي شما سازگاره ، البته اينا همش بهانست .
منم تایید میکنم شاتل حدود 10 الی 20 تومن مودم رو گرونتره میده ولی قبل این که بخری مطمئن باش مودمت با لیست مودم های شاتل سازگاری داره یا نه....
سراغ مودمهای بی نام و نشون نرو
یه ایسوز بگیر و راحت استفاده کن
این برند با تمامی سروی دهنده ها ظاهرا سازگاری داره
پلانت و تی پی لینک و سیمفونی و.. رو بریز دور
موفق باشی عزیز
من وايرلس ميخوام. كدوم مدل خوبه؟ قيمتش چنده؟ لطفا با جزئيات بگيد.
فقط سیمفونی رو ریختی دور ایسوز هم بنداز دور که سیمفونی ریمارک ایسوزه.
طبق کذوم منبع ؟ خودت؟
اگر وایرلس می خوای فقط ایسوس 604
اگر وایرلس+لن میخوای فقط دی لینک 2640t
البته اگر این مدل دی لینک رو میگیره سعی کن از مدل های قدیمی اش باشه چون اونا نبست به این جدیدا که مشکی شده بهتر است![]()
100% بهت پيشنهاد ميشه خودت بخري
چون شركت ها مودم رو قالب ميكنن![]()
طبق همون منبع که فقط زمین شاتل 10 میلیارد میارزه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآدم احمق همه جا پیدا میشه طرف رفته پنگلیش سوال کرده تو فروم Asus .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیمفونی هیچ سایتی نداره چون ریمارکه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)