من چند جا عکسهایی مثل اینو دیدم ...... یکی و دو جا نبود خیلی بود
کسی جریان اینا رو می دونه ... اینا واقعیه؟ سه بعدیه ؟ (همین عکس اولی با دومی) مجسمه رو ساختن اسکن سه بعدی کردن یا سه بعدی ساختن پرینت سه بعدی کردن ... جزیان چیه ؟![]()
من چند جا عکسهایی مثل اینو دیدم ...... یکی و دو جا نبود خیلی بود
کسی جریان اینا رو می دونه ... اینا واقعیه؟ سه بعدیه ؟ (همین عکس اولی با دومی) مجسمه رو ساختن اسکن سه بعدی کردن یا سه بعدی ساختن پرینت سه بعدی کردن ... جزیان چیه ؟![]()
Last edited by MB3d; 25-06-2010 at 12:59.
(عکساش پایین)
اینم یکی دیگه مطمئن شدم واقعیه
فکر نکنم کار دست باشه
باید پرینت سه بعدی باشه ( مگه داریم؟)
Last edited by MB3d; 25-06-2010 at 12:58.
برای اینکه عکس بزاری بایدعلامت رو بزنی بعد آدرس عکس رو وارد کنی
پس چرا من عکسا رو می بینم الان ؟ برای شما هیتلره حتما ... ای بیچاره ها از زیر سلطه هیتلر بیاین بیرون مث من
اینم چندتاش برای بردگان هیتلر
![]()
![]()
![]()
Last edited by MB3d; 25-06-2010 at 13:01.
آره....داریم..
البته من ندارم
اینا پرینت سه بعدی هستن....
هم پرینت سه بعدی داریم هم اسکن سه بعدی....دقت هر دو تاشون هم خیلی خوبه...
یعنی باهاش میشه مثلا یه آدم واقعی رو اسکن کرد......بعد اسکن رو پرینت سه بعدی کرد و تبدیلش کرد به یه مجسمه....
البته این مدلی که آخر کار در میاد جنسش یه جنس خاص هست که تو تصویر ها هم میبینی.....
بعدا میان اینا رو رنگ و متریال میدن....
جریانش هم اینه که اول مدل سه بعدی رو می دی به دستگاه بعد مواد خام رو هم می چپونی داخلش
مواد خامش هم در اول یه حالت ژله ای داره....
بعد این دستگاه با یه لیزر کانونی میاد جاهای لازم رو به نحوی می سوزونه تا محکم بشه.....
بعد هم که مدل از توش در میاد....
درست صحبت کردن هم چیز خوبیه.....ای بیچاره ها از زیر سلطه هیتلر بیاین بیرون مث من
اینم چندتاش برای بردگان هیتلر
شوخی هم حدی داره....
Last edited by G LADIATOR; 25-06-2010 at 13:57.
میدونید قضیه چیه؟
قضیه اینه که تکنولوژی تفسیر (یا همون رندرینگ) اونقدر پیشرفت کرده که خیلی اوقات نمیشه مرزی بین دنیای CG و Real قائل شد. به قول سایت مکسول: چیزهایی رو که با چشمانتون میبینید نمی تونید باور کنید (که سی جی هستند)!
مرسی ....بعد این یارو که مثلا من عکساشو گزاشتم یعنی خودش از این پرینترا داره یا داده جایی براش گرفتن؟
یعنی منظورم اینه که قیمتش قدی هست که خودش داشته باشه ؟
Last edited by MB3d; 25-06-2010 at 14:31.
قیمتش رو تو همون سایتش پیدا کردم
فقط 22 هزار پوند ناقابله ... چیزی نیست من 2 3 تا می خرم یکی هم می زارم تو آشپزخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)