تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: شات داون نشدن لب تاپ دل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 شات داون نشدن لب تاپ دل

باسلام
    لب تاپ من مدل دل Vostro 1520 2.6GHZ
    هستش و مدتی که موقع شات داون کردن سیستم خاموش نمیشه و چراغ آبی رنگ پاور همش چشمک میزنه و تا باطری خارج نشه و همچنین ارتباط دستگاه هم بطور کامل با برق قطع نشه این مشکل ادامه داره و وقتی که درب لب تاپ رو باز میکنم دوباره به داخل ویندوز برمیگرده انگار که در حالت آماده بکار هستش لازم به ذکر هستش که ویندوز رو هم عوض کردم ولی مشکل بازم حل نشد و ویندوز من ویستا هستش لطفا" خواهشمندم بمن کمک کنید چون واقعا" دیگه خسته شدم.
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حامد جان

با توجه به توضيحي كه دادي ......

اول از همه ويندوزت را با 7 عوض كن ، تغيير نكرد ....

ميتونه از بايوس باشه از سايت دل دانلود و update كن ببين درست ميشه ...

اگه درست نشد بايد سخت افزار كامل تست بشه (رم ، هارد ، مادربرد ، باتري ، شارژر)
    Last edited by kevin1023; 25-06-2010 at 09:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

اشکال از ویستاست مخصوصا اگه با بستن لپتاپ خاموششش کنی اینجورئ میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

5

بایوس رو عوض کردم و سخت افزار هم عیبی نداره و دوباره ویندوز ویستا نصب کردم اما مشکل پا برجاست

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

مشکل شما نه سخت افزاری و نه نرم افزاری ... اصلا مشکل نیست !!!

دکمه پاور تنظیم شده که بره روی حالت استندبای و یا هایبرنیت ... برای همین چراغ چشمک میزنه و وقتی lid باز میشه برمیگرده به ویندوز و دوباره Resume میشه ویندوز ... حتی وقتی دکمه شکل پاور رو توی منوی استارت میزنید همین فانکشن رو داره !

شما برید پاور اپشن و از اونجا حالات مختلف برای زدن دکمه پاور و lid را تعریف کنید ... صد بار هم ویندوز عوض کنید اخرش این گزینه ها رو تا تغییر ندهید همین هستند

__

راستی جالبه .. یکی میاد تو این فروم و خودش رو متخصص تعمیرات لپ تاپ معرفی میکنه ولی مشکل به این سادگی رو نمیتونه تشخیص بده
    Last edited by REGISTERED-USER; 25-06-2010 at 15:59.

6. این کاربر از REGISTERED-USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

13 Shut Down

باسلام
    اولا" ممنون از پاسخ شما که نسبت به بقیه منطقی و صحیح بود اما متاسفانه باید بگم که دوباره یکبار دیگه همه تنظیمات رو در پاور آپشن در حالت انتخابی چک کردم ولی مشکل بازم پا برجاست اما لازم میدونم این مسئله جالب رو هم بگم که شاید عجیب هم باشه و بتونه مشکل رو هم برطرف کنه .
    من وقتی سیستم رو شات داون میکنم حتی با همان کلید در استارت منو که فرموده بودید خیلی جالبه وقتی درب لب تاپ بازه و نمیبندم وقتی سیستم خاموش میشه وچراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی کلید پاور رو میزنم تا سیستم روشن بشه از ابتدا راه اندازی میشه ولی وقتی که شات داون میکنم و درب لب تاپ رو هم میبندم دوباره مثل حالت قبلی چراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی دوباره درب لب تاپ رو باز میکنم به صفحه اول ویندوز میره انگار که اصلا" سیستم خاموش نشده و روشن بوده .
    من بخاطر کارم خیلی با سیستمم کار دارم و خودم هم رشتم مهندسی نرم افزاره و خیلی راه ها رو امتحان کردم و واقعا" دیگه اعصابم خرد شده چون من همه کارم با لب تاپمه خواهشمندم که بمن کمک کنید تا این مشکل حل بشه .
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حامد جان

اين مشكل به نظر مياد سخت افزاري باشه ، ولي ميتونه پاور اپشن هم درست تنظيم نشده باشه

به گفته خودت مهندس نرم افزاري ، لازم نيست كسي برات تنظيمات پاور اپشن را شرح بده

بهترين راه اينكه سيستم كامل چك بشه ، نرم افزاري (البته اشتباه برداشت نشه ميدونم نرم افزار ميخوني ) يا سخت افزاري

بهتر اگه گارانتي داره ازش استفاده كني
    Last edited by kevin1023; 25-06-2010 at 19:24.

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

باسلام
    اولا" ممنون از پاسخ شما که نسبت به بقیه منطقی و صحیح بود اما متاسفانه باید بگم که دوباره یکبار دیگه همه تنظیمات رو در پاور آپشن در حالت انتخابی چک کردم ولی مشکل بازم پا برجاست اما لازم میدونم این مسئله جالب رو هم بگم که شاید عجیب هم باشه و بتونه مشکل رو هم برطرف کنه .
    من وقتی سیستم رو شات داون میکنم حتی با همان کلید در استارت منو که فرموده بودید خیلی جالبه وقتی درب لب تاپ بازه و نمیبندم وقتی سیستم خاموش میشه وچراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی کلید پاور رو میزنم تا سیستم روشن بشه از ابتدا راه اندازی میشه ولی وقتی که شات داون میکنم و درب لب تاپ رو هم میبندم دوباره مثل حالت قبلی چراغ آبی پاور همچنان چشمک میزنه و وقتی دوباره درب لب تاپ رو باز میکنم به صفحه اول ویندوز میره انگار که اصلا" سیستم خاموش نشده و روشن بوده .
    من بخاطر کارم خیلی با سیستمم کار دارم و خودم هم رشتم مهندسی نرم افزاره و خیلی راه ها رو امتحان کردم و واقعا" دیگه اعصابم خرد شده چون من همه کارم با لب تاپمه خواهشمندم که بمن کمک کنید تا این مشکل حل بشه .
    باتشکر
    مشکل شما همینه اگه بلد نیستید به قول دوستمون براتون تصویری آموزش بدیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 Shut Down

باسلام
    اولا" لازم میدونم از دوست عزیزم kevin1023 بابت راهنماییش تشکر کنم و همینطور از دوست ارجمندم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گله مندی . ببینید باور کنید من این تنظیمات رو همین طور که شما هم فرستادید انجام دادم بازم چک کردم و فقط یک مورد وجود داره اونم باعث تعجبه که اصلا" تو منو من Hibernate وجود نداره که دلیلش نمیدونم چیه و در مورد سخت افزار باید بگم که با برنامه های مختلف تست کردم و هیچ ایرادی گزارش نشد و اما یک نکته جالب که شاید شما هم بامن موافق باشید که مشکل سخت افزاری نیست اینه که وقتی سیستم رو مستقیما" با دکمه پاور خاموش کنم این مشکل روندارم هم کاملا" خاموش میشه و هم دیگه چراغ پاور چشمک نمیزنه در مورد گارانتی هم باید بگم دستگاه من چون از دبی گرفتم گارانتی ایران رو نداره ولی من با توجه به این مواردی گفتم معتقدم ایراد نرم افزاری ولی خواهشمندم بررسی کنید تا این مشکل حل بشه و از پاسخ های تحقیر آمیز مثل بعضی از دوستای عزیزمون ندید من از شما اساتید همفکری و کمک خواستم .

با تشکر فراوان از همتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

13 Shut Down

با سلام
    اولا" باید تشکر کنم بابت پیگیری های شما ولی باید بگم که باور کنید تنظیمات مربوط به پاورآپشن همانگونه که شما در تصویر ضمیمه کرده اید خودم قرار داده ام ولی یک نکته هم بگم اینه که اصلا" گزینه Hibernate تو گزینه هاش وجود نداره در ضمن باید بگم که با برنامه های مختلف قطعات رو تست کردم که هیچ خطایی مشاهده نشده و در مورد عیب سخت افزاریم باز باید بگم که اگه ایراد سخت افزاری بود پس چرا وقتی که سیستم رو مستقیما" با دکمه پاور خاموش میکنم کاملا" خاموش و چراغ پاور هم چشمک نمیزنه من فکر میکنم ایراد کاملا" نرم افزاری خواهشمندم از اساتید با تجربه بمن کمک کنند .
    خیلی ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •