با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
يه سوال داشتم بين زبان هاي طراحي سايت asp قوي تره يا php؟؟؟؟
در ضمن html مي تونه با اين دو رقابت كنه يا نه؟؟؟ يعني كسي كه html بلد باشه به صورت حرفه اي مي تونه با يه php كار يا asp كار رقابت كنه ؟؟؟
ممنون
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
يه سوال داشتم بين زبان هاي طراحي سايت asp قوي تره يا php؟؟؟؟
در ضمن html مي تونه با اين دو رقابت كنه يا نه؟؟؟ يعني كسي كه html بلد باشه به صورت حرفه اي مي تونه با يه php كار يا asp كار رقابت كنه ؟؟؟
ممنون
از اونجا که PHP رو بیشتر از ASP میشناسم(اخه همسایمون بود) روزی چند ساعت باشگاه میرفت حسابی هم ورزش میکرد
هیکل داشت آآه
ASP هم به دلیل مشکلات و سختی های زندگی وقت نمیکرد و دنبال خرج و مخارج زندگی بود
PHP راحت میزدش
آخه برادر من این چه سوالیه؟
زبان های ASP و PHP برای پویا سازی صفحات وب استفاده میشند و HTML هم ستون و بدنه سایت و صفحات رو تشکیل میده
خوب حالا از بين اين دوتا كدومش قوي تره ASP يا PHP ؟؟؟
قوی تر وجود نداره
نمیشه زبان های برنامه نویسی ناقص باشه پس هر کدوم رو کامل و بیتشتر بلد باشید قدرت مانور بیشتری دارید
قدرت یه زبان رو برنامه نویسش معلوم میکنه
من خودم دارم PHP کار میکنم
به نظر من شما هم PHP کار کن
اینم یه مقایشه ی کلی از این دوستمون صاحب بلاگفا!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MaSoUd555; 24-06-2010 at 21:59.
به نظر من ASP.Net راحت تر هست چون زبانش بر اساس C# یا VB.Net هست و به خاطر همین،
اگر کسی این 2 زبان + HTML رو بلد باشه یادگیری ASP.Net طی 5 روز اتمام می یابد!
PHP رو معمولا در هاست های لینوکس استفاده می کنند و به خاطر همین قیمتش ارزان تر هست (در حدود 10 الی 20 درصد)
از نظر قدرت به نظر من ASP.Net قوی تره حالا اگه بگید چرا الان دلیل قانع کننده ای ندارم و فقط از شما دعوت می کنم به ساختار سایت های بزرگ دقت کنید!
در پایان باید بگم که همه چیز بستگی به استعداد و پشتکار طراح سایت داره و زبان برنامه نویسی ملاک کیفیت سایت نیست...
سلام دوست عزیز از نظر امنیت قدرت انعطاف پذیری و... بازی رو ASP می بره شما فقط کافیه سایت های بزرگ رو ببیند همین سافت گذر با ASP هست وبگذر بلاگفا و... شما تاحالا دیدید که این سایت ها حک بشن اگه برنامه نویسش خیلی خوب باشه وبتونه یه سایت دربیاره و از تمامی امکانات ASP بتونه استفاده هیچ چیزی جلوشو نمی تونه بگیره مخصوصا هم که از توع 3لایه برای استفاده بشه
برای همینه که قیمت خیلی بالای هم داره نسبت به PHP
ولی به خاطر free بود php همه از این استفاده می کنن
همین VB که توش هستیم با PHP کد خورده
آیا این نشان از قدرتش نیست؟؟؟!!!
یا کلوب!!!!اونم PHPیه
نباید این جواب های تعصبی رو داد
اما بازم معتقدم قدرت و انعطاف پذیری و امنیت پایدار رو یه برنامه نویس خوب تامین میکنه نه یه زبان
موفق باشید
Last edited by MaSoUd555; 25-06-2010 at 11:17.
بهتر نگیم ASP.Net تکنولوژی قویتر یا بهتریه بلکه ASP.Net و بهتر بگم کلاً زبانهای CL محاسن جانبی بزرگی داره که بزگترینش IDE و Framework عالیش هست (برای ویندوز البته) یعنی Visual Studio، اگر با زبونهای دیگه کار کرده باشین مثل java یا PHP یا هرچی و با زبونهای ماکروسافتم کد بزنید متوجه میشید که VS فوقالعادست البته PHP یه زبان استاندارد باز هست و بدون شک فریمورکهای مختلف و بازی داره، ماجولها و کامپننتهای مختلفی هم براش وجود داره ولی حقیقتاً برای کد زدن Visual Studio در کنار Net Framework. بشدت کارا هست و محیط عالی رو فراهم میکنن که تو هیچ زبون دیگهای پیدا نمیشه مخصوصاً برای آماتورترها اگر هدف کد زنی باشی (نه استفاده از منابع باز و آماده) خیلی کار راهاندازتره بازم بسته به سطح کار داره تو کارهای گنده استفاده از Java بهنظر جالبتر میاد ولی خدایی هیچی Visual Studio نمیشه خیلی IDE خوبیه.
این طرفدارهای Asp گندشو بالا آوردن.امنیت asp بیشتره؟؟؟
قیمت:
پی اچ پی رایگانه برخلاف asp.
توانایی:
php توانایی های بیشتری نسبت به asp دارد.
متن باز بودن:
php برخلاف asp متن بازه یعنی هر جای دنیا هر کس میتونه سورس php رو بررسی کنه و باگ ها شو گزارش یا برطرف کنه اما asp اینطور نیست.
امنیت:
سرور iis که توسط asp استفاده میشه دارای چندین حفره ی امنیتیه.
کدنویسی php از asp موثر تره:
در php با کدهای کمتر میشه همون نتیجه ای رو گرفت که با کدهای بیشتر توی asp میشه گرفت.این به خاطر اینه که متغیر های GET و POST به صورت اوتومات به صورت متغیر های سراسری شناخته میشن ولی توی asp برای خارج کردن اونا باید از object ها استفاده کنین.
و......
با سرچ php vs asp شما هزار نتیجه تو گوگل میگیرین همشون میتونه اثبات این باشه که کد نویسی asp وقت تلف کردنه.
من كه گيج شدم بابا حالا PHP يا ASP؟؟؟
راستش من مي خوام خصوصي ياد بگيرم براي همين پرسيدم كه PHP بهتره يا ASP
من خودم از خيلي ها كه پرسيدم ASP رو خيلي بهتر از PHP مي دونن ولي بازم با صحبتايي كه شما زديد دو دلم نمي دونم چي كار كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)