تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: خريد HDTV از دوبي ، راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه 0037's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض خريد HDTV از دوبي ، راهنمايي كنيد

سلام

من ميخوام بدم يه تلويزيون HD از دوبي برام بيارن البته با لنج ميارن و گمركي نداره برا همين ارزونتر درمياد ولي متاسفانه اطلاعات كاملي در مورد اي تلويزيونها ندارم.توي فروم هم يكم گشتم بيشتر گيج شدم.من خودم سوني رو مد نظرم بود چون توي مغازه ها كه ديدم كيفيتشون بهتر از بقيه به نظر ميرسيد ولي تو سايت CNET كه بهترين تلويزيون ها HD رو ديدم از 10 تاي اول فقط يكي دو مدل سوني بود و اولين و بهترين مدل HDTV پاناسونيك Panasonic TC-PVT20/25 series بود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خلاصه كلاً گيج شدم.ساز مورد نظرم "46 هست و برام خيلي مهمه كه كنتراست و عمق تصوير بالاي داشته باشه و تصوير رنگ زنده اي داشته باشه (مثل بعضي از مدلهاي سامسونگ نباشه كه تصوير رنگ پريده به نظر مياد)

زاويه ديد هم برام مهمه چون سايزش بزرگه و پذيرايي خيلي بزرگ نيست زاويه ديدن بيننده ممكنه خيلي كج باشه يا شايد بخوام خوابيده ببينم.

آيا مدل هاي مخصوصي براي آسيا و اروپا داريم كه هر كدوم فقط براي همونجا كار ميكنه ؟ سيستم تصويرشون فرق ميكنه ؟ اگر از دوبي بيارن به چه چيزايي دقت كنم؟

ميزان هزينه اي كه در نظر گرفتم تا 3 ميليون هست كه كمي بالا و پايين هم بشه مشكلي نيست چون ميخوام يه چيزي بگيرم كه پشيمون نشم.

LED بهتره بگيرم يا LCD آيا فرق زيادي دارن با هم؟!

ممنون ميشم چند مدل معرفي كنيد كه ديگه نگردم و يكي از همينا رو انتخاب كنم تا بيارن برام ، چون هر چي بيشتر ميگردم بيشتر شك ميكنم.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اولا اينكه زياد خودتون رو درگير رتبه بندي هاي سايتها نكنيد ببينيد خودتون چه مدلي رو دوست داريد وكمي تحقيق و بخريد
    همينطوره توي پلاسماها پانا حرف اول رو ميزنه
    اگه پلاسما ميپسنديد در خريد vt20 يا vt25 شك نكنيد بي ترديد بگيريد
    در مورد زاويه ديد تقريبا بيشتر tv هاي موجود زاويه ديد يكساني دارند با اختلاف هاي خيلي جزئي چون اينچ هاي بالا ميخواين اصلا نگران اين موضوع نباشيد
    در مورد برندهاي ديگه خوب هر كسي نظري داره من هم به نظر شما احترام ميگذارم
    در مورد سوني مدلهاي خيلي خوبي هست كه بتونيد بياريد
    من 46x450 رو پيشنهاد ميكنم يا nx700‌
    در مورد مدلهاي مخصوص بله وجود داره بعضي ها براي اسيا بعضي براي اروپا با تفاوتهايي در امكانات
    در مورد led و lcd بحث هاي فراووني وجود داره شما ابتدا اينجا رو مطالعه كنيد:

کد:
    نظرات شخصي بود

3. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون
    با خوندن اون تاپيك من به اين نتيجه رسيدم كه LED خيلي فرقي با LCD نداره.اگه اشتباه ميكنم بگيد.پس ميمونه LCD و Plasma كه فكر كنم تصوير پلاسما خيلي بهتر باشه ولي آيا از برند سوني چيزي هست كه حرفي براي گفتن داشته باشه در مقابل پانا؟
    اگر شما ميخواستيد با اين بودجه و شرايط من يك HDTV بگيريد چي انتخاب ميكرديد . لطفاً با دقت انتخاب كنيد چون به احتمال زياد هميني رو كه ميگيد ميخرم.

تشكر

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون از راهنماييتون
    با خوندن اون تاپيك من به اين نتيجه رسيدم كه LED خيلي فرقي با LCD نداره.اگه اشتباه ميكنم بگيد.پس ميمونه LCD و Plasma كه فكر كنم تصوير پلاسما خيلي بهتر باشه ولي آيا از برند سوني چيزي هست كه حرفي براي گفتن داشته باشه در مقابل پانا؟
    اگر شما ميخواستيد با اين بودجه و شرايط من يك HDTV بگيريد چي انتخاب ميكرديد . لطفاً با دقت انتخاب كنيد چون به احتمال زياد هميني رو كه ميگيد ميخرم.

تشكر
    سوني اصلاً پلاسما توليد نميكنه!
    اگه پلاسماي پانا VT20/25 گير مياد (كه من شك دارم) حتماً حتماً بگير. نميدونم اطلاع داري يا نه كه اينا سه بعدي هم هستن.
    اگه گير نيومد به نظر من پلاسماي V10 پانا بگير.

6. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اين كه ميگن ميزان برايتنس در پلاسماها كمه خيلي به چشم مياد ؟ من ديدن فيلم اچ دي برام خيلي مهمه آيا اينا با رفرش ريتي كه دارن در صحنه هاي اكشن پيكسل پيكسل نميشن ؟
    نظرتون در مورد hx900 چيه؟ البته 46" نداره ولي به علت اينكه ميگن پلاسما يكم تاريكه و تصوير مرده به نظر مياد بيشتر به فكر LCD هستم.
    t_tanhayam شما هم نظرتون رو بگيد.

تشكر[COLOR="Silver"]
    Last edited by 0037; 24-06-2010 at 12:30.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

همينطوره برايتنس در پلاسماها پايين ولي گويا در محصولات جديد پانا در موردش كار كردند واينكه چقدر توي اين قضيه موفق بودند بايد ديده بشه در مورد فيلمهاي fullhd چون پلاسماها 600 هرتز هستند اكثرا هيچ مشكلي شما با پيكسل پيكسل شدن يا همون بلور تصوير نداريد خيالتون راحت
    هر چند در lcd‌وled‌هاي گرون قيمت وخوب هم تقريبا اونقدر ها با اين مسئله روبرو نميشين ولي توي اين قضيه پلاسما ها موفق ترند قطعا
    در مورد تفاوت led‌و lcd‌ها تقريبا همينطوره تفاوت فاحشي نداند اندكي در ساختار نور دهي متفاوت هستند و....كه به اختلاف قيمتشون نميارزه معمولا
    اگه به پلاسما و پانا فكر ميكنيد حتما از همين مدلهايي كه قرار بيادو دوستمون اقا افشين گفتند بخريد كه مشخصات فوق العاده اي دارند كه اميدوارم اين قضيه برايتنس شون هم ديگه حل شده باشه كه گويا خيلي روش كار كردند منتها بايد ديده بشه
    من متوجه نشدم كدوم مدل رو مدنظرتون هست؟

9. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر مدل vt25 گيرم نيومد شما با اين بودجه چه مدل و برندي رو پيشنهاد ميكنيد ؟!

منظورم اين بود
    کد:
    كه البته هنوز نيومده ولي مدل NX800 برتري خاصي داره نسبت به NX700 و آيا NX700 با EX700 بجز آينه اي بودن NX فرق ديگه اي هم دارند ؟!

کد:
    Last edited by 0037; 24-06-2010 at 13:16.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

0037 عزيز
    hx سري هاس 3d سوني هستند اميدوارم هرچه زودتر بيان چون تعريفاي زيادي در موردش شده با توجه به اينكه موشن فلو 400 هرتز شده با همون تكنولوژي wi-fi‌كه يكي از دوستان در تاپيكي خواسته بود
    نميدونم كي وارد ميشن ولي قطعا جز انتخاب هاي فوق العدست
    در مورد ex و nx علاوه بر اون حالت گلاسي و استند هاي گه دارنده دقت كنيد موشن فلو هم افزايش پيدا كرده كه توي باور تصوير خيلي موثر هست 120 به 200 افزايش داشته

در مورد nx 700 و 800 هم همينطور ما افزايش موشن فلو رو داريم از 100 به 200 در nx 800

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من ديروز رفتم و يه پلاسماي پانا رو ديدم.در مقايسه با LCD اصلاً خوشم نيومد .تاريك بود و همين نبود برايتنس بالا خيلي تو ذوق ميزد.از مدل هاي سوني هم EX500 و NX700 و EX700 رو كنار هم ديدم كه تصوير و شفافيت رنگ EX500 خيلي خيلي بالاتر از بقيه بود چرا ؟! مگه اونا مدل جديدتري نيستن ؟
    البته اينو بگم كه از مدل EX500 دو تا اينچ داشت يكي 46 يكي 42 كه اين كيفيت تصوير و زندگي رنگ فقط در 46" ديده ميشد كه به قول خود فروشنده پنل 46" ژاپني و 42" مالزي بود .اين تفاوت رنگ اينقدري بود كه با خودم گفتم اگر حقيقت داشته باشه از كجا پنل ژاپني رو تشخيص بدم.البته تنظيمات رنگ در هر دو يكسان بود.
    آيا اصلاً سوني هنوز ژاپني ميزنه ؟
    اگر آره روش تشخيصش چيه كه به طرف بگم از دوبي ميگيره دقت كنه ؟
    آيا سوني w550 كيفيت رنگ و مشخصاتي در حد و اندازه هاي ex500 داره ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

شما كدوم مدل از پلاسماي پانا رو ديدين؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •