سلام
من ميخوام بدم يه تلويزيون HD از دوبي برام بيارن البته با لنج ميارن و گمركي نداره برا همين ارزونتر درمياد ولي متاسفانه اطلاعات كاملي در مورد اي تلويزيونها ندارم.توي فروم هم يكم گشتم بيشتر گيج شدم.من خودم سوني رو مد نظرم بود چون توي مغازه ها كه ديدم كيفيتشون بهتر از بقيه به نظر ميرسيد ولي تو سايت CNET كه بهترين تلويزيون ها HD رو ديدم از 10 تاي اول فقط يكي دو مدل سوني بود و اولين و بهترين مدل HDTV پاناسونيك Panasonic TC-PVT20/25 series بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه كلاً گيج شدم.ساز مورد نظرم "46 هست و برام خيلي مهمه كه كنتراست و عمق تصوير بالاي داشته باشه و تصوير رنگ زنده اي داشته باشه (مثل بعضي از مدلهاي سامسونگ نباشه كه تصوير رنگ پريده به نظر مياد)
زاويه ديد هم برام مهمه چون سايزش بزرگه و پذيرايي خيلي بزرگ نيست زاويه ديدن بيننده ممكنه خيلي كج باشه يا شايد بخوام خوابيده ببينم.
آيا مدل هاي مخصوصي براي آسيا و اروپا داريم كه هر كدوم فقط براي همونجا كار ميكنه ؟ سيستم تصويرشون فرق ميكنه ؟ اگر از دوبي بيارن به چه چيزايي دقت كنم؟
ميزان هزينه اي كه در نظر گرفتم تا 3 ميليون هست كه كمي بالا و پايين هم بشه مشكلي نيست چون ميخوام يه چيزي بگيرم كه پشيمون نشم.
LED بهتره بگيرم يا LCD آيا فرق زيادي دارن با هم؟!
ممنون ميشم چند مدل معرفي كنيد كه ديگه نگردم و يكي از همينا رو انتخاب كنم تا بيارن برام ، چون هر چي بيشتر ميگردم بيشتر شك ميكنم.