تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 25

نام تاپيک: LCD samsung 40B570,40B579,40B670

داره خودمونی میشه mahyarrs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض LCD samsung 40B570,40B579,40B670

بعد از جستجو در بازار lcd به سه برند برخوردم از سامسونگ:
    1) 40b570 هست 930 تومن
    2) 40b579 هست 1020 تومن
    3) 40b670 هست 1280 تومن
    فرق اولی و دومی این هست که کنتراست اولی 60000 و دومی 70000 هست.من واقعا فرقی بین این دو ندیدم.واقعا چه دلیلی داره 100 هزار تومن برای این بیشتر پرداخت کنم؟
    فرق سومی با دومی این هست که سومی usb دارد ولی دومی ندارد.سومی 100hz هست ولی دومی 60hz و کنتراست سومی 80000 هست.usb برای من اصلا مهم نیست ولی با توجه به این‌که در فروشگاه تصاویر سریع گذاشته نمی‌شد واقعا چقدر hz این دو در عمل تفاوت ایجاد می‌کنه در تصویر.
    در ضمن آیاتفاوت کنتراست این 3 برند مشهوده یا خیلی جزئیه؟
    Last edited by mahyarrs; 24-06-2010 at 21:17.

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مهيار عزيز بهيچ وجه اين اختلاف جزئي كنتراست ها به چشم نمياد و كاملا مشابه هم هستند
    در مورد 100 هرتز ديجيتال و60 انالوگ باز هم براي كاربران معمولي مثل من حداقل باز هم به شم نمياد مگر اينكه 360 يا ps3 بگزارين يا fullhd‌ببينيد اونموقع اندكي تفاوت رو احساس خواهيد كرد ولي در حالت معمولي و تصاوير sd نه
    ولي روال معمول اينطوره كه افزايش كنتراست به معناي مشكي عميقتر هست

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مهيار عزيز بهيچ وجه اين اختلاف جزئي كنتراست ها به چشم نمياد و كاملا مشابه هم هستند
    در مورد 100 هرتز ديجيتال و60 انالوگ باز هم براي كاربران معمولي مثل من حداقل باز هم به شم نمياد مگر اينكه 360 يا ps3 بگزارين يا fullhd‌ببينيد اونموقع اندكي تفاوت رو احساس خواهيد كرد ولي در حالت معمولي و تصاوير sd نه
    ولي روال معمول اينطوره كه افزايش كنتراست به معناي مشكي عميقتر هست
    منظور شما از فیلم‌های fullhd چیه؟من برای دو چیز دارم اینو می‌خرم:یکی دیدن فیلم (همین DVD های فیلم‌های خارجی)هست و دیگری فوتبال .همین و بس!من نسبتا فیلم‌بین هستم ولی این‌که مشکیش کاملا مشکی باشه برام مهم نیست.مهم اینه که کیفیتش منو اذیت نکنه و بتونم بهش عادت کنم و در زمان دیدن فیلم راحت باشم و بتونم کاملا به فیلم توجه کنم.
    با نظر شما من بیش از پیش مطمئن شدم گزینه‌ی 1 رو انتخاب کنم(قبول دارین؟)
    راستی یک چیز هم بگم گزینه‌ی 1و2 جزو سری 5 حساب می‌شن و گزینه‌ی 3 ، سری 6
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

منظور شما از فیلم‌های fullhd چیه؟من برای دو چیز دارم اینو می‌خرم:یکی دیدن فیلم (همین DVD های فیلم‌های خارجی)هست و دیگری فوتبال .همین و بس!من نسبتا فیلم‌بین هستم ولی این‌که مشکیش کاملا مشکی باشه برام مهم نیست.مهم اینه که کیفیتش منو اذیت نکنه و بتونم بهش عادت کنم و در زمان دیدن فیلم راحت باشم و بتونم کاملا به فیلم توجه کنم.
    با نظر شما من بیش از پیش مطمئن شدم گزینه‌ی 1 رو انتخاب کنم(قبول دارین؟)
    راستی یک چیز هم بگم گزینه‌ی 1و2 جزو سری 5 حساب می‌شن و گزینه‌ی 3 ، سری 6
    با تشکر
    با اجازه ابی خان
    فیلم های Full HD فیلمهایی هستند که میشه گفت در حال حاضر بالاترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن با رزولیشن 1920در 1080.فیلمهای HD رزولیشن 1280 در 720 دارن.و فیلمهای DVD رزولیشن 640در320.حالا دیگه خودتون حدس بزنید کیفیت یه Full HD چقدر بالاتره.
    نیم نگاهی هم به سری جدید C داشته باش.
    ضمنا بودجتونو بگید هم اساتید بهتر راهنماییت میکنن.
    من نظرم اینه که B690 بگیر که دوستان ازش خیلی راضین(USBش هم جای یه HD player رو گرفته و به راحتی میتونی باهاش فیلمهای FUll HD رو اجرا کنی که برای کسانی که مشکل بودجه دارن میتونه خیلی به درد بخور باشه)
    الان من چند مستند FullHD و HD گرفتم.اصلا به مستند علاقه مند نیستم اما صحنه ها و منظره ها انقدر با کیفیت و طبیعی هستن خود به خود آدمو میخکوب میکنه سر جاشپس اگه نمیتونی جداگانه HD player بگیری حتما یه چیزی بگیر USB خوبی داشته باشه.
    Last edited by ebi66_boukan; 24-06-2010 at 09:12.

6. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با اجازه ابی خان
    فیلم های Full HD فیلمهایی هستند که میشه گفت در حال حاضر بالاترین کیفیت تصویر رو ارائه میدن با رزولیشن 1920در 1080.فیلمهای HD رزولیشن 1280 در 720 دارن.و فیلمهای DVD رزولیشن 640در320.حالا دیگه خودتون حدس بزنید کیفیت یه Full HD چقدر بالاتره.
    نیم نگاهی هم به سری جدید C داشته باش.
    ضمنا بودجتونو بگید هم اساتید بهتر راهنماییت میکنن.
    من نظرم اینه که B690 بگیر که دوستان ازش خیلی راضین(USBش هم جای یه HD player رو گرفته و به راحتی میتونی باهاش فیلمهای FUll HD رو اجرا کنی که برای کسانی که مشکل بودجه دارن میتونه خیلی به درد بخور باشه)
    الان من چند مستند FullHD و HD گرفتم.اصلا به مستند علاقه مند نیستم اما صحنه ها و منظره ها انقدر با کیفیت و طبیعی هستن خود به خود آدمو میخکوب میکنه سر جاشپس اگه نمیتونی جداگانه HD player بگیری حتما یه چیزی بگیر USB خوبی داشته باشه.
    واقعا ممنون از راهنماییتون
    با این توصیف شما ، فیلم‌های DVD خارجی ، Hd محسوب نمی‌شن؟Blu-ray کیفیتش fullHD است؟
    بودجه‌ی من این طور هست که چون مجرد هستم و خودم پول می‌دم،دوست دارم حتی الامکان پول کمتری بدم!
    ولی برام اون‌ چیزهای پست قبلی ام مهم هست.می‌تونم تا 1300(بیشترین مقدار ممکن) این‌ها هم پول بدم ولی فقط در صورتی که واقعا تصویر خیلی بهتری را ببینم(مثلا تصویر طبیعی تر،با رنگ بندی واقعا بهتر ...)
    در ضمن B690 فکر کنم خیلی گرونه.یعنی تو مایه‌های 1500 این‌ها.
    همه‌ی این قیمت‌هایی که تا حالا گفته‌ام بدون سینما خانگی است.
    از هر پیشنهاد خوب دیگری استقبال می‌کنم!
    Last edited by mahyarrs; 24-06-2010 at 22:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مهيار عزيز dvd ها اكثرا نهايت رزولوشن 756*546 دارند منظورم فيلمهاست كه شما عرض ميكني
    blue ray ها بله اكثرا full hd هستند
    b690 بدون سينما 1400 در مياد يكمي كمتر شايد در مورد مشكي شك نكنيد يكي از بهترين مشكي هاي بازار روداره و توي فيلمهاي hd چيزي براتون كم نميزاره
    در مورد فوتبال خوب خاصيت و هرتز پايينشون نسبت به پلاسماها باعث ميشه بلور داشته باشين منتها تا حدي من كه راضيم
    ولي اگه خيلي مهم براتون ميتونيد g10 پانا سونيك بگيريد و ديگه از بلور تقريبا خبري نيست

9. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مهيار عزيز dvd ها اكثرا نهايت رزولوشن 756*546 دارند منظورم فيلمهاست كه شما عرض ميكني
    blue ray ها بله اكثرا full hd هستند
    b690 بدون سينما 1400 در مياد يكمي كمتر شايد در مورد مشكي شك نكنيد يكي از بهترين مشكي هاي بازار روداره و توي فيلمهاي hd چيزي براتون كم نميزاره
    در مورد فوتبال خوب خاصيت و هرتز پايينشون نسبت به پلاسماها باعث ميشه بلور داشته باشين منتها تا حدي من كه راضيم
    ولي اگه خيلي مهم براتون ميتونيد g10 پانا سونيك بگيريد و ديگه از بلور تقريبا خبري نيست
    مرسی.با این اوصافی که شما می‌گید من هم در زمینه‌ی سرعت مشکلی ندارم!فقط آیا پیشنهاد دیگه‌ای ندارین تو range قیمت من؟
    در ضمن کسانی که سری 5 سامسونگ رو دارن ، آیا مشکل فاحشی هست که در این مدل دیده باشین؟مثلا صدای بد یا قاطی کردن و ... ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسی.با این اوصافی که شما می‌گید من هم در زمینه‌ی سرعت مشکلی ندارم!فقط آیا پیشنهاد دیگه‌ای ندارین تو range قیمت من؟
    در ضمن کسانی که سری 5 سامسونگ رو دارن ، آیا مشکل فاحشی هست که در این مدل دیده باشین؟مثلا صدای بد یا قاطی کردن و ... ؟
    از برند سامسونگ يا برند هاي ديگه؟
    سوني سري ها w و ex
    ال جي lh500 .lh700.lh900
    شارپ le700
    من خودم يك سري 5 هم دارم 40a550 تصوير وصداي خيلي خوبي داره
    قاط كه اصلا صداي خوبي هم داه قابل قبول توي تصاوير sd هم قابل قبول با اينكه 60 هرتز هست

12. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

واقعا ممنون از راهنماییتون
    با این توصیف شما ، فیلم‌های DVD خارجی ، Hd محسوب نمی‌شن؟Blu-ray کیفیتش fullHD است؟
    بودجه‌ی من این طور هست که چون مجرد هستم و خودم پول می‌دم،دوست دارم حتی الامکان پول کمتری بدم!
    ولی برام اون‌ چیزهای پست قبلی ام مهم هست.می‌تونم تا 1300(بیشترین مقدار ممکن) این‌ها هم پول بدم ولی فقط در صورتی که واقعا تصویر خیلی بهتری را ببینم(مثلا تصویر طبیعی تر،با رنگ بندی واقعا بهتر ...)
    در ضمن B690 فکر کنم خیلی گرونه.یعنی تو مایه‌های 1500 این‌ها.
    همه‌ی این قیمت‌هایی که تا حالا گفته‌ام بدون سینما خانگی است.
    از هر پیشنهاد خوب دیگری استقبال می‌کنم!
    به نظر من شما که مشکل بودجه داری و نمیخوای بیشتر هزینه کنی حتما سری 6 سامسونگ بدون گارانتی بگیر که نهایتا 1150 در میاد.حالا b و c فرقی نداره مهم اینه که یه چیزی بگیری که با USB ش بتونی فایل های HD و Full HD رو اجرا کنی.البته اگه مارک دیگه ای هم هست که USB با این قابلیت ها وجود داره هم میتونه مطرح باشه(نگید تبلیغ سامسونگ میکنه).چون در غیر این صورت حدود 200 تومن هزینه میفته رو دستت برای خرید یه HD player.اگرم میخوای HD Player نگیری در واقع لذت دیدن فیلمهای HD و Full HD رو از دست دادی که به نظر من نیمی از ارزش این تی وی ها به خاطر لذت دیدن این فیلم هاست.چون دیدن تصاویر SD از کانالهای تلویزیون ایران اصلا حال نمیده چه بسا به خاطر کیفیت پایینش مایوس کننده هم باشه.

14. 2 کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

از شما بخاطر مطالب مفیدتون تشکر میکنم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •