سلام
برنامه ای که امروز نوشتم و می خوام براتون معرفی کنم یه برنامه هست برای مدیریت لینک های دانلود. خیلی ها هستند که ADSL دارند و برای دانلود به خاطر رایگان بودن اکثر سرویس های شبانه لینک هاشون رو تو یه فایل ذخیره می کنند و شب یکجا برای دانلود میذارند. این برنامه این کار رو به صورت خیلی ساده تر انجام میده. (در ضمن یکی از امکانات برنامه توانایی در شماره گذاری فایل هاست. یعنی شما مثلا آدرس 20 قسمت از یه برنامه رو در اختیار دارید. کافیه آدرس فایل اول رو بدید و به جای شماره 1 در لینک دانلود عبارت #@ رو قرار بدید. اون وقت پنجره ای باز میشه که میتونید تعداد لینک ها رو بهش بدید. مثلا اگه شماره ها از 24 تا 56 هست باید اینطوری وارد کنید: 56_24 )
البته هدف از این نسخه فعلا آموزشیه نه کاربردی. این برنامه رو برای کسایی نوشتم که نسبتا مبتدی تر اند و می خوان کار با VB6 رو یاد بگیرند.
نکات آموزشی به کار رفته در این برنامه : پیدا کردن آدرس دسکتاپ کاربر اجرا کننده برنامه، استفاده از توابع Replace ، Msgbox ، InputBox، Kill و... ، آشنایی با چند تابع از توابع API ، نحوه باز کردن فایل در VB6 و استفاده از آن و چندتای دیگه که خودتون میتونید ببینید.
گرافیک برنامه در حد تیم ملی کره شمالیه! چون نمیخواستم برنامه سنگین شه هیچ کاری رو گرافیکش نکردم.
در ضمن به خاطر این که روی این برنامه زیاد وقت نذاشتم ممکنه مشکلاتی هم داشته باشه که باید به کمک شما عزیزان مرتفعش کنم.
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس منتظر نظرات (حتی تند و خشن) شما هستم ....
قربان شما Morteza561