با سلام و خسته نباشيد.
بصورت پيغام خصوصي چند نفر از دوستان رو زحمت دادم در خصوص انتخاب رشته براي ادامه تحصيلم.
قبل از هر چيز از شما بخاطر وقتي كه براي خواندن اين تاپيك و نهايتاٌ ارائه نظراتتون مي گذاريد كمال تشكر را دارم .
كارداني كامپوتر (نرم افزار) دارم علاقه زيادي به رشته عمران دارم مي خوام هر طور شده در اين رشته ادامه تحصيل بدم اما خيلي از مسائل برام گنگه از جمله :
1- امكان ادامه تحصيل به اين صورت برايم امكان پذير هست يا خير ؟ ( كارداني و كارشناسي دو رشته متفاوت ) منظورم اينه كه با داشتن كارداني نرم افزار در كدام دانشگاه ها ميتونم بصورت ناپيوسته كارشناسي عمران بخونم.
2- با توجه به اينكه كتابهاي مقطع كارداني رشته عمران رو ندارم و منابع آزمون براي كارشناسي هم قطعا از همين كتابها هستش خواستم لطف كنيد بهم بگيد چه كتابهايي رو با تاليف چه كساني بايد تهيه كنم كه خودم رو براي آزمون آماده كنم.
3- منابع آزمون رو لطفا اگر داريد بهم بديد.
4- به نظر شما تصميمي كه براي ادامه تحصيل در عمران گرفتم تا چه حد مي تونه معقول و سنجيده باشه .
5- هر مطلبي كه در اين زمينه لازم ميدونيد بهم بگيد.
در ضمن چون شاغل هستم عجله اي ندارم كه امسال در آزمون شركت كنم هدف من اينه كه اساسي درس ها رو بخونم كه بتونم به اميد خدا سال آينده كارشناسي عمران قبول بشم .