تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: برنامه ايمي خواستم كه از منزل به وسيله كامپيوتر به خانه افراد زنگ بزنيم وبا آنها صحبت كنيم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض برنامه ايمي خواستم كه از منزل به

برنامه ايمي خواستم كه از منزل به وسيله كامپيوتر به خانه افراد زنگ بزنيم وبا آنها صحبت كنيم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

آره منم دنبالشم
    اگه میشه بذارید لطفا

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

ما كه خيلي وقتي تاپيك زدم
    ام هنوز خبري نشد

پروفشنال masoud_35_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض از سوپر وويس اسفاده كنيد

از سوپر وويس اسفاده كنيد

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

خب masoud_35_teh, لینک دانلودشم بزار !

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آقا بگيد از كجا بگيريم استادان فقط اسمش را نگيد آدرس آن را هم بدهيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

برنامه مجانی برای این کار وجود نداره که بشه تلفتی صحبت کرد. ولی اگر هر 2 طرف در منزل کامپیوتر داشته باشند از طریق Skype و با کیفیت خیلی عالی میشه صحبت کرد که من خودم برای صحبت کردن با ایران و همچنین از ایران با من از Skype استفاده میکنم که یاسمن نیز بهش اشاره کرد.

البته حداقل رمی که باید داشته باشید 256 mg است و اگر کمتر از این باشه صدا قطع و وصل میشه. تازگی ها یک امکان هم به Skype اضافه شده که من این خبر رو از سایت وین بتا براتون نقل قول میکنم .

کمپانی انگلیسی Skype که توسعه دهنده تکنولوژی های ارتباطی تحت اینترنت میباشد٬ روز گذشته به کاربران خود اجازه ی تست بتای سرویس جدیدی را تحت عنوان Skype to SMS داد که کاربران را قادر میسازد تا پیغام های متنی کوتاه یا همان SMS را به صورت رایگان ارسال و دریافت نمایند.
    Marcus Williamson یکی از مدیران ارشد کمپانی Skype که مدیریت پروژه ی افزودن قابلیت ارسال و دریافت SMS توسط Skype را بر عهده داشته است در این رابطه اینگونه اظهار نظر میکند: "ما پروژه ی سرویس 'SMS to Skype' را تنها سه هفته پیش آغاز کردیم و کاربرانمان نسبت به آن واکنش بسیار مثبتی داشتند٬ این یک حقیقت محض است که تست کنندگان خصوصی بتای ما مجذوب سرویس جدیدمان شده اند٬ سرویسی که قابلیت ارسال و دریافت پیغام های متنی را تحت تکنولوژی VoIP برای کاربران فراهم می آورد."
    Williamson به این نکته اشاره میکند که با ارائه ی سرویس Skype to SMS کمپانی Skype موفق شد کمپانی های بزرگی همچون Yahoo ٬ AOL و مایکروسافت را کنار بزند زیرا کمپانی های مذکور توسط سرویس هایشان فقط قابلیت ارسال SMS را برای کاربران فراهم می آورند و هیچ خبری از قابلیت دریافت نیست!
    پژوهشگران و محققان کمپانی تحقیقاتی Atlantic-ACM پیش بینی میکنند بازار تکنولوژی VoIP تا سال ۲۰۰۹ رشدی ۶۴ درصدی را شاهد خواهد بود و Skype با توجه به خلاقیت هایی که از خود ارائه میکند در این بازار نقشی به سزا خواهد داشت.
    Skype ضمن رشد قابل توجهی که داشته توانسته است همراهان قدرتمندی نیز پیدا کند٬ به عنوان مثال کمپانی Xandros یکی از توسعه دهندگان سیستم عامل لینوکس که ارائه دهنده ی سیستم عامل ارزان قیمت Xandros Linux میباشد قرار است لپ تاپ و کامپیوترهای رومیزی عرضه کند که سیستم عامل آنها مجهز به سرویس های Skype باشد٬ در عین حال Skype با کمپانی قدرتمند Motorola نیز توافقاتی جهت ایجاد سرویس هایی ویژه من جمله Skype Ready به دست آورده است.
    کمپانی های بزرگ و موفقی همانند AT&T اینروزها در تلاش و تکاپو برای کسب موفقیت در بازار VoIP میباشند اما Skype به احتمال زیاد موفق تر از همه خواهد بود زیرا این کمپانی از مدل تجاری بخصوصی بهره میگیرد که باعث رشد سریع آن شده است٬ این چیزی است که Aaron Nutt یکی از تحلیل گران Atlantic-ACM میگوید.

لینک دانلود با حجم 5.6 مگابایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

مرسی M.e.h.r.a.n_Swe جان

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط M.e.h.r.a.n_Swe
    برنامه مجانی برای این کار وجود نداره
    مهران جان توضيح ميدی لطفاً
    منظورت از مجانی نيست اينه که از کارت بايد استفاده کرد
    يا برنامه رو بايد بخريم ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •