تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: چگونه افتر باز حرفه ای شویم ؟

در آغاز فعالیت taranom261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض چگونه افتر باز حرفه ای شویم ؟

سلام دوستان !
    من شاید اغراق نباشه 9 سالی هست افتر کار می کنم و اون هم حرفه ای چند تا از کارام هم از تلویزیون ایران و دوبی پخش شده فقط براتون بگم کسی که که دوست داره تو این زمینه حرفه ای شه باید چندین مطلب رو مد نظر داشته باشه .
    1- اول اینکه خود برنامه رو خوب بلد باشه
    2- فتو شاپ رو هم هینطور
    3 -ادوبی پریمیر رو هم باید خوب بدونه ( البته اگه با پریمیر کار میکنه میتونه بجاش sony Vegas Movie Studio یا یه برنامه دیگه باشه )
    4- آشنائی کامل با اصطلاحات برنامه های 3d داشته باشه و یکی از اون برنامه ها رو بلد باشه مثل 3d max
    یا DAZ Studio 3 .
    5- اگه بخواید برا فیلم های سینمائی جلوه های ویژه بسازید باید برنامه Houdini رو هم کامل بلد باشید چون افتر با این برنامه تمام جلوه های نوری فیلم " هری پاتر " رو ساختن . حتی فیلم ماتریکس اگه یادتون باشه
    6 - یک سری کامل از پلاگین ها و پروژه های آماده افتر رو هم باید داشته باشید

خوب حالا از کجا شروع کنیم ؟

2. 3 کاربر از taranom261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه akp_german's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مازندران - ساري

پيش فرض

خيلي عالي شد . واقعآ نياز به يه افتر كار پير داشتيم .
    اول ميخوام خوش آمد گويي كنم از طرف خودم و چندا از دوستان افتر باز( كه البته زياد نيستن) به اين سايت .
    دوم اينكه اگر چند تا از اون كاراي زيباي خودتو كه تعريف كردي بزاري ، خيلي خوشحال ميشيم ببينيم .
    سوم وقتي كاراي زيبا تو ميزاري يكم هم توضيح بده تا بيشتر حساب كار دستمون بياد ...

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

يا علي گفتيم و عشق .... چي شد منتظريم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما جلوه های ویژه هم کار می کنی؟

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

با برنامه Windoows Movie Maker چه افکتهایی رو میشه از افتر افکت وارد کرد؟

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان !
    من شاید اغراق نباشه 9 سالی هست افتر کار می کنم و اون هم حرفه ای چند تا از کارام هم از تلویزیون ایران و دوبی پخش شده فقط براتون بگم کسی که که دوست داره تو این زمینه حرفه ای شه باید چندین مطلب رو مد نظر داشته باشه .
    1- اول اینکه خود برنامه رو خوب بلد باشه
    2- فتو شاپ رو هم هینطور
    3 -ادوبی پریمیر رو هم باید خوب بدونه ( البته اگه با پریمیر کار میکنه میتونه بجاش sony Vegas Movie Studio یا یه برنامه دیگه باشه )
    4- آشنائی کامل با اصطلاحات برنامه های 3d داشته باشه و یکی از اون برنامه ها رو بلد باشه مثل 3d max
    یا DAZ Studio 3 .
    5- اگه بخواید برا فیلم های سینمائی جلوه های ویژه بسازید باید برنامه Houdini رو هم کامل بلد باشید چون افتر با این برنامه تمام جلوه های نوری فیلم " هری پاتر " رو ساختن . حتی فیلم ماتریکس اگه یادتون باشه
    6 - یک سری کامل از پلاگین ها و پروژه های آماده افتر رو هم باید داشته باشید

خوب حالا از کجا شروع کنیم ؟
    اینطور که مشخصه شما استاد بزرگی هستین من هم ورودتون به این فروم رو خوش آمد میگم
    ممنون میشم اگه به اون تاپیکی که در مورد کسب درآمد نوشتم جواب بدین.

در آغاز فعالیت taranom261's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بازار خوبی داره البته نه توی ایران .
    کسی به 25 ثانیه تو کشورمون نمیاد 30000 دلار پول بده تو کشور های حاشیه خلیج ولی میدن
    تو ایران دو سه تا بشیتر شرکت نیستن که حرفه ای کار میکنن هنوز تو فیلم های سینمائی ایرانی من ندیدم جلوه های ویژه ای که با افتر درست کرده باشند اگه کسی بتونه کامل و حرفه ای بلد باشه با تاسیس شرکت به فیلم سازان ایران خدمات جلوه های ویژه ارائه بده نا گفته نمونه که افتر فقط برا ساختن آگهی های تبلیغاتی برا شبکه های تلویزیونی نیست . بله اگه کسی بتونه همچین کاری بزنه در کنار تبلیغات تلویزیونی می تونه به شرکت های ساخت فیلم در ایران هم خدمات بده مثلا به سیما فیلم که تشنه افتر کاره ولی حقوق ثابت میده حدود 700 تا ماهی ول نمونه کار به دیگر شرکت ها ببرید در صدی کار میکنن
    می تونید تماس بگیرد شرکت فیلم سازی " راسخ فیلم * فدک فیلم * ایرانیان فیلم خلیج فارس و و هز همه مهم تر " شرکت صبا
    که اکیپ انیمشن سازی داره .
    حالا چطوری مشتری پیدا کنیم ؟ چند نمونه با کیفیت HD از نمونه کار های خودتان که محصولات ایرانی باشه رو درست کنید و مثلا ببرید شرکت سایپا یا یه شرکت دیگه . ( سعی کنید قبل از رفتن یه آشنا تو همون شرکت پیدا کنید که شما رو معرفی کنند )
    اگه از کارشون خوششون بیاید دیگه نون تو روغنه یادآور بشم که حتما باید شرکت ثبت کتید تا شرکتی مثل سایپا به شما کار بده و تمام تجهیزات و گروه فیلمبرداری رو هم داسته یاشید
    این واسه کسی که در اندیشه تاسیس شرکت خدمات جلوه های ویژه و کار تیزر تبلیغاتی هستش و میخواد ارباب خودش بشه صدق میکنه
    ولی کسی بخواد کارمند باشه یا واسه کس دیگه افکت بزنه و صبح تا غروب کار کنه انتظاره ماهی بیشتر از 700 یا 800 تومن رو نداشته باشه .
    کار هست ولی اگه سعی کنی برا خودت کار کنی .
    و اگه هم فول بلد باشی آخرین ورژن برنامه رو میتونی تو کشور قطر استخدام شبکه تلویزیونی بشی ماهی هم به پول ایران 4 تا 5 میلیون حقوق داره با اقامت دائم . تست میگیرن البته
    از ما گذشته چون دیگه لب گوریم بریم اقامت بگیریم .

در ضمن در مورد گذاشتن نمونه کار ما چون قرار داد داریم نموتونیم فایل های پروژه رو تو سایت قرار بدیم ولی مشابه اش رو چشم
    حتما فرصت کنم باشه

شما جلوه های ویژه هم کار می کنی؟
    البته عزیزم افتر افکت کار اصلیش جلوه های ویژه است مثل منفجر کردن ماشین آتش مصنوعی نور های جادوئی و خیلی چیز های دیگه
    خیلی برنامه راحتیه

9. این کاربر از taranom261 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هنوز تو فیلم های سینمائی ایرانی من ندیدم جلوه های ویژه ای که با افتر درست کرده باشند اگه کسی بتونه کامل و حرفه ای بلد باشه با تاسیس شرکت به فیلم سازان ایران خدمات جلوه های ویژه ارائه بده
    به نظر شما توجیه داره از لحاظ اقتصادی که تو بازار سینمائی ایران وارد عرصه جلوه های ویژه شد؟
    حالا افتر، مکس یا هر محیط دیگه ای .

11. این کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بازار خوبی داره البته نه توی ایران .
    کسی به 25 ثانیه تو کشورمون نمیاد 30000 دلار پول بده تو کشور های حاشیه خلیج ولی میدن
    ...
    URL]
    به نظر من که بازار کار توی ایران خیلی جالب نیست. خیلی رقابتی هست اگه موردی هم پیش بیاد سالی یکبار بیشتر نیست.

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------

شما به عنوان شغل اول افتر کار میکنی؟

---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------

افترافکت وقت زیادی میگیره به نظر شما میشه به عنوان تفریح کسب درآمد کرد؟ چند سال طول میکشه حرفه ای بشیم؟ اصلا میشه حرفه ای شد یا اینکه به خلاقیت مربوطه؟
    خیلی ممنونم
    Last edited by ae2009; 22-06-2010 at 08:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام tarnom جان خوب هستی؟اقا من خیلی زیاد علاقه به این کارها دارم و...میخوام شروع کنم....میخواستم بدونم سنم زیاد نیست؟یعنی دیر نیست برای شروع این کار؟تقریبا 18 سالمه....بعد بگید از کجا شروع کنم؟؟این 4 تا بسته اموزشی که سایت گذاشته خوبه بگیرم شروع کنم؟؟همزمان 3dmax رو دارم شروع میکنم...اون رو تا حدی جلو رفتم...خواهشا کمک کنید ..بعد شما به عنوان شغل اول افتر کار میکنی"؟؟یعنی اگه ما هم حرفه ای بشیم میتونیم به عنوان شغل اول کار کنیم؟؟در ضمن من خودم شرایط رو دارم در اینده به کشورهای حاشیه خلیج فارس برم...

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •