تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: در خواست یک کد Api برای فرم

داره خودمونی میشه Vb1471's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

10 در خواست یک کد Api برای فرم

سلام :

من باری اینکه فرمم قالبش مثلا : گوشه هاش هلال بشه یک کد میخوام ممنون میشم اگه کسی
    کدش رو بذاره ...

با تشکر (Bvk)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام :

من باری اینکه فرمم قالبش مثلا : گوشه هاش هلال بشه یک کد میخوام ممنون میشم اگه کسی
    کدش رو بذاره ...

با تشکر (Bvk)
    باری
    منظورت برای بود دیگه ، ها؟

فرمم گوشه هاش هلال بشه!
    کامل منظورت رو نفهمیدم ولی ببین این دو تا API کارت رو راه میندازه!؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

10

منظورت برای بود دیگه ، ها؟

کامل منظورت رو نفهمیدم ولی ببین این دو تا API کارت رو راه میندازه!؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی دوست عزیز این تابع ها را خودم می دونستم و دارم و کار کردم در ضمن اگه هر وقت برای کسی این تابع ها رو گذاشتی کد اصلی که باید در لود فرم بنویسی یادت نره
    با تشکر (Bvk)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی دوست عزیز این تابع ها را خودم می دونستم و دارم و کار کردم در ضمن اگه هر وقت برای کسی این تابع ها رو گذاشتی کد اصلی که باید در لود فرم بنویسی یادت نره
    با تشکر (Bvk)
    اولاً ، کسی که نوشتن بلد نیست پس ... میاد اینجا پست میده!
    کلی غلط دیگه هم داشت که من نگرفتم!

دوماً ، من قصد توهین و کل کل و ... نداشتم! فقط یه تذکر ساده دادم ! سر شوخی!؟!

سوماً ، نوشتن بقیه کد ها هم به عهده خود کسی ه که مشکل داره! بعد از این که API رو گرفت ، باید بره خودش سرچ کنه از تو گوگل یا هرکجای دیگه... و چند تا مثال پیدا کنه و کار خودش رو راه بنداره! دیگه نمیشه هلو بپر تو گلو باشه که!

چهارماً ، همین قدر که برات وقت گذاشتم و اومدم پست دادم ، خودش کلی ه و باید ازم تشکر می کردی که نکردی!

از دفعه دیگه هم بنویس زیر پست هات که چی رو داری و چی رو نداری تا بقیه رو علاف خودت نکنی که الکی پست بدن!؟!

ادامه هم نده ! چون امکان داره جفتمون Ban بشیم! چیزی بود از با پست خصوصی بفرست!

!?! Good Luck

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

10

اولاً ، کسی که نوشتن بلد نیست پس ... میاد اینجا پست میده!
    کلی غلط دیگه هم داشت که من نگرفتم!

دوماً ، من قصد توهین و کل کل و ... نداشتم! فقط یه تذکر ساده دادم ! سر شوخی!؟!

سوماً ، نوشتن بقیه کد ها هم به عهده خود کسی ه که مشکل داره! بعد از این که API رو گرفت ، باید بره خودش سرچ کنه از تو گوگل یا هرکجای دیگه... و چند تا مثال پیدا کنه و کار خودش رو راه بنداره! دیگه نمیشه هلو بپر تو گلو باشه که!

چهارماً ، همین قدر که برات وقت گذاشتم و اومدم پست دادم ، خودش کلی ه و باید ازم تشکر می کردی که نکردی!

از دفعه دیگه هم بنویس زیر پست هات که چی رو داری و چی رو نداری تا بقیه رو علاف خودت نکنی که الکی پست بدن!؟!

ادامه هم نده ! چون امکان داره جفتمون Ban بشیم! چیزی بود از با پست خصوصی بفرست!

!?! Good Luck

ببین آقا جون دیگه داری توهین میکنی اولا شما که گفتی کلی غلط داری باز گو کن ببینم کوچولو دوما برو یه سری به پست های قبلی من بزن تا پست زدن برای کسی رو یادبگیری سوما هر کی جواب کسی رو می خواد بده باید درست و کامل جواب بده در ضمن منت هم نگذاره چهارم یکم دیگه کل کل کنی از سایت می ری بیرون انجام بده تا دودش تو چشم خودت بره امتحانش مجانیه !!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حیف که...!

به این یه دونه همین جا جواب میدم چون خودت گفتی : «شما که گفتی کلی غلط داری باز گو کن ببینم کوچولو...» !

حوصله ی تصحیح کردن و نمره دادن ندارم ولی... یه نمونه خیلی ضایع ش رو برات بازگو می کنم! :

از این که میبینم دوستان در ادبیات زبان فارسی بسیار دقت خاصی دارند ممنون ولی...

بقیه ش رو هم با پست خصوصی واست می فرستم!
    Last edited by !Plus; 24-06-2010 at 15:42.

7. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •