تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: سوال در مورد یادگیری PHP

داره خودمونی میشه mehrdad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض سوال در مورد یادگیری PHP

من HTML و CSS بلدم ولی جاوا اسکریپت بلد نیستم،حالا می تونم PHP رو یاد بگیرم یا اینکه اول جاوا رو یاد بگیرم.
    بعد اگه میشه نظرتون رو راجع به کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته ی عین الله جعفرنژادقمی
    رو هم بگید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه جاوا اسکریپت بلد بودی بهتر بود ولی الان هم می تونی PHP یاد بگیری! حتی اگه HTML و CSS هم بلد نبودی می تونستی در حین یادگیری PHP اونا رو هم یاد بگیری!
    ولی اگه از من می شنوی بعد از این که PHP یاد گرفتی برو AJAX یاد بگیر! قدرت برنامه نویسی رو چند برابر می کنه!
    اگه هم می خوای از طریق برنامه نویسی پول در بیاری همین راهی که داری میری درسته! فقط بانک اطلاعاتی رو جدی تر دنبال کن!
    به نظر من بهترین کتاب آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته هم کتاب دو جلدی نشر ناقوس ه!
    فکر کنم اگه این تاپیک رو تو انجمن برنامه نویسی صفحات وب و... ایجاد می کردی بهتر و زود تر جواب می گرفتی!

داره خودمونی میشه mehrdad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه جاوا اسکریپت بلد بودی بهتر بود ولی الان هم می تونی PHP یاد بگیری! حتی اگه HTML و CSS هم بلد نبودی می تونستی در حین یادگیری PHP اونا رو هم یاد بگیری!
    ولی اگه از من می شنوی بعد از این که PHP یاد گرفتی برو AJAX یاد بگیر! قدرت برنامه نویسی رو چند برابر می کنه!
    اگه هم می خوای از طریق برنامه نویسی پول در بیاری همین راهی که داری میری درسته! فقط بانک اطلاعاتی رو جدی تر دنبال کن!
    به نظر من بهترین کتاب آموزش PHP از مقدماتی تا پیشرفته هم کتاب دو جلدی نشر ناقوس ه!
    فکر کنم اگه این تاپیک رو تو انجمن برنامه نویسی صفحات وب و... ایجاد می کردی بهتر و زود تر جواب می گرفتی!
    ممنون که جواب دادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •