به احتمال زیاد این روش هنوز کار کنه چون روی تورنت جواب نمیده من ازش استفاده نمی کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: فعلا
به احتمال زیاد این روش هنوز کار کنه چون روی تورنت جواب نمیده من ازش استفاده نمی کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: فعلا
تو بعضی موارد هم دیده شده استارت 5 لینک هم زمان می تونه تو بالا رفتن سرعت هم تاثیر داشته باشه این مورد هم می تونید تست کنید و تنظیمات IDM یا دانلودرتون رو روی 5 لینک همزمان بگذارید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اینها درمان نیستند و مثل مسکن می مونند پس بهتره دنبال شرکتی باشید که با ثبات به مشتریانش سرویس بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مطلب رو هم یکی از دوستان گفت تو یزد اتفاق افتاده شاید تو شهرهای دیگه هم جواب بده که شما رو یک IP سوئیچ کنید و سرعتتون خوب بشه ولی این دیگه خیلی شانسیه.
این روش افزایش تعداد لینک ها و کانکشن ها که ثابت شده ولی من درک درستی ازش ندارم .
البته همیشه هم کار ساز نیست .
به عنوان مثال شما در روز با یک در IDM و یک کانکشن ( یک قسمت ) شاید بتونید به حداکثر سرعت دست پیدا کنید .
ولی در شب من 20 تا لینک میزارم و هر لینک 16 کانکشن به عباری 320 کانکشن در ارتباط هستند . تا من به حداکثر سرعت برسم .
البته 20 تا زیاده 10 تا 15 تا لینک 16 تایی هم کافی هست , اما من محکم کاری کردم .
ولی با این حال باز هم بیشتر شب ها سرعت پایین هست , چرا ؟ چون شیر فلکه بسته شده , چرا ؟ چون روزا دانلود کنی و حجمت ته بکشه و بری شارژ کنی .
این داستان هم برای صبا و هم شاتل نوشته شده . شب خوش .به امید آزادی از انحصار .......
گفتم که اینها رو گذاشتم که فقط کسانی که به به و چه چه می کنند استفاده نکنند بلکه همه استفاده کنند ولی قبول کنید بعضی مواقع دیگه پهنای باندشون تا خرخره پر میشه که هیچ کاریش نمیشه کرد.
اقا من فایل هارو دان کردم ولی من کانکشن ندارم و همیشه مودم وصله
باید چیکار کنم؟؟
خوب همون اول آموزش ذکر شده باید مودم روی بریج تظیم شده باشه شما برو به تاپیک زیر و نوع و مدل مودمت رو بگو و تا بهت نحوه تنظیم کردن Bridge رو بگن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این روش خیلی خوبه و جواب میده
و فقط یک مشکلی هست اینکه وقتی دیسی میشه دانلود های idm ارور میدن و باید به صورت دستی resume کردشون
میخواستم ببینم راهی نداره که IDm به صورت خودکار دانلود ها رو رسیوم کنه ؟ چون وقتی پای کامپیوتر نباشیم دانلود ها ارور میده و قطع میشه ..
شرمنده که دیر پاسخ دادم تو گیر و دار تعویض isp بودم همونطور که گفتم این روش اصولی نیست و بهترین کار تعویض isp یک مدت همین آب باریکه رو هم بسته بودند که از ساعت 2.30 به بعد جواب می داد در مورد مشکل شما باید بگم حتما باید لینک شما کاملا مستقیم باشه و روی مدیا فایر و غیره idm نمی تونه رزیوم کنه و شما باید دستی اینکار رو بکنید. از برنامه فلش گت استفاده کنید شاید جواب داد.
باز هم میگم بهترین روش برای بالا بردن سرعت پیدا کردن بهترین شرکت در شهر خودتون هست نه استفاده از این روشهای مسخره که طرف از پشت کوه اومده شانسی از این روش رو پیدا کرده و کلی ذوق مرگ شده و صداش رو درنمیاره تا بقیه استفاده نکنند و همش از شاشتل تعریف میکنه.
روزا که سرعت خوبه ، برای شب هم پست دوم توصیه میشه من مدهاست دارم اینطوری دانلود میکنم با سرعت خیلی خوب .
من با 3 لینک هم زمان کار میکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)