تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: افزایش سرعت در شاتل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض افزایش سرعت در شاتل

به احتمال زیاد این روش هنوز کار کنه چون روی تورنت جواب نمیده من ازش استفاده نمی کنم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
      محتوای مخفی: فعلا 
    با شاتل حال کنید تا اگر چیز جدیدی پیدا کردم قرار بدم

2. 9 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو بعضی موارد هم دیده شده استارت 5 لینک هم زمان می تونه تو بالا رفتن سرعت هم تاثیر داشته باشه این مورد هم می تونید تست کنید و تنظیمات IDM یا دانلودرتون رو روی 5 لینک همزمان بگذارید:

کد:
    کد:
    البته اینها درمان نیستند و مثل مسکن می مونند پس بهتره دنبال شرکتی باشید که با ثبات به مشتریانش سرویس بده.

4. 6 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یه مشکلی که من دارم
    کانکشن بنده هنگام متصل شدن به نت بصورت رندم دو IP میگیره !
    1 - IP : 217.219.xxx.xxx
    2 - IP : 94.xxx.xxx.xxx

اولی IP مخابرات شهرمونه ولی دومی IP شرکت شاتل در تهران هست .

در ساعات رایگان شبانه ( 1-7 ) اگر کانکشن من IP : 217.219.xxx.xxx بگیره سرعتم داغونه و میاد روی 25 کیلو بایت
    ولی اگر IP : 94.xxx.xxx.xxx سرعتم عادیه و روی همون 65~70 میچرخه !

حالا مشکل اینجاست من هر وقت IP : 94.xxx.xxx.xxx میگیرم ( بیشتر صبح ها ) اینترنتم رو قطع نمیکنم تا شب که بتونم از دانلود رایگان شبانه ام نهایت استفاده رو بکنم ... !
    ولی این نامردا کاری کردن که سر ساعت 1 بامداد اتوماتیک کانکشن بنده DC میشه IP هم تغییر پیدا میکنه به همون IP : 217.219.xxx.xxx و سرعت داغون !
    نمیدونم چیکار کنم از دست این کلاهبردارا که نمیخوان بذارن ما یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشیم !
    این مطلب رو هم یکی از دوستان گفت تو یزد اتفاق افتاده شاید تو شهرهای دیگه هم جواب بده که شما رو یک IP سوئیچ کنید و سرعتتون خوب بشه ولی این دیگه خیلی شانسیه.

6. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cell_phone-banned's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این روش افزایش تعداد لینک ها و کانکشن ها که ثابت شده ولی من درک درستی ازش ندارم .
    البته همیشه هم کار ساز نیست .
    به عنوان مثال شما در روز با یک در IDM و یک کانکشن ( یک قسمت ) شاید بتونید به حداکثر سرعت دست پیدا کنید .
    ولی در شب من 20 تا لینک میزارم و هر لینک 16 کانکشن به عباری 320 کانکشن در ارتباط هستند . تا من به حداکثر سرعت برسم .
    البته 20 تا زیاده 10 تا 15 تا لینک 16 تایی هم کافی هست , اما من محکم کاری کردم .
    ولی با این حال باز هم بیشتر شب ها سرعت پایین هست , چرا ؟ چون شیر فلکه بسته شده , چرا ؟ چون روزا دانلود کنی و حجمت ته بکشه و بری شارژ کنی .
    این داستان هم برای صبا و هم شاتل نوشته شده . شب خوش .به امید آزادی از انحصار .......

8. این کاربر از cell_phone-banned بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این روش افزایش تعداد لینک ها و کانکشن ها که ثابت شده ولی من درک درستی ازش ندارم .
    البته همیشه هم کار ساز نیست .
    به عنوان مثال شما در روز با یک در IDM و یک کانکشن ( یک قسمت ) شاید بتونید به حداکثر سرعت دست پیدا کنید .
    ولی در شب من 20 تا لینک میزارم و هر لینک 16 کانکشن به عباری 320 کانکشن در ارتباط هستند . تا من به حداکثر سرعت برسم .
    البته 20 تا زیاده 10 تا 15 تا لینک 16 تایی هم کافی هست , اما من محکم کاری کردم .
    ولی با این حال باز هم بیشتر شب ها سرعت پایین هست , چرا ؟ چون شیر فلکه بسته شده , چرا ؟ چون روزا دانلود کنی و حجمت ته بکشه و بری شارژ کنی .
    این داستان هم برای صبا و هم شاتل نوشته شده . شب خوش .به امید آزادی از انحصار .......
    گفتم که اینها رو گذاشتم که فقط کسانی که به به و چه چه می کنند استفاده نکنند بلکه همه استفاده کنند ولی قبول کنید بعضی مواقع دیگه پهنای باندشون تا خرخره پر میشه که هیچ کاریش نمیشه کرد.

10. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

اقا من فایل هارو دان کردم ولی من کانکشن ندارم و همیشه مودم وصله
    باید چیکار کنم؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من فایل هارو دان کردم ولی من کانکشن ندارم و همیشه مودم وصله
    باید چیکار کنم؟؟
    خوب همون اول آموزش ذکر شده باید مودم روی بریج تظیم شده باشه شما برو به تاپیک زیر و نوع و مدل مودمت رو بگو و تا بهت نحوه تنظیم کردن Bridge رو بگن:

کد:

13. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام

این روش خیلی خوبه و جواب میده

و فقط یک مشکلی هست اینکه وقتی دیسی میشه دانلود های idm ارور میدن و باید به صورت دستی resume کردشون

میخواستم ببینم راهی نداره که IDm به صورت خودکار دانلود ها رو رسیوم کنه ؟ چون وقتی پای کامپیوتر نباشیم دانلود ها ارور میده و قطع میشه ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام

این روش خیلی خوبه و جواب میده

و فقط یک مشکلی هست اینکه وقتی دیسی میشه دانلود های idm ارور میدن و باید به صورت دستی resume کردشون

میخواستم ببینم راهی نداره که IDm به صورت خودکار دانلود ها رو رسیوم کنه ؟ چون وقتی پای کامپیوتر نباشیم دانلود ها ارور میده و قطع میشه ..
    شرمنده که دیر پاسخ دادم تو گیر و دار تعویض isp بودم همونطور که گفتم این روش اصولی نیست و بهترین کار تعویض isp یک مدت همین آب باریکه رو هم بسته بودند که از ساعت 2.30 به بعد جواب می داد در مورد مشکل شما باید بگم حتما باید لینک شما کاملا مستقیم باشه و روی مدیا فایر و غیره idm نمی تونه رزیوم کنه و شما باید دستی اینکار رو بکنید. از برنامه فلش گت استفاده کنید شاید جواب داد.
    باز هم میگم بهترین روش برای بالا بردن سرعت پیدا کردن بهترین شرکت در شهر خودتون هست نه استفاده از این روشهای مسخره که طرف از پشت کوه اومده شانسی از این روش رو پیدا کرده و کلی ذوق مرگ شده و صداش رو درنمیاره تا بقیه استفاده نکنند و همش از شاشتل تعریف میکنه.

16. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روزا که سرعت خوبه ، برای شب هم پست دوم توصیه میشه من مدهاست دارم اینطوری دانلود میکنم با سرعت خیلی خوب .

من با 3 لینک هم زمان کار میکنم !

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •