تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: کسایی که Samsung XL2370 دارن یا میخوان بخرن تشریف بیارید تو دم در بده

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض کسایی که Samsung XL2370 دارن یا میخوان بخرن تشریف بیارید تو دم در بده

این روزها بحث سر مانیتور Samsung XL2370 زیاده .

به نظر مانیتور بسیار خوبی تو رنج قیمت خودش هست و جزء پر فروشترین ها در دنیا

اما عده ای هم جسته و گریخته اعلام میکنن یه ایرادهایی داره .

اما از اونجایی که این مانیتور هنوز تو بازار زیاد نشده این تاپیک رو زدم تا اونایی که این مانیتور رو دارن بیان و نظر و تجربشون رو راجب به این مانیتور بدون تعصب بگن تا بقیه هم استفاده کنن .

مثلا عده ای میگن که یک مقدار چشم رو اذیت میکنه اما به نظر میاد این از نور زیاد بکلایت LED اون در حالت Default باشه که میشه به راحتی کمش کرد . و یا شاید داستان چیز دیگه ای باشه .

دوستانی که این مانیتور رو دارن لطفا در این باره و موارد دیگه ای اگه به نظرشون می رسه اینجا نظر بدن .

فقط لطفا نظر ها منطقی و با دلیل باشه و قصد تخریب و یا تعصب وجود نداشته باشه

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دیگه خداییش بیشتر از این سر درد داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته بهتر بود در تالار مربوطه تاپیک میزدی
    اینجا بحث قیمت و اینجور چیزاست
    Last edited by peyman_nn; 19-06-2010 at 19:01.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این روزها بحث سر مانیتور Samsung XL2370 زیاده .

به نظر مانیتور بسیار خوبی تو رنج قیمت خودش هست و جزء پر فروشترین ها در دنیا

اما عده ای هم جسته و گریخته اعلام میکنن یه ایرادهایی داره .

اما از اونجایی که این مانیتور هنوز تو بازار زیاد نشده این تاپیک رو زدم تا اونایی که این مانیتور رو دارن بیان و نظر و تجربشون رو راجب به این مانیتور بدون تعصب بگن تا بقیه هم استفاده کنن .

مثلا عده ای میگن که یک مقدار چشم رو اذیت میکنه اما به نظر میاد این از نور زیاد بکلایت LED اون در حالت Default باشه که میشه به راحتی کمش کرد . و یا شاید داستان چیز دیگه ای باشه .

دوستانی که این مانیتور رو دارن لطفا در این باره و موارد دیگه ای اگه به نظرشون می رسه اینجا نظر بدن .

فقط لطفا نظر ها منطقی و با دلیل باشه و قصد تخریب و یا تعصب وجود نداشته باشه
    اي باب چرا بن شدي؟؟
    در مورد اين مانيتور به نظر من ايراد عمددش پايه اش هست
    JOM نميخوره لامصب... اصلا تكون نميخوره بايد خرت خرت مانيتور رو جا به جا كني (البته مانيتور خودم نيستا. خونه دوستم فوضولي كردم)
    البته بچه ها تو تاپيك گفته بودن كه مانيتور آزاريه و توي استفاده زياد چشم اذيت ميشه. ولي دوست من ميگه كم استفاده ميكنه و شايد هفته اي يه بار هم روشنش نكنه . ولي ميگه مشكل چشم براش نداره... البته با اين مقدار استفاده مشخصه مشكلي نبايد داشته باشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

اي باب چرا بن شدي؟؟
    در مورد اين مانيتور به نظر من ايراد عمددش پايه اش هست
    JOM نميخوره لامصب... اصلا تكون نميخوره بايد خرت خرت مانيتور رو جا به جا كني (البته مانيتور خودم نيستا. خونه دوستم فوضولي كردم)
    البته بچه ها تو تاپيك گفته بودن كه مانيتور آزاريه و توي استفاده زياد چشم اذيت ميشه. ولي دوست من ميگه كم استفاده ميكنه و شايد هفته اي يه بار هم روشنش نكنه . ولي ميگه مشكل چشم براش نداره... البته با اين مقدار استفاده مشخصه مشكلي نبايد داشته باشه
    والا یه خبطی کرده بودیم 24 ساعت اخراجمون کردن الان متنبه شدم
    به دوستتم بگو با تنظیمای مختلف یه چند ساعت بشینه پاش کار کنه ببینه چشمش اذیت میشه یا نه
    راستی صفحه این مانیتور هم به سمت بالا و پایین نمیشه حرکت داد؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

والا یه خبطی کرده بودیم 24 ساعت اخراجمون کردن الان متنبه شدم
    به دوستتم بگو با تنظیمای مختلف یه چند ساعت بشینه پاش کار کنه ببینه چشمش اذیت میشه یا نه
    راستی صفحه این مانیتور هم به سمت بالا و پایین نمیشه حرکت داد؟!
    خيلي لهجت باحاله - خبط ....
    بالا پايين كه ميشه احتمالا
    آره به دوستت بگو يه بار 12 ساعت پشت سر هم بشينه پاش تا ما يه تست اساسي بكنيم

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

خرج چشم دوستشم با من
    راستی من شنیدم که تکنولوژیه به کار رفته تو این مانیتور بیشتر به درد تلوزیون میخوره و برای تلوزیون خوبه چون از فاصله ی دور دیده میشه ، اما تو مانیتور چون از فاصله ی نزدیک باید دید واسه چشم ستمه

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

HP2465 PVA panel

Samsung XL2370 panel

HP2465 PVA

Samsung XL2370

input lag

gradient

ghosting
    Last edited by alpha007; 21-06-2010 at 23:55.

8. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرج چشم دوستشم با من
    راستی من شنیدم که تکنولوژیه به کار رفته تو این مانیتور بیشتر به درد تلوزیون میخوره و برای تلوزیون خوبه چون از فاصله ی دور دیده میشه ، اما تو مانیتور چون از فاصله ی نزدیک باید دید واسه چشم ستمه
    تکذیب میشه
    بهتره یا تو این بحث ها (ضعف و قوت یه مانیتور) وارد نشیم یا اگه وارد میشیم تخصصی تر صحبت کنیم

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

فکر میکنم دلایل برای تخریب 2370 باندازه کافی نبود
    سامسونگ 2370 رو بعنوان شاهکار محصولات خودش روونه بازار کرده و فروش بالای این مانیتور در سطح جهان گواه بر این مسئله ست
    Last edited by alpha007; 21-06-2010 at 23:34.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

تکذیب میشه
    بهتره یا تو این بحث ها (ضعف و قوت یه مانیتور) وارد نشیم یا اگه وارد میشیم تخصصی تر صحبت کنیم

---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

فکر میکنم دلایل برای تخریب 2370 باندازه کافی نبود
    سامسونگ 2370 رو بعنوان شاهکار محصولات خودش روونه بازار کرده و فروش بالای این مانیتور در سطح جهان گواه بر این مسئله ست
    من که بی طرفم ، تخریب کدومه؟ این تاپیکم واسه همین زدم که بدون قصد تخریب نظر داده بشه یادتون رفت؟

من اون حرف رو جایی شنیدم که اینجا گفتم که شنیدم...

بعدم اون بابایی که این حرفو زده بود دلیلش این بود که نور بکلایت این مانیتور چون LED هست و قویه و دقیقا در مرکز صفحه قرار داره و از نزدیک هم بهش نگاه میشه باعث میشه چشم اذیت بشه ، اما این حالت برای تلوزیون مناسبه.
    این رو هم گفته بود که جنسی که واسه ایران تولید میشه و یا در داخل مونتاژ میشه با اونایی که تو ریویو میبینید یکم متفاوته و اونها کیفیت بهتری نسبت به اینا که تو ایران میاد داره واسه همین نمیشه زیاد به رویو ها استناد کرد.

منم حرفش رو تائید یا رد نمیکنم ، فقط نقل قول کردم که ببینم جوابش چی میتونه باشه

Last edited by EhsanEricsson; 22-06-2010 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این تاپیک،تاپیک خوبیه
    حالا یه سوال به ذهنم رسید میپرسم:
    اگه یه بنده خدایی بیاد و بگه asus 238 هم چشم رو اذیت میکنه
    یا یکی دیگه همین موضوع رو واسه 2286 بگه
    یا نمونه های دیگه مثل 2250
    البته میدونیم که این مانیتورهای جدید 22 اینچ مثل 2250 که عرضه شده به هیچ وجه توان رقابت با این سه مدل بالا رو ندارن
    من از یکی از دوستان که تعصب خاصی هم روی الجی دارن و مرتب از 2370 با نارضایتی یاد میکردن خواستم که عیب و ایراد این مانیتور رو اینجا بیارن ولی تا به الان هیچ خبری نشده
    حالا میگم همینجوری هم که شده بیخود و بیجهت بگیم 238 هم پدر چشم رو در میاره
    هان؟
    کی به کیه
    حالا که بحث ایراد گرفتن بدون دلیله خب همینجوری رو هوا هم که شده بگیم 238 پر از ایراده!!!!!!
    بدبخت 2370 هنوز نیومده نمیدونم از کجا این قضیه رو در اوردن که میگن چشم رو فلان میکنه چشم رو بصار میکنه
    بابا بزارید اول بیاد بعد شروع به نقد بی دلیل بکنید

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •