تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: ماشین دست دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض ماشین دست دوم

الان پراید 85 دارم که بدک نیست قصد دارم یه 405 حدود 8 تومن بگیرم میخاستم بدونم اگه بخام پژو دست دو بگیرم موقع خرید چه چیزهای فنیش رو باید چک کنم که بتونم واقعاً اگه مشکل داره بفهمم...هم ظاهری اگه ترفندی هست...و هم فنی..

با تشکر فراوان از دوستان

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خرید ماشین دست دوم کمی مشکله و نیاز به تجربه داره
    من توصیه میکنم هنگام خرید ماشین دست دوم با یک فرد باتجربه و یا ان را به بک متخصص وارد به اصطلاح مکانیک وارد نشان دهید اینطوری کم کم با سوال از اونا و مشاهده از نزدیک تجربتون بیشتر میشه و قلق هاشو یاد میگیرید.

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

پرايدتو چند ميفروشي دوگانه هست يا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض چند میرزه پراید مدل 85 من

رنگش سبز زیتونی هست و از نظر موتوری مشکلی نداره..از یه معلم خریدمش ماشین خوبیه ..قسمت گوشه سمت چپ بالای چراغ جلوش یه کم زخمی شد به در حیاط گرفت.. و یه تو رفتگی خفیف نیز در قسمت سمت چپ عقبش هست.در کل ماشین سروحالی هست.کارکردشو دقیق نمیدونم شاید 70000 باشه همین حدود..به نظرتون چند میرزه.

میخام بفروشم پولام رو رهم بزارم بلکه بتونم یه پژو 405 یا 206 حدود 8 باشه بگیرم ولی نظر خودم 405 چون جادار هستش...تازه منم فقط دو هفته میخام تو ماه استارتشو بزنم و دو هفته برا خودش استراحته....راهنمایی کنید ثواب داره

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

رنگش سبز زیتونی هست و از نظر موتوری مشکلی نداره..از یه معلم خریدمش ماشین خوبیه ..قسمت گوشه سمت چپ بالای چراغ جلوش یه کم زخمی شد به در حیاط گرفت.. و یه تو رفتگی خفیف نیز در قسمت سمت چپ عقبش هست.در کل ماشین سروحالی هست.کارکردشو دقیق نمیدونم شاید 70000 باشه همین حدود..به نظرتون چند میرزه.
    6 الی 6.200 قیمتشه!
    میخام بفروشم پولام رو رهم بزارم بلکه بتونم یه پژو 405 یا 206 حدود 8 باشه بگیرم ولی نظر خودم 405 چون جادار هستش...تازه منم فقط دو هفته میخام تو ماه استارتشو بزنم و دو هفته برا خودش استراحته....راهنمایی کنید ثواب داره
    اره 405 گزینه خوبیه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •