سلام من خط یکی از دوستام خطش pcm هست حالا این pcm چی هست؟
سلام من خط یکی از دوستام خطش pcm هست حالا این pcm چی هست؟
Last edited by mehrdad38; 19-06-2010 at 13:38.
پی سی ام یه تکنولوژیه دهن سرویس کنیه که دومی نداره ...![]()
من یه تاپیک این طرف ، و یه تاپیک هم توی پی تی داشتم ، برای جمع آوری اش ، اگه پیدا نکردید ، بگید لینک بدم
مخلصیم
یا حق
الان راحت تر نشده جمع آوریش؟ چون مخابرات خصوصی شده. فکر نکنم دیگه بیان pcm نصب کنند چون دارند هی فیبرنوری می کشند که اون هم یک معضل دیگه هست.
حسش نیست سرچ کنم خودت بذار![]()
دقیقا!!!تا آشنا
پیدا نکردم نتونستم به adsl تبدیل کنیم!
![]()
مرگ بر pcm
فقط میشه گفت مزخرف ترین سرویس مخابرات .........![]()
دوستان ، فقط یادشون باشه ، تعداد زیادی بودن که تونستن ، تعداد زیادی بودن که نشده ، فحشش رو به من ندن بی زحمت که چرا نشد و فلان و بیسال . دوست هم ندارم الکی کسی رو امیدوار کنم . از این طریق اقدام کنن ، ان شاالله که بشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم
یا حق
اونجوری فایده نداره بگذارید تیر خلاص رو من بزنم:
اگر مرکز جواب سر بالا داد بدون هیچ حرف اضافه و تهدید شما این کار رو می کنید:
امکانات نیست قابل توجیه نیست چون اگر قرار بر اومدن امکانات باشه که باید کل زمینها رو بکنند و کافوی جدید بگذارند. ولی می تونند خط شما رو از PCM خارج و خط کسی دیگر رو که در همون پست هست PCM کنند کار 1 ساعته همش ولی اگر قرار میشه هر کی از راه میرسه این کار رو بکنند براش کل روز رو باید بگذارند برای این کارها. فقط یادتون باشه پیش مدیر کل کرکری نیاید و راهکار ارایه ندید یک نامه رسمی بنویسید که مدیر کل زیرش رو امضاء کنه و ببرید مرکز تا خطتون رو درست کنند.روزهای شنبه هر هفته ساعت 14 لغایت 18 جهت ملاقات حضوری با مدیر کل بازرسی مخابرات ایران در نظر گرفته شده است.
تلفن تماس جهت هماهنگی : 88463200 - 88113668
نه آقا.فیبر نوری از اون بدتره.اونجوری که من تئوری و تجربی دیدم،رفع pcm از uno راحت تره.حالا که من با دایل آپ همون 52 کانکت میشم یعنی اینکه pcm نیستم دیگه.نه؟مشکل نشه دوتا.سر همین فیبر سه ساله دارم میدوم...هنوز میگن کارتهای چینی انداختن به مخابرات،آلمانی ها هم که تحریمن...
دوستانی که متاسفانه pcm هستند با شبکه هوشمند دایل آپ با چه سرعتی(پهنای باند)کانکت میشوید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)