تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: داشتن چند آنتی ویروس هم زمان کامپیوتر

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض داشتن چند آنتی ویروس هم زمان کامپیوتر

سلام.

من میخواستم بدونم میشه دو آنتی ویروس eset&kasper sky رو کامپیوترم هم زمان داشته باشم یا بیشتر از دو تا؟

با سپاس...

2. این کاربر از Hi5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میشه اما بهتره شما جای eset رو با Avira Antivir Free عوض کنی و زمانی که نصب میکنی تیک قسمت Guard را از کاستوم برداری.
    بعد بگرد و توسط برنامه هایی مانند CCleaner آنتی ویروس Avira را از استارت آپ پیدا کن و کلیدش رو پاک کن تا با ویندوز آیکونش هم بالا نیاد.
    میمونه پروسه ی sched.exe , این پروسه برای آپدیت اتوماتیک avira لازمه اما اگر میخوای خودت با باز کردن آنتی ویروس و کلیک روی آپدیت عمل آپدیت شدن رو انجام بدی در اون صورت میتونی این پروسه رو از قسمت سرویس ها روی Manuel قرار بدی. یادت باشه هیچ وقت هم از Msconfig استفاده نکن.

4. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اين كار اصلا كار خوبي نيست شما nod32 يا kasperskay رو نصب كنيد كه من كاسپر رو پيشنهاد ميكنم. آنتي ويروس برنامه بسيار سنگيني هست و موجب كندي سرعت مي شود،حالا چه برسه به دوتا آنتي ويروس

6. این کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اين كار اصلا كار خوبي نيست شما nod32 يا kasperskay رو نصب كنيد كه من كاسپر رو پيشنهاد ميكنم. آنتي ويروس برنامه بسيار سنگيني هست و موجب كندي سرعت مي شود،حالا چه برسه به دوتا آنتي ويروس

دوست عزیز حرف شما زمانی درسته که کسی بخواد از 2 آنتی ویروس بصورت همزمان و فعال در سیستم استفاده بکنه و من هم تایید میکنم که این کار نه تنها باعث میشه که از منابع سیستم بیستر استفاده بشه بلکه حتی امنیت سیستم را هم کم میکنه. به این صورت که یک ویروس در سیستم فعال میشه, هر دو آنتی ویروس سعی میکنند با انجین اختصاصی خودشون اون رو پاک یا قرنتطینه کنند و اجازه این کار رو به آنتی ویروس دیگه نمیدند و در نهایت ویروس فعالیت خودش رو به راحتی ادامه میده. این مورد همیشه اتفاق نمیوفته اما درصد اتفاق افتادنش بالاست و به همین دلیل استفاده از 2 انجین فعال توصیه نمیشه.

اما اگر بقیه آنتی ویروسهایی که در سیستم نصب میشند بصورت غیر فعال و بدون گارد نصب بشند مشکلی بوجود نمیارند.

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میشه اما بهتره شما جای eset رو با Avira Antivir Free عوض کنی و زمانی که نصب میکنی تیک قسمت Guard را از کاستوم برداری.
    بعد بگرد و توسط برنامه هایی مانند CCleaner آنتی ویروس Avira را از استارت آپ پیدا کن و کلیدش رو پاک کن تا با ویندوز آیکونش هم بالا نیاد.
    میمونه پروسه ی sched.exe , این پروسه برای آپدیت اتوماتیک avira لازمه اما اگر میخوای خودت با باز کردن آنتی ویروس و کلیک روی آپدیت عمل آپدیت شدن رو انجام بدی در اون صورت میتونی این پروسه رو از قسمت سرویس ها روی Manuel قرار بدی. یادت باشه هیچ وقت هم از Msconfig استفاده نکن.
    یعنی اگر Avira Antivir Free & KasperSky رو نصب کنم مشکلی ندارم..؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یه آنتی ویروس و یه اینترنت سکیوریتی سوت! (Internet Security Suite) با هم دیگه رو یه سیستم باشن ، مشکلی پیش میاد؟

مثلن nod32 و zonealarm رو با هم داشته باشیم؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی اگر Avira Antivir Free & KasperSky رو نصب کنم مشکلی ندارم..؟

با روشی که توضیح دادم میتونید Avira Antivir را در کنار همه آنتی ویروسهای موجود نصب کنید و مشکلی نخواهید داشت. موقع نصب Avira دقت کنید که حتما کاستوم را انتخاب بکنید و بعد تیک قسمت Guard را بردارید. استارت آپ و پروسه آپدیت اتوماتیک هم یک چیز شخصی است که اونم در پست قبلیم توضیح دادم.

11. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با روشی که توضیح دادم میتونید Avira Antivir را در کنار همه آنتی ویروسهای موجود نصب کنید و مشکلی نخواهید داشت. موقع نصب Avira دقت کنید که حتما کاستوم را انتخاب بکنید و بعد تیک قسمت Guard را بردارید. استارت آپ و پروسه آپدیت اتوماتیک هم یک چیز شخصی است که اونم در پست قبلیم توضیح دادم.
    یعنی من اگه Avira_Premium_Security_Suite_10.0.0.542 رو نصب کنم فرقی نداره با Avira Antivir ؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یعنی من اگه Avira_Premium_Security_Suite_10.0.0.542 رو نصب کنم فرقی نداره با Avira Antivir ؟

شما وقتی کسپرسکی رو بصورت فعال داری چه نیازی به Suite بودن یک نرم افزار امنیتی دیگه داری وقتی قراره نرم افزار امنیتی دوم غیر فعال باشه؟ مثلا آنتی اسپم و فایروال و HTTP Scanner وقتی قراره غیر فعال باشه بود و نبودش یکیه اما بودنش از جهتی باعث مصرف بیشتر از منابع سیستم میشه چون پروسه های بیشتری رو اجرا میکنه.

گول Suite, Internet Security, Pro یا Professional رو نخور. اینها همشون یک انجین برای اسکن دارن اما در امکاناتی مانند داشتن فایروال و آنتی اسپم و غیره... با هم فرق دارند. حتی همشون از یک دیتابیس جهت شناسایی و پاکسازی استفاده میکنند.

Avira Antivir Free برای شما مناسب تره. رایگان, پروسه کمتر, انجین مشابه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Hi5

پروفشنال Hi5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما وقتی کسپرسکی رو بصورت فعال داری چه نیازی به Suite بودن یک نرم افزار امنیتی دیگه داری وقتی قراره نرم افزار امنیتی دوم غیر فعال باشه؟ مثلا آنتی اسپم و فایروال و HTTP Scanner وقتی قراره غیر فعال باشه بود و نبودش یکیه اما بودنش از جهتی باعث مصرف بیشتر از منابع سیستم میشه چون پروسه های بیشتری رو اجرا میکنه.

گول Suite, Internet Security, Pro یا Professional رو نخور. اینها همشون یک انجین برای اسکن دارن اما در امکاناتی مانند داشتن فایروال و آنتی اسپم و غیره... با هم فرق دارند. حتی همشون از یک دیتابیس جهت شناسایی و پاکسازی استفاده میکنند.

Avira Antivir Free برای شما مناسب تره. رایگان, پروسه کمتر, انجین مشابه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون بابت راهنمایی...

من Avira Antivir Free رو دانلود میکنم حالا نمیشه بجای کاسپراسکای،Eset smart security رونصب کنم در کنارش.چون تاحالا با eset کامپیوترم ویروسی نشده!

بعد از اینکه
    Avira Antivir غیر فعال کنم واسه اسکن میشه استفاده کرد؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •