با 10 تومان پژو 405 بگيرم يا 206 ؟
كابرد بيشتر داخل شهر و روزهاي تعطيل خارج از شهر
مصرف بنزين كمتر ايمني بالاتر و كم دردسرتر
مجرد ، دانشجو و شاغل هستم.
(ماشين هاي قبلي = پيكان ،پي كي ، روا )
با 10 تومان پژو 405 بگيرم يا 206 ؟
(ماشين هاي قبلي = پيكان ،پي كي ، روا )
تو کم خرج بودن و دردسر نداشتن مطمئنا 405 ولی مصرف و زیبایی 206
آقا 206 اگه میخوای بگیری صفر بگیر . مطمئن باش 2096 کارکرده خرج خفنی میذاره دستت !!!!!! بلایی که سر یکی از دوستام اومد !!!
405 از همه لحاظ انتخاب بهتریه . فقط موقع خرید با یکی که تو کار ماشینه برو خرید که مشکلی پیش نیاد .
به نظر من که از فکر خریدن 206 کارکرده بیا بیرون .
100% 206 بگیر چون:
1- مجردی و نیازی به فضا ی اضافه نداری
206 هم امنیت بیشتره هم با کیفیت ترین خوردرو تولید شده در ایران هست مصرفش اگه بهش برسی ونذاری خراب شه مصرفش عالی و خوب می مونه فکر کنم 107 می سوزونه
ولی 405 امکان داره تا 110 هم بسوزونه وهمچنین کیفیت سیستم ترمز 405 خیلی پایین و بدیترین سیستم ترمز رو تو ایران داره
تو روز های تعطیل هم راحت برو صفا کن 206 هم توشهر می شه ازش استفاده کرد هم بیرون شهر چون جم جول هست و مثل 405 عین تابوت نیست امکان تصادفت هم کم میشه و همچنین می تونی هر جور که خواستی بهش برسی
(عموی پسر خاله ام 206 وقتی کرجد بود 206 گرفت الان دوتا بچه داره هنوز هم همون 206 رو داره می رونه خیلی هم تمیز نگه داشتهش)
یهه نکته اگه می خوایی 206 دست دوم یا 405 دست دوم بگیری برو نماینگدی حتما متور وسیستم تعلیق و چرخ و ترمز و...
یه چک اساسی بکن از کنار بدنه هم به آسونی رد نشو !
![]()
ببخشيد من ماشين سالم ميخوام بخرم چون فكر كنم بابتش پول ميدم بنابراين ماشينو هر چي باشه به 10 نفر نشون ميدم
با 10 تومن 206 تیپ 2 85 /86 خیلی تمیز میتونی گیر بیاری ! سعی کن موقع خرید راننده 206 ه پیرمرد باشه ! یعنی از جوون نخر !! یه راهنمایی تجربی هم بهت بکنم ، به فرمونش خیلی دقت کن ( هرچقدر فرمونش تمیز تر مونده باشه میشه گفت طرف بیشتر مواظبش بوده ) البته حکم کلی نیست !!
ببر دیاگ بکنن و از اینجور کارها
تیپ 3 هم گیرت میاد
با توجه به نوع نیاز شما 405 اصلا توصیه نمیشه چون اون چیزایی که شما میخواین رو نداره و برای مصرف شما مناسب نیست!با 10 تومان پژو 405 بگيرم يا 206 ؟
206 تیپ 3 گزینه خوبیه من در کنار 206 ، ریو رو هم پیشنهاد میکنم!
405 بگیر بیدردسر تره
من دیروز 85 فوق العاده تمیز گرفتم 9800 ماشین در حد صفره وقتی پشت فرمونی احساس میکنی تازه از کمپانی تحویل گرفتیش( صاحب قبلیش یه پیرمرد بوده که تازه غیر این یه وانتم داشته این فقط تو پارکینگ خونش بوده )
ولی باید حوصله داشته باشی من 40-50 روز گشتم تا اینو گیر آوردمولی پولام ته کشید یکم دستم جلو بشه اسپرتش میکنم 405 اسپرت خیلی شیکه
مباركت 405 ماشين خوبيه اما مصرف سوختش بالاست . من ماشين كم مصرف ميخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)