تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: با خودخواهی و بی درکی ادیوس چه کنیم!؟

داره خودمونی میشه lider9001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض با خودخواهی و بی درکی ادیوس چه کنیم!؟

وقتی ادیوس بازه بقیه برنامه ها رو نمی تونی استفاده کنی ... این ادیوس اونقدر ناز و ننره که حتی اگه روی یه برنامه دیگه کلیک هم بکنی این استوپ می کنه... فکر میکنم یه تیکی چیزی توی بخش ستینگ داره که باید برداریم که این مشکل حل بشه... شما می دونید کجاست و دقیقا چیکار باید کرد؟... متشکرم.
    زیرنوشت: بابا ادی! جان یه ذذره درک داشته باش... خب هزار تا کار و بدبختی داریم عزیز من... همه توجه آدمو میخوای به خودت جلب کنی ... حتی وقت هایی که نیازی به حضورمون نیست... این خودخواهیه جانم... شدی عین بعضی از خانمهاا..هااا.

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز چرا من اين مشكل رو ندارم اديوس باز و در حال كپچره و سي دي داره رايت مي كنه و تو اينترنت هم هستم مشخصات سيستمت چيه ويندوزت چيه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز چرا من اين مشكل رو ندارم اديوس باز و در حال كپچره و سي دي داره رايت مي كنه و تو اينترنت هم هستم مشخصات سيستمت چيه ويندوزت چيه
    علی آقا 7 البته قبلن هم این مشکل بوده
    لازمه اشاره کنم که... وقتی دارم یه کلیپ رو پخش میکنم...این مشکل رو دارم یعنی استوپ میشه

داره خودمونی میشه rasoolsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام. این مشکل شما 100% مربوط به یکی از موارد زیر هست :
    1.قدرت سیستمت
    2.سیستم عامل نا مناسب
    3.نسخه ی ادیوست شاید اشکال داشته باشه

من قبلا این مشکل رو داشتم.با تعویض ویندوز و عوض کردن ورژن ادیوس حل شد. اگه از ادیوس 5.0 استفاده میکنی نسخه ی ادیوس رو عوض کن( مثلا 4.6 - 5.12 - 5.50 )
    یا علی

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اين مسير رو برو ببينم چي ميشه
    سيتينگ - اپلي كيشن سيتينگ - پلي بك و تيك اولين گزينه يعني stop..... رو وردار وتيك دومي رو بزن
    يا حق

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض نه

ورداشتیم افاقه نکرد... مهم نیست حالا می سازیم باهاش. مرسی دوستان

داره خودمونی میشه canopus252's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزيز من هم اين مشكل را حتي با هنگ كردن برنامه داشتم
    لب تاپ مارك hp مدل 2170 با cpu مدل i7 خريدم و خيلي راضي هستم هيچ مشكلي ديگه با Edius ندارم .تصور كن يك ساعت فيلم در سيستم قبلي حدود 3 ساعت زمان براي تبديل DVD ميبرد ولي با سيستم جديد به كمتر از 1 ساعت تبديل شده و Edius بسيار خوب كار ميكنه.ويندوز 7 home است.

8. این کاربر از canopus252 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fawad_qadri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همه
    دوست عزیز قبل از اینکه کلیپ را پخش کنی اول از کلیپ که ساختی یه رندر بگیر نه با اف11 برو منو رندر از اونجا رندر کن توی تایم لاین یه خط باریک است اگر رندر کنی اون خط سبز میشه دیگه برای پخش مشکل نداری

10. این کاربر از fawad_qadri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با سلام.این مشکل مربوط به استفاده از سیستم عامل ویندوز 7 هست-این سیستم عامل مفادیر زیادی از حافظه رم و گرافیک رو اشغال میکنه و در استفاده همزمان چند برنامه به هنگام استفاده از نرم افزار ادیوس ، اختلال ایجاد میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتی ادیوس بازه بقیه برنامه ها رو نمی تونی استفاده کنی ... این ادیوس اونقدر ناز و ننره که حتی اگه روی یه برنامه دیگه کلیک هم بکنی این استوپ می کنه... فکر میکنم یه تیکی چیزی توی بخش ستینگ داره که باید برداریم که این مشکل حل بشه... شما می دونید کجاست و دقیقا چیکار باید کرد؟... متشکرم.
    زیرنوشت: بابا ادی! جان یه ذذره درک داشته باش... خب هزار تا کار و بدبختی داریم عزیز من... همه توجه آدمو میخوای به خودت جلب کنی ... حتی وقت هایی که نیازی به حضورمون نیست... این خودخواهیه جانم... شدی عین بعضی از خانمهاا..هااا.

بعضی از دوستان اشتباه منظور شما رو متوجه شدن

شما چطور انتظار دارین وقتی در حال پلی یک کلیپ تویه ادیوس هستین و یه برنامه دیگه باز می کنین Stop نشه ؟؟؟
    ادیوس برنامه ادیت هستش عزیزم و اگه بنا بود ما ادیوس رو باز کنیم بعد یه چیزی رو Play کنید بعد بریم مثلا تویه My Computer کارامون رو بکنیم این برنامه میشد یه Player مثل Winamp یا Windows Media Player توجه داشته باش که همه برنامهای ادیت همینطور هستن به جز Ulead Media Studio

شما برنامه ادیوس رو با Player اشتباه نگیر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •