سلام من میخوام سیستم رو به تلویزیون معمولی وصل کنم میشه ؟ (lcd نیست )جای یو اس بی هم نداره ولی چندین جایه فیش خور داره + سه سوراخ فیش زرد قرمز سفید میشه با مبدل ولش کرد رانمایی کنین لطفا و سریعتر![]()
سلام من میخوام سیستم رو به تلویزیون معمولی وصل کنم میشه ؟ (lcd نیست )جای یو اس بی هم نداره ولی چندین جایه فیش خور داره + سه سوراخ فیش زرد قرمز سفید میشه با مبدل ولش کرد رانمایی کنین لطفا و سریعتر![]()
خوب اگه منظورتون pc هست از سيستم از پشت كارت گرافيك خروجي تصوير ميتونيد داشته باشيد اغلب موارد ولي صدا رو از خروجي صدا ميتونيد بگيريد
از خروجی تلویزیون وصل کن به ورودی سیستم![]()
راه هاي اتصال pc به tv :
1. vga
2. hdmi
3. dvi
4. 3 فيش
هركدوم رو خاصي بگو تا توضيح بدم
ببخشید من نمی دونم این 3 روش اول چیه اگه می شه یه توضیح ازشون بدین و بهترین و آسونترین راهشو بهم معرفی کنید و همچنین راه استفاده اش ممنون
اينها روش هاي اتصال pc به tv هستند،البته با توجه به امكانات pc و tv
توضيح :
1. vga: روشي قديمي در حين حال يكي از بهترين روش ها كه بايد tv قسمت vga رو ساپورت كنه
به زبان ساده همون كابلي هست كه بين گرافيك و مانيتور (آنالوگ) ارتباط برقرار ميكنه.
اين پورت رو به اسم هاي : RGB,VGA,PC شناسايي مي كنند،كه همشون يكي هست.
2. HDMI: بهترين و كاملترين پورت كه %100 تصوير رو انتقال ميده هست كه بايد گرافيك و TV ساپورت كنن.
3. DVI: همانند HDMI عمل ميكند با اين تفاوت كه صدا انتقال پيدا نمي كند و حجم پورت يه مقدار بيش تر است.
4. S-VIDOE : اين هم يه نوع پورت دايره ي هست كه كيفيت مناسبي نداره.
5. COMPONET: پيشكسوت پورت ها كه در تمام دستگاه ها ديده مي شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)