با سلام.
خواستم بدونم فرق سری p5, p6, p7 مادریورد های asus چی هست ؟ آیا p7 جدیدترینه ؟ انتخاب کدوم سری کار درستیه ؟ من البته در این مورد سرچ کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
با تشکر
با سلام.
خواستم بدونم فرق سری p5, p6, p7 مادریورد های asus چی هست ؟ آیا p7 جدیدترینه ؟ انتخاب کدوم سری کار درستیه ؟ من البته در این مورد سرچ کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
با تشکر
سلامخواستم بدونم فرق سری p5, p6, p7 مادریورد های asus چی هست ؟
سری نامگذاری شرکت ایسوس هست و خیلی به جدید بودن ربطی نداره و فقط بدونید که سری هست
مثلا P5 تماما مربوط میشه به سوکت T یا 775 و P6 مربوط میشه به پلتفرم i7 از سری 9XX و سری P7 هم مربوط میشه به پلتفرم P55 ,H55 , H57 و i5 و i7 از سری 8XX و i3
خیر به معنی جدیدتر نیست بلکه یک سری از مادربردها هست که در بالا توضیح دادمآیا p7 جدیدترینه ؟
مسلم هست که به نتیجه نمیرسید!انتخاب کدوم سری کار درستیه ؟ من البته در این مورد سرچ کردم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
شما اول کاربرد و بودجه خودتون را مشخص کنید تا بشه از بین این سری ها انتخاب کرد ولی اگر خیلی کلی بخوام بگم انتخاب سری i7 9XX یا بعبارتی مادربردهای P6 امکان ارتقای بیشتری را به شما میده
البته باز هم میگم که باید میزان بودجه دقیقا مشخص بشه چون شاید با بودجه شما و نوع کاربردتون پلتفرم AMD هم کارایی بیشتری به شما بده
درسته. ممنون از توضیحاتتون. بله من قصد دارم سی پی یو برای کامپیوترم رو i7 930 ببندم و با این تفاسیر فکر کنم خرید p6 منطقی تر باشه. بودجه هم حول و حوش 300 تومن. اگه میشه چند نمونه خوب از همین سری معرفی کنید
روي گزينه هاي ديگه مثل FOXCONN BLOODRAGE هم فكر كن . برد قدرنمندي هست
با 300 اونم فقط برای مادربرد فقط میتونید روی P6T-SE حدود 280 تومن حساب کنید که اصلا این مدل را توصیه نمی کنمدرسته. ممنون از توضیحاتتون. بله من قصد دارم سی پی یو برای کامپیوترم رو i7 930 ببندم و با این تفاسیر فکر کنم خرید p6 منطقی تر باشه. بودجه هم حول و حوش 300 تومن. اگه میشه چند نمونه خوب از همین سری معرفی کنید
شما با حدود 360 تومن می تونید P6X58-D را بگیرید که مدل تقریبا کاملی هست
البته اگر غیر از ایسوس هم بجای بخری BIOSTAR T-POWERX58 هم با قیمت 330 تومن گزینه خوبی هست
P6T منظورت بود ؟روی P6T-SE حدود 280 تومن حساب کنیدSE قیمتش 220 هست
![]()
Last edited by TREASURES; 20-06-2010 at 12:48.
جفتش ارزش خرید نداره
حتی P6T-DELUXE !!
X58A-UD3R چطوره؟جفتش ارزش خرید نداره
حتی P6T-DELUXE !!
P6t-se در حال حاضر 260 هزار تومان قیمت داره
خوبهX58A-UD3R چطوره؟
این برد بهمراه Asus P6X58D-E ارزش خرید دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)