تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: 3dmax یا maya مساله این است !

پروفشنال sam & snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض 3dmax یا maya مساله این است !

سلام دوستان

من با هردوی این نرم افزار ها کار کردم. خب محیطی شبیه به هم دارند و نقاط مشترکی دارند.یعنی جوری نیستم
    که بخوام تازه یاد بگیرم این منو ها واسه چه کاریه این ها رو بلدم و مدل های ساده هم با مکس ساختم . و با مایا
    هم یک کارایی کردم و اشنایی نسبی از هر دو دارم که بیشتر برای بعضی کارها مجبور بودم ازشون استفاده کنم.
    من می خوام برای شروع حرفه ای کار سه بعدی یکی از این نرم افزار ها رو انتخاب کنم.از هر دوی این ها هم
    هم کتاب آموزشی (انتشارات ناقوس اندیشه) دارم و هم سی دی آموزشی(سی جی اکادمی و گمنون) ولی هر جا از این نوع تاپیک ها دیدم حالا یا توی این انجمن یا توی انجمن دیگه طرف مثلا می گفت برای
    انیمیشن سازی کدوم خوبه یا می گفت برای مدلسازی من کسی رو ندیدم که بگه برای همه چیز کدوم خوبه !
    من نمونه کارهای هر دو رو دیدم و بررسی کردم.
    اطلاعاتی که الان دارم از حرف های تو تاپیک ها این ها بود :

1- مکس برای مدلسازی دقیق تر از مایا هست .

2- مایا برای انیمیشن سازی بهتر از مکسه.

= مدلهاتو با مکس بساز و بیار تو مایا برای انیمیشن سازی.

ولی چند روز پیش داشتم کارهای دوست خوبم سروش رو میدیدم که مدلسازی هاش رو با مایا کرده بود ولی خیلی
    به نظرم بهتر از نمونه کارهایی بود که تو همین سبک با مکس دیدم. برای همین موندم چیکار کنم . من می خوام با
    نرم افزار همه کاری کنم یعنی بعد از اینکه یاد گرفتم بتونم باهاش مدلسازی کنم . طراحی محیط داخلی و خارجی
    ساختمون کنم - بتونم برای تبلیغات بازرگانی یا پوستر ها و مدلسازی ازش استفاده کنم و در اخر اگه خواستم انیمیشنی بسازم بتونم ازش کمک بگیرم.
    من باید چیکار کنم؟! باید با مکس مدلسازی رو یاد بگیرم بعد برم مایا رو یاد بگیرم ؟!(یعنی هر دوش)
    باید فقط مکس رو یاد بگیرم ؟! باید فقط مایا رو یاد بگیرم !؟
    دوستان لطفا کمک کنند.

ممنون .

داره خودمونی میشه mcsg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست من بهترین اطلاعاتی که شما میتونید در مورده این دو نرم افزار گیر بیاری این دو تا سایت هست شما اگه دویست تا تایپیک دیگه هم بزنی مطمئن باش به نتیجه نمیرسی
    area.autodesk.com
    usa.autodesk.com

3. 4 کاربر از mcsg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من زیاد فرقی نمی کنه، حداقل برای ما که تا حدودی اول کار هستیم. اما برای کسی که جلوه های ویژه یا انیمیشن حرفه ای در سطح تیم ملی برزیل کار می کنه شاید فرق کنه براش. یکی از مشکلات عدیده ای که ما بر و بچه های کامپیوتری ایران باهاش درگیریم اینه که چون همه نرم افزار ها مجانی در اختیارمونه با هر کدوم چند روزی کار می کنیم آخرشم نمی تونیم تصمصم بگیریم چی کار کنیم. در انتها هم کار رو رها می کنیم. سعی کنید شما به این سندروم مبتلا نشید.
    من کاری ندارم کدوم یکی بهتره. انتخاب کردم مکس کار کنم. برای این انتخابم هیچ دلیل خای هم ندارم.
    زیاد خودتون رو درگیره انتخاب نکنید. همین حالا یکی رو بردارید و شروع کنید. برای انتخاب هم الگوریتم های مختلفی وجود دارن که می تونید استفاده کنید، مثل 10 20 30 40، 10 20 3 15 و ...

5. 3 کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اتفاقا موضوع جالبی بحث شده ولی من تا آنجایی که تحقیق کردم برای کار انیمیشن باید از مایا استفاده کنی چون سختیهای مکس را نداره اما اگر هدفت غیر از انیمیشنه میتونی از مکس استفاده کنی و بخصوص تو بحث تبلیغات مکس بیشتر کاربرد داره برای طراحی بیل بوردها دیدم که از مکس استفاده کردند و یا برای چیزهای دیگه. اما در کل بستگی به هدفت داره.

7. این کاربر از barati_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SSS_HHH_OOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب فکر میکنم اصلا مسئله نیست
    نمیدونم چرا هنوز مشکل بچه ها سر این قضیه است
    اگه هر دوش رو کار کردی و باهاشون مدلسازی انجام دادی خوب جفتشون رو پیش ببر
    یاد گرفتن محیط برنامه که کار سختی نیست مهم یاد گرفتن کار با ابزارا و شیوه های مدلسازی هست که بلدی
    پس چفتشو میتونی راحت یاد بگیری

9. 4 کاربر از SSS_HHH_OOO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

همین مکس جوابگوی تمام نیازهای سه بعدی کارهای ایرانیه و اگه بشه حداکثر استفاده رو ازش کرد که هنوز کسی در این حد نیست اینجا; خیلی کارهای باکیفیتی میشه انجام داد . هم مدلسازی و هم انیمیشن و بقیه ی قسمتها !
    مساله اینه که همونطور که دوستمون گفت اینجا اکثرن مبتلا هستیم به یه سندروم که فقط باعث عقب افتادنمون شده و هیچ فایده ای برامون نداره !

11. این کاربر از Reza Razor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز G LADIATOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز ______ (^_^) پست ها: 111,111,111,111,111,111

پيش فرض

کیفیت مدل زدن توی همه برنامه ها دقیقا مثل هم هست و جوری نیست که تو یه برنامه بشه بهتر مدل زد....
    فقط فرق برنامه ها توی ابزار هایی هست که به ما میدن....
    یه نفر با ابزار های مکس راحت تر مدل میزنه...یه نفر با ابزار های مایا و یا xsi و...

توی مدلینگ به نظر من این برنامه ها 90% کپی هم هستن و عمرا یه نفر تو یکیش کم بیاره از اون یکی....
    --------
    90% تفاوت این برنامه ها و کاراییشون توی چیزای دیگه هست..به جز مدلینگ.....

توی مکس اگه بخوای یه محیط شلوغ رو با آب و آتیش و کلی افکت بسازی....کار دست و پا گیری هست....
    باید از صد تا پلاگین استفاده کنی و هر کدوم در کناره دیگری یه مشکلات دیگه ای بهه وجوود میاره....

اما واسه پروژه های کوچیک مثل تبلیغات و تیزر و حتی انیمیشن های کوچیک هیچ مشکلی به وجوود نمیاره....

ولی مایا و xsi از اول ساخته شدن واسه پروژه های شلوغ...پروژه هایی که پر از افکت و آبجکت و... هستن...
    جوری ساخته شدن که با کمترین پلاگین بتونی به خوبی کل محیط رو مدیریت کنی...

توی مکس مدیریت صحنه های بزرگ خیلی زمان می بره....ولی تو برنامه مایا و... خیلی سریع تر هست....
    ------------------

در کل:
    شما میتونی با یکیش شروع کنی و بعد بقیش رو هم یاد بگیری.....
    اگه فقط می خوای در حد انیمیشن های ایران کار کنی....مکس عمرا کم بیاره.....مکس توی انیمیشن های بلیزارد هم کم نیاورده....پس خیالت راحت....

ولی اگه می خوای زیادی پیشرفت کنی در حد Avatar - Transformers و ....
    اینجور چیزا عمرا با مکس کارت به جایی برسه

13. 6 کاربر از G LADIATOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یادگیری نرم افزار های مدل سازی خیلی کاری نداره.
    مثل زبان های برنامه نویسی نیست...
    شما میای همه ی مثلا دکمه های ادیتیبل پالی یا مش و مادیفایر ها رو یاد می گیری (یعنی این جور چیزاش رو یاد میگیری) دیگه کار با نرم افزارو بلدی...
    ولی مدلات خوب در نمیان..
    چرا؟
    خوب واسه این که اصل کار توی نرم افزار های مدل سازی تکنیک های هنریشه.
    و تکنیک های هنریشم که دیگه همه جا مشترکه...
    پس نتیجه اخلاقی می گیریم که شما که هر دوتا نرم افزار رو بلدی دیگه برو سراغ به قول معروف همین تکنیک های هنری اون وقت عشقی میری هر کاری رو توی هر نرم افزار که دلت می خواد انجام میدی!
    البته اگه اصرار داری حتما تا آخر با یکیش کار کنی خوب به قول دوستمون الگوریتم های مختلفی وجود داره از جمله : 10,20,30,40
    موشی موشی خونه داره (!)
    همچنین آرمان نواران (!)

15. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samiei_m_j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    به نظر من قبل از انتخاب بايد هدفت رو مشخص كني كه ميخواهي در آينده به كجا برسي
    اگه مي خواهي حداكثر ساخت يه برنامه مثل داداش سياه و اينا كار كني با هر چي كه بلد باشي ميتوني به اين مرحله برسي
    ولي
    اگه مي خواهي در آيده يه برنامه مثل شرك يا عصر يخ بندان يا به قول دوست عزيزمون آواتور بسازي بيا مايا رو ياد بگير
    بعدشم اينو بگم كه در سطح حرفه اي حتما بايد وارد گروه بشي و به تنهايي نميتوني تمام مايا رو به صورت حرفه اي ياد بگيري
    من خودم اهل اصفهانم اگه تو هم اصفهاني هستي بگو تا آموزش هي زبان اصلي مايا كه خودمم بيشتر با اونا كار ميكنم رو در اختيارت بذارم
    موفق باشي

17. 2 کاربر از samiei_m_j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sam & snake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون من اصفهان هستم.
    اگه میشه لیست اموزش هات رو برام پی ام کن تا با هم تبادل دیسک کنیم.

---------- Post added at 03:05 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------

دوستان ممنون از کمکتون من نرم افزار maya و نرم افزار Houdini رو انتخاب کردم.(البته هودینی متغیر هست)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •