تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: خازن ژاپنی

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض خازن ژاپنی

سلام دوستان ما که نفمیدیم کدوم نسخه ی خازن جامد ژاپنی از همه بهتره اگه کسی اطلاع داره لطفا بگه ( اگه میشه رده بندی کنید )

FUJITSU- CHEMI CON- NICHICON- SANYO OS CON
    یه سوال دیگه چاک با هسته ی آهن بهتره یا فریت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یک منبع هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه چهارم لینک آدرس شرکتها

این هم لینک شرکتهایی که تو ساخت چوک فریت مشارکت دارند

کد:
    شما باید این لینک را با فیلتر بروید چون بنابر تحربم سازمان ملل این سایت از ارائه اطلاعات به ایران معذور است.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی لینک اول که مال خازنای الکترولیت هست نه جامد حالا شما نمیتونی بگی از اون چهارتایی که گفتم کدوم بهتره؟ لینک دوم هم که نمیتونم واردش بشم چون آنتی.... ندارم خوب شما حالا بگو هسته ی فریت بهتره یا آهن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

دوست عزیز به این چیزه ا زیاد توجه نکن که همش تبلیغاته /ببین کاربری شما از سیستم چیه ؟ گیم؟ آفیس؟ .... به این چیز ها توجه کن /به مقدار بودجه که در نظر گرفتی / به گارانتی /و در آخر اگر مادربورد خوب میخوای گیگابایت و ایسوس ..../ قطعات الکرونیکی رو کسی نمیتونه تظمین که چند روز کار کنه.....

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

یک عالمه شرکت هستن که خازن می سازن و خازنها از نوع خازن آلومینیومی که اکثر ماردبوردها از آلومینیوم استفاده می کنند یک عالمه شرکت هست که لینک زیر :

کد:
    کد:
    یک قسمت داره در خازن الکترولیت آلومینومی

اینها زیر مجموعه ای از قطعات پسیو Passive Component هستند.باید تو گوگل سرچ کنی .

قضیه خیلی پیچیده تر از این حرفاست که حتی من هم گیج میشم که کدوم بهتره مثلا بعضی از مادربورد ها احتمالا از خازن پاناسونیک استفاده میکنند :

کد:
    ولی یک سایت آمریکایی هم لیست داده که بگم مثلا اعتبارش بالاست :

کد:
    در حال حاضر مشهورترین خازن RUBYCON هست که شاید از بزرگترین تولید کننده باشه .

کد:

واسه هسته فریت یک جایی خوندم که وجود فضای بسته دور بر سیم پیچ ها مدیریت بهتری برای کنترل امواج مغناطیسی به وجود میاره ولی نمیدونم کجا خوندم. من علاقمند شدم چون داستان از داغ شدن چوک فریت در مادبوردم شروع شد که حسابی داغ می کرد و من دارم روی خنک کننده کار میکنم تا برام بسازن مدل مادربوردم Ta790gx a2+ rev 5.1 عکس هم میتونی واضع تر اینجا

کد:
    از آنجایی که اکثر مادربورد با فریت هستند دلیل است بر کنترل گردش فرکانس در سیم پیچ بنابر این فریتها بهتر جواب میدهند.
    Last edited by Behrouz_se60; 18-06-2010 at 20:42.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

دوست عزیز به این چیزه ا زیاد توجه نکن که همش تبلیغاته /ببین کاربری شما از سیستم چیه ؟ گیم؟ آفیس؟ .... به این چیز ها توجه کن /به مقدار بودجه که در نظر گرفتی / به گارانتی /و در آخر اگر مادربورد خوب میخوای گیگابایت و ایسوس ..../ قطعات الکرونیکی رو کسی نمیتونه تظمین که چند روز کار کنه.....
    این باباییه اومده چیزایی خیلی فنی می خواد نه اون چیزی تو فکر میکنی گاهی وقتها من هم یک اطلاعات بسیار تخصصی یا مثلا بگم ویژه مثلا خازن جامد چطوری ساخته میشه یا چیزایی که خیلی فنی هست .این سوالی که کرده همون چیزی من دنبالشم چون علاقه دارم بدونم تو دنیای صنعتی چی رو می سازن و چطوری و مشخصاتش چیه و چیزا که به افراد کل تو فروم به درد نمیخوره فقط به من واین آقا و شاید افراد علاقمند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من این لینک رو دیدم که این سوال به ذهنم رسید

کد:
    چون خازنای خودم از FUJITSU بود گفتم ببینم کدوم از اونا بهترن

---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------

دوست عزیز من سیستم رو بستم مشخصاتش تو امضامه فقط خواستم ریز تر به مسئله نگاه کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حالا یه سوال دیگه که خیلی ذهنمو درگیر کرده :
    ورژن های قدیمی تر مادربردم خازناش این شکلی بود ( به اون F برجسته که روش نوشته دقت کنید )

حالا خازنای مین بورد من چیز دیگه ای رو ش نوشته یعنی این تغییری که بهش دادن خوبه یا بد نمیدونم اینم شکلش روش نوشته FP نفهمیدم با اون قبلی فرق داره یا نه؟

یه سوال دیگه :
    جنس دی الکتریک خازن جامد و الکترولیت چیه؟
    Last edited by TREASURES; 19-06-2010 at 11:54.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

کد:

10. این کاربر از amd>intel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

561 يعني 560 ميكروفاراد كه 56 به اضافه يك رقم اگه 5600 ميكروفاراد بود ميشد 562 كه 2 يعني 2 تا صفر تا الي آخر.من حدس ميزنم كه اين 87H بايد اشاره اي به نوع طبقه بندي باشه.حالا اين FP یک مفهوم Commodity Mark يعني نوع محصول (؟) . 122 يعني 1200 ميكروفاراد با 4 ولت .معناي 941 هم مشخص نيست.ولي كنار 941 حرف a آمده متعلق به سري RE نوع NS هست

نتونستم معناي 87H در عكس پيدا كنم.بايد به معناي اندازه يا سايز باشه.چون اكثر اندازه سايز در بالاي گوشه سمت چپ مي نويسند يا شايد مدل fusijtu نباشه متعلق به شركتي ديگر .اگر قرار باشه مادربوردتون ASUS M4A79T-DELUXE هست پس نميشه گفت مال فجيستو هست. اگه ممكنه يك شات دقيق از همين مادربوردتون بگيريد كه خازن ها دقيق و قابل خواندن باشه
    Last edited by Behrouz_se60; 19-06-2010 at 19:15.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •