تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: مشکل با عدم تطابق update history با installed update

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

14 مشکل با عدم تطابق update history با installed update

سلام
    من تازه ویندوزم رو عوض کردم و همه ی آپدیت های اون رو هم انجام دادم و همه ی آپدیت ها با موفقیت انجام شد ولی وقتی توی update history میرم کلی آپدیت لیست کرده که failed شده نمیدونم چرا
    یک سوال دیگه هم که برام پیش اومده اینه که با این که چک آپدیت میزنم توی لیست از آپدیت هایی که failed شده نیست که من نصبش کنم حالا من باید از روی شماره آپدیت ها اونا رو از سایت مایکروسافت دانلود کنم یا اینکه اگه لازم باشه خودش توی لیست new update میاره
    ممنون

Last edited by myusac; 18-06-2010 at 14:00.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام

احتمالا شما به طور دستی اقدام به نصب آپدیتها کردین و بعضی از آپدیت ها رو کنسل کردید (به هر دلیل) و دوباره اقدام کردید برای همین زمانی که آپدیتی رو کنسل می کنید توی History می زنه failed و هنگامی که دوباره اقدام به نصب می کنی میزنه Succesful .

عکس زیر لیست آپدیت های ویندوز من هست ببین بعضی از آپدیتها یکبار failed شدن چون خودم اونها رو کنسل کرده بودم و یا اینترنتم قطع شده بود و یا هر دلیل دیگه ولی وقتی دوباره نصب کردم succesful شد.

مطمئن باش تا آپدیتی نصب نشده از لیست آپدیتهای قابل دسترس حذف نمی شه. اگر با اینترنت مشکلی نداری بزارش تو حالت اتوماتیک خودش نصب می کنه.

3. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ولی آخه دوست عزیز تعداد آپدیت هایی که Successful شدن 35 تا هست تعداد آپدیت هایی که Failed شدن 76 تا هست به نظره شما این منطقیه
    در ضمن یکی از آپدیت ها زده بود Canceled و دقیقا من همین یک آپدیت رو کنسل کرده بودم

*من دستی آپدیت میکنم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اشکالی نداره تعداد ناموفق ها از موفق ها بیشتر باشه مسئله ای نیست. هر دلیلی ممکنه باعث بشه آپدیت Failed بشه مثلا قطع اینترنت یا عدم اتصال به سرور مایکروسافت همونطور که بالا هم گفتم تا آپدیتی دانلود و با موفقیت نصب نشه هر وقت چک آپدیت رو بزنی باز نمایش داده می شه پس الان شما می گید هیچ آپدیتی نمایش داده نمی شه معلوم میشه تمام آپدیتهارو دریافت کردید .

6. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یک سوال دیگه ای که درباره ی ویندوز آپدیت دارم اینه که من آفیس 2010 64bit رو هم نصب کردم ولی تا حالا آپدیتی براش نگرفتم یعنی تا حالا آپدیتی براش منتشر نشده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

نه دوست عزیز هنوز آپدیتی از طرف مایکروسافت برای این نرم افزار عرضه نشده.تازه فروش رسمی اون اگر اشتباه نکنم 3 الی 4 روز پیش از طرف مایکروسافت آغاز شده توی سایت مایکروسافت صفحه اول این خبر رو درج کرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •