سلام اساتید لب تاپ
مشکلاتم جدی زیاد شده. واقعا توش موندم.
یه لپ تاپ به اسم sony vio pcg-grt250p هست که cd اصلی لپ تاپ گم شده. این لپ تاب 2 تا ویندوز داشت xp بعد موقع اجرا انتخاب می کردم کدوم بالا بیاد حالا ویندوز ها احتمالا از بین رفته به خاطر وجود یه نرم افزار دیگه و اصلا ویندوز بالا نمیاد.
به این ترتیب که وقتی روشن میکنم صفحه سونی میاد و ادامه که می ده یک صفحه مشکی که بالای اون یه خط به این شکل===> _ هست که وقتی ادامه پیدا می کنه باز ریست میشه و بر میگرده و از دوباره صفحه اول سونی و تکرار داستان.
حالا من f2 رو که می زنم یه صفحه میاد به اسم ستاب بایوس که پسورد می خواد ( هیچ پسوردی هم ندارم).
f8 رو میزنم موقع روشن شدن اون صفحه که برای انتخاب حالت ویندوز هست میاد safe mod و غیره که وقتی انتخاب میکنم سیف مد یا نرمالی یا بهترین شرایط و .. یه صفحه دیگه میاد نوشته ویندوز دیفالت که اونو میزنم سیستم دوباره ریست میشه و بر میگرده از اول !!!
موقع روش del رو میزنم که صفحه تنظیمات بایوس بیاد هیچ اتفاقی نمی افته و فقط بوق میزنه !!!
من یه cd ویندوز دارم الان که می خواستم وین رو عوض کنم و درایور هاشو بعدا نصب کنم حالا با این تفاسیر اونم نمیتونم بکنم. راه حل چی میتونه باشه ؟
یکی به درد این سیستم اورژانسی برسه لطفا.
پیشاپیش تشکر